.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    burgas

Ako razbirate ot GSM-i pls hvarlete edno oko

ZDR!! Zna4i tarsq si telefon no tai kato ne moga da si namerq svesten za sega v neta molq za pomo6 tuk!! Tarsq GSM do 450 lv s infrared bluthoot kamera 1.3 mp MP3 player igri i dr extri!!Molq vi ako imate predlojeniq naso4ete me kam nqkoi model
    P.S Za horata koito imat namerenie da si vzemat GSM ne gledaite Nokia 5300 imat vsi4ko no softuera im e skapan za 12 dena moq hodi 3 pati na serviz
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Град
    Панама
    Sony Ericsson W700i

Nokia 6131

Момиче съм!!!

R3aDY
    Guest
    Ами на мен за коледа ми взеха Сони ериксон W700i и много ми харесва има всички работи дето си ги писал даже камерата е 2мп... много е добър продава се с мемори кард 256мб. Има страшно много функций, радио, видео ди джей, фото ди джей и мн. др. даже още не сум го изучил напълно . Много съм доволен от батерията 900mAh li-polymer
    издражлива е, вече втори ден от както го зареждах и е мръднала само с 2 чертички(те са около 10-12) а не съм спрял да го бъзикам!
    Абе кво да ти кажа много си е добро телефончето.
    Зависи от каде го копуваш но цената му е около 460-470лв.

Забележка!!!
    Във никакъв случей не си го копувай с БГ меню, даже и не си помисляй... SonyEricson W700i (даже май цялата гама W)се продава без БГ меню, ако има значи е фалшиф(демек от магазина са го сложили, а ако е на БГ се прецаквал нещо софтуера)... Така де, сигорно ме разбра не си копувай W700 с бг меню

Фен
    Град
    Varna
    Ако влезеш тук: www.get.bg
    има богат избор... ти най-добре знаеш кво искаш..
    Only God can Judge me... Be the Best!

biser_pt
    Guest

Sony Ericsson W700i

Пич, вземи си Sony Ericsson W700i. Телефона е страхотен има всичко което искаш, даже камерата му не е 1.3 а е 2 МР и прави универсални клипчета и снимки. Аудио плеъра му е отличен. Има и бас технологията. Възпроизвежда кристално чист звук. Аз имам такъв и съм ужасно доволен. Взех си го от 2be в пакет със 256 мв допълнителна памет за 440 лв с ДДС. Няма да намериш по-добър телефон под 450 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си