- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви очи обичам :)
![]()
Какво ще кажете за тези незабравими очи. Как можете просто да не се влюбите в тях. Това са очите на Хейли Джоел Осмънд в "Изкуствен Интелект" . Горещо ви препоръчвам този филм - ще ви рзвълнува, ще ви разплаче, но 100% ще ви хареса
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
emi glasuvah za sini 6toto moite sa sini,oba4e za mene cvetut ne eo ot zna4enie
Любовта е най-висшата степен на омразата
И аз такаПървоначално написано от Baccara
. Иначе аз съм със сини, които се променят(стават сиви, зелени, според зависи с какъв цвят съм облечена).
emi ponachalo mnogo haresvam zeleni ochi a syshto taka i kafevi awe i sini ama neeeeeeee zeleni nai chene ama nz zashto do sq vsichkite mi gadjeta sa bili s sini ochi..?![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
takava tema mislq 4e imashe predi 1 mecetz....no kakto i da e
mislq 4e nqmam opredelen tip,ako ne bqh sus sini sigurno muje sus sini,no poneje az imam i nemoga da go ocenq ne moga da precenq ili da kaja kakvi nai-mn.....ama moje bi....kombinaciqta svetla koja,rusa kosa i sivi o4i...
..koi moje da ustoi????
обичкам сините очички("защото знам че другите момчета нямат бански на лалета,нямат твоите сини очи":P )Не съм виждала момче със зелени,ама сигурно и тва е яко
<-------Първоначално написано от _adi_
<------- Ako zabelqzva6 tva sam az ... o4ite mi sa mai zeleni ;}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Големи кафяви, влажни и пълни с топлина...Или зелени...Ноо най-много обичам сините очи..в които като погледнеш да се загубиш...![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
ooo men super mn me kefqt pi4ove s sini o4i,no ima dosta mom4eta koito poznavam s sini o4i,no v tqh edinstvenoto hubavo ne6to sa o4ite...smisal nito sa nqkvi pe4eni,nito na van6en vid sa gotini.idealnata kombinacia e sini o4i,tamna kosa,sladak,pe4en,no do sega ne sam imala vzimane davane s takova sa6testvo...
ina4e az sam s zeleni
sini ili 4erni!
ami az po princip sum s zelenikavi o4i,no nosq sini le6ti.a gadjeto mi e sus strahotnii qrko sini o4iii...))
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!