- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go zareja ???
абе Маце и аз съм имала такива случаи .. знам, гадно е ... но ако не го кажеш и продължаваш с него ще нараняваш освен него с лъжи, че изпитваш нещо към него и себе си ... по-добре да го знае ... седнете, поговорете на спокойствие ... обясни му как стоят нещата и ще се разберете ...
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
... za6to si tragnala s nego valb6te ... sled kato nqma6 4uvstva .. ctcttctcПървоначално написано от Freelander
Zna4i az imah absolutno sy6tiq problem i nakraq re6ih da go skysam!!! sednahme dvamata i si pogovorihme na 4etiri o4i!!! obqsnih mu 4e neiskam da prodyljavame pove4e , 4e vryzkata ni e pove4e priqtelkska,4e dyrja mn na nego i iskam da si ostanem priqteli no ne mu kazah 4e ima drugo mom4e za6toto znae6 4e taka 6te go naranq o6te pove4e i zatova mu go spestih !!! i sega moga da ti kaja 4e po4ti vseki den izlizame zaedno no samo kato fr i ni6to pove4e dori si spodelqme kato nai-dobri priqteli!!! bydi sigurna 4e 6te go zaboli za6toto vse pak toi te obi4a no ti nemoje6 da prodyljava6 s mom4e koeto ne haresva6 a osven tova ima i drug taka 4e si pomisli kakvo 6te napravi6........
nai dobre si pogovori s nego,obesni mu kak stoqt ne6tata!
emi she mu kajesh 4i ima malka pishka i 4e ne ti vyrshi rabota i 4e za da ti svyrshi rabota trqbva da e pone 30 santima , syshto mu kaji 4e liceto mu mqza na buri i toi sam shta zareji...![]()
мхм!Първоначално написано от Obitax
![]()
![]()
![]()
mai mai
Vaj sa, kogato tq e trugnala s nego e imala 4uvstva, prosto v posledstvie te sa istinali.V takiva slu4ai nqma vinovni.Първоначално написано от ELiTyYy
Фърли му пцостите и въобще да ти е на онааа работа... Да мрееее!!!!!! Аидее и накрая може да споменеш и майка му !!!!!!!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
6tom kazva6... spored mene prosto tfa momi4e e kato vsi4ki ostanali... 6e si zareje gadjeto, deto q obi4a zaradi nqkav drug.. ne razbiram momi4etata i tva si e...Първоначално написано от Malko_kote
PP: dosta ostyr bqh s komentarite, 6toto sym afektiran o6te ot razni ne6ta... i vse pak si ostava *****![]()
da ti kaja ne bih go skasala .... ako ti e dobre s nego kaf e smisala da si sazdava6 naprazni problemi ....toi qvno mnogo darji na teb, a posle 6te e mnogo naranen..... i da mu go kaje6 i da prodalji6 da si s nego no da go laje6 vinagi 6te e slojno ..... az za tva ne gi kasam 4akam te da me skasat i posle sme si priqteli![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Уляхте се всички такива, аман. Върбата се изправя, дорде е млада. Ти си се сетила кога да му кажеш, когато човека се е влюбил и си е помислил, че и ти си влюбена. Ся сигурно ще кажеш, че от скоро ходите. Тогава човека много бързо се е влюбил в теб и бързо ще успее да те забрави.Първоначално написано от sladyrana_88
Така че отиди при него и кажи че си била тъпа кучка и искаш да ходиш при друг, че неговата любов не я заслужаваш.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Da ot druga strana ima6 pravo.Az sled kato skusah s moito gadje(v edno ot mneniqta mi po tazi tema sum spomenala) mi gbe6e kofti i sega sled kato sme tolkova blizki fr nqkaksi 4uvtvata mi kum nego se vuzvru6tat i otnovo si go iskam.za6toto znm 4e toi naistina mn e durjal na men i daje predi vreme spomena 4e me e obi4al.Az da ti kaja se dvoumq kakvo da te posuvetvam.Ako i ti durji6 na gadjeto si kakto to na teb, uvle4enieto go zareji.Lubovta e po-vajna.Първоначално написано от Freelander
няма смисъл да лъжеш приятеля ти повече!раздели се с него,но без да бъдеш груба и му кажи че вече нищо не е както преди и е най-добре да приключите![]()
макар че на момчето няма да му е лесно щом се е привързало много към теб![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
Еми тогава като си харесва оня другия и с оня ше стане такаПървоначално написано от Malko_kote
сеш се...тя явно е такава....ше си остане сама винаги шот не мое се задържи на един....
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Абе темата е от 2004 год.![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Momchence
ИЕС от 2004 до ся... може да са се оженили
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
старо