.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    абе Маце и аз съм имала такива случаи .. знам, гадно е ... но ако не го кажеш и продължаваш с него ще нараняваш освен него с лъжи, че изпитваш нещо към него и себе си ... по-добре да го знае ... седнете, поговорете на спокойствие ... обясни му как стоят нещата и ще се разберете ...
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    typa ku*va !!! za kvo si se hvanala s toq pi4 bez da izpitva6 ni6to? nai - mraza takiva... grrrr !!!!
    ... za6to si tragnala s nego valb6te ... sled kato nqma6 4uvstva .. ctcttctc

Zna4i az imah absolutno sy6tiq problem i nakraq re6ih da go skysam!!! sednahme dvamata i si pogovorihme na 4etiri o4i!!! obqsnih mu 4e neiskam da prodyljavame pove4e , 4e vryzkata ni e pove4e priqtelkska,4e dyrja mn na nego i iskam da si ostanem priqteli no ne mu kazah 4e ima drugo mom4e za6toto znae6 4e taka 6te go naranq o6te pove4e i zatova mu go spestih !!! i sega moga da ti kaja 4e po4ti vseki den izlizame zaedno no samo kato fr i ni6to pove4e dori si spodelqme kato nai-dobri priqteli!!! bydi sigurna 4e 6te go zaboli za6toto vse pak toi te obi4a no ti nemoje6 da prodyljava6 s mom4e koeto ne haresva6 a osven tova ima i drug taka 4e si pomisli kakvo 6te napravi6........

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    nai dobre si pogovori s nego,obesni mu kak stoqt ne6tata!

xqxqxq
    Guest
    emi she mu kajesh 4i ima malka pishka i 4e ne ti vyrshi rabota i 4e za da ti svyrshi rabota trqbva da e pone 30 santima , syshto mu kaji 4e liceto mu mqza na buri i toi sam shta zareji...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    typa ku*va !!! za kvo si se hvanala s toq pi4 bez da izpitva6 ni6to? nai - mraza takiva... grrrr !!!!
    nai to4no formoliraniq otgovor .
    мхм!

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Vaj sa, kogato tq e trugnala s nego e imala 4uvstva, prosto v posledstvie te sa istinali.V takiva slu4ai nqma vinovni.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Фърли му пцостите и въобще да ти е на онааа работа... Да мрееее!!!!!! Аидее и накрая може да споменеш и майка му !!!!!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Vaj sa, kogato tq e trugnala s nego e imala 4uvstva, prosto v posledstvie te sa istinali.V takiva slu4ai nqma vinovni.
    6tom kazva6... spored mene prosto tfa momi4e e kato vsi4ki ostanali... 6e si zareje gadjeto, deto q obi4a zaradi nqkav drug.. ne razbiram momi4etata i tva si e...

PP: dosta ostyr bqh s komentarite, 6toto sym afektiran o6te ot razni ne6ta... i vse pak si ostava *****

Фен
    Град
    blagoevgrad
    da ti kaja ne bih go skasala .... ako ti e dobre s nego kaf e smisala da si sazdava6 naprazni problemi ....toi qvno mnogo darji na teb, a posle 6te e mnogo naranen..... i da mu go kaje6 i da prodalji6 da si s nego no da go laje6 vinagi 6te e slojno ..... az za tva ne gi kasam 4akam te da me skasat i posle sme si priqteli
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Повече от фен

Re: kak da go zareja ???

Цитирай Първоначално написано от sladyrana_88
    miii zna4i sega hoda s edno mom4e koeto mnogo me obi4a ne samo 4e mi go kazva postoqno , no i mi go dokazva , no az ne izpitvam po4iti nikakva liybov kum nego i haresvam dryg , koito iska da hodi s men . oba4e toq s kogoto hoda v momenta e mnogo dobri4ak i se durji mnogo milo i nz kak da my go kaja 4e ve4e neiskam da sme zaedno , 6toto 6te my stane mno kofti , a az neiskam . kakvo da napravq ?
    Уляхте се всички такива, аман. Върбата се изправя, дорде е млада. Ти си се сетила кога да му кажеш, когато човека се е влюбил и си е помислил, че и ти си влюбена. Ся сигурно ще кажеш, че от скоро ходите. Тогава човека много бързо се е влюбил в теб и бързо ще успее да те забрави.

Така че отиди при него и кажи че си била тъпа кучка и искаш да ходиш при друг, че неговата любов не я заслужаваш.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Guest
    6tom kazva6... spored mene prosto tfa momi4e e kato vsi4ki ostanali... 6e si zareje gadjeto, deto q obi4a zaradi nqkav drug.. ne razbiram momi4etata i tva si e...

PP: dosta ostyr bqh s komentarite, 6toto sym afektiran o6te ot razni ne6ta... i vse pak si ostava *****
    Da ot druga strana ima6 pravo.Az sled kato skusah s moito gadje(v edno ot mneniqta mi po tazi tema sum spomenala) mi gbe6e kofti i sega sled kato sme tolkova blizki fr nqkaksi 4uvtvata mi kum nego se vuzvru6tat i otnovo si go iskam.za6toto znm 4e toi naistina mn e durjal na men i daje predi vreme spomena 4e me e obi4al.Az da ti kaja se dvoumq kakvo da te posuvetvam.Ako i ti durji6 na gadjeto si kakto to na teb, uvle4enieto go zareji.Lubovta e po-vajna.

няма смисъл да лъжеш приятеля ти повече!раздели се с него,но без да бъдеш груба и му кажи че вече нищо не е както преди и е най-добре да приключите
    макар че на момчето няма да му е лесно щом се е привързало много към теб
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Еми тогава като си харесва оня другия и с оня ше стане така сеш се...тя явно е такава....ше си остане сама винаги шот не мое се задържи на един....
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе темата е от 2004 год.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от blaggoi
    Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    Кажи му го, ама ясно и без ''нека си останем приятели".
    To4no! TO4NO!

Neka si ostanem priqteli sux!
    Ba6 v centara tfa s priatelite e iztyrkano
    ИЕС от 2004 до ся... може да са се оженили
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен
    старо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си