.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ot4aqna sam
    Guest

molq vi pomognete mi :( tapo mi e

imam problem s okosmqvaneto na liceto.po buzkite imam 4erni kosam4eta i mi e nqkvo kofti ponqkoga napravo gi zabravqm no ima dni kogato adski mnogo se travmiram ot tqh e ne se zabelqzvat ot kilometri de dori ponqkoga stoqt rusi no mi e kofti a me e strah da gi premahvam s ne6to za da ne stant grubi i o6ti po 4erni pomognete mi pls

Фен
    Град
    Монтана
    ти на колко си? имам предвид че като минеш пубертета сами ще паднат..а ако имаш мустачки една приятелка си ги мага с кола маска и намаляха..ама за бузите..ае по добре не ги пипай или ако искаш ги изруси с нещо..май кислородната вода беше за изсветляване...ама внимавай
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

значиии ако са мустаци пробвай с лентички!става идеално или ходи при някой козметик по-добре той ше те посаветва най-точно!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
    ти на колко си? имам предвид че като минеш пубертета сами ще паднат..а ако имаш мустачки една приятелка си ги мага с кола маска и намаляха..ама за бузите..ае по добре не ги пипай или ако искаш ги изруси с нещо..май кислородната вода беше за изсветляване...ама внимавай
    na 17 sam

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ами.. уви, не знам какво да те посъветвам но не бива да се сдухваш заради такива неща, помисли си само - има хора с пъпки и рани по лицето и пак се харесват, а ти от тия мъхчета се плашиш това всяко момиче го има няма от какво да се притесняваш сложи един фон дьо тен и се кефи колко яка ще ти стане кожата

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    ае кви косми е както каза Отровна тва е просто мъх .. тва никак не трябва да те притеснява .. прекалено много се гледаш май

Град
    in the city of nightmares
    виж сега може да е мъх все пак не знам какви са но ако са тъмни отиди на лекар защото при жените това става от разбъркани хормони!! а ако са руси има кола маска за лице с нея или на козметик
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Цитирай Първоначално написано от DaRk_FaIrY
    виж сега може да е мъх все пак не знам какви са но ако са тъмни отиди на лекар защото при жените това става от разбъркани хормони!! а ако са руси има кола маска за лице с нея или на козметик
    разбъркани хормони.. о боже ! Черната фея, вземи прочети някоя и друга книжка да се ограмотиш малко и недей да говориш за нещата, без да ги разбираш в женския организъм (както и в мъжкия, разбира се) има два вида хормони - естроген и тестостерон демек мъжки и женски хормони. Обаче понякога тия окосмявания при жените се дължат на по-голямо наличие на тестостерон в кръвта, а не на естроген, което не е нищо ненормално , разбирасе. Всеки човек си е устроен по различен начин в зависимост от количеството на именно ей тия основни хормони. По същия начин и при момчетата - ако на някой не му расте брада например значи има повече женски хормони в организма си ама тфа не го прави гей.. някой да не си помисли нещо друго пхаха

Град
    in the city of nightmares
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от DaRk_FaIrY
    разбъркани хормони.. о боже ! Черната фея, вземи прочети някоя и друга книжка да се ограмотиш малко и недей да говориш за нещата, без да ги разбираш в женския организъм (както и в мъжкия, разбира се) има два вида хормони - естроген и тестостерон демек мъжки и женски хормони. Обаче понякога тия окосмявания при жените се дължат на по-голямо наличие на тестостерон в кръвта, а не на естроген, което не е нищо ненормално , разбирасе. Всеки човек си е устроен по различен начин в зависимост от количеството на именно ей тия основни хормони. По същия начин и при момчетата - ако на някой не му расте брада например значи има повече женски хормони в организма си ама тфа не го прави гей.. някой да не си помисли нещо друго пхаха
    да съм казала конкретно нещо
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

това твърдение като "разбъркани хормони" е достатъчно нататкък няма смисъл да цитирам просто защото няма нищо вярно в това, което каза

am moje li 1 drug vapros ot men..
    az sam na 17 i sam mom4e
    i pod o4ite imam kosam4eta (max ili kvoto i da e) me smazva psihi4eski i me depresira... s kislorodna voda sam probval... nqma osoben efekt..a ne iskam da gi brasna ili s kola maska i takiva ne6ta da gi premaham...za lazer nqmam pari...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си