- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mamka im kurvenska
Zadavam vupros kum vsi4ki teen horo.
Za6to vsi4ki jeni trqbva da sa kurvi? Za6to vsi4ki te govorqt edno, a vur6at drugo? Za6to sa takiva pa4i ?
ZA6TOOO.........????????????
Не мисля ,че можеш и по-важното не мисля,че имаш право заради жените ,които си срещал да заклеймяваш всички ни...Не можеш заради една развалена ябълка да отсечеш цялото дървоА и не мисля,че когато ти не си срещнал някоя "по-така" означава че Тя не съществува...Ние сме различни така,както нито един залез не прилича на хилядите преди него..Ние сме уникални всяка с нещо собствено..Не се опитвай да ни сложиш маската на еднообразието..А не си ли се питал дали грешката не е в теб?
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Въпроса на всяко момиче е да си курва или да не си?Никой не може да отговори(АЗ не сам курва) но останалите се чукат с всеки срещнат за да са по пред останалитте!!!Мразя такива хора!!
Do predi edna sedmica si misleh, 4e moje i da ima nqkoe momi4e deto da ne e. Vsi4kite mi priqtelki i vsi4ki momi4etra koito poznavam sa kurvi4ki.
Poslednata mi pritelka edinqt den mi vika 4e me obi4a, a setne q gledam kak e zasmukala ustnite na edin ve4e biv6 aver.
Trqbva6e da gi prebiq i dvamata, ama bqh tolkova srazen ot gledkata 4e dori nqmah glas
Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!
VSEKI E RAZLICHEN I MOMI4E I MOM4E!!!PROBLEMA E TVOI!!!
Абсолютно си праваПървоначално написано от Тед:)
Не всички сме курви.Пък и повечето момчета казват така на абсолютно всички момичета.Не мога да разбера,защо ни слагат под общ знаменател
![]()
напълно си прав още Наполеон го е казалПървоначално написано от MRAZQ KURVI
Определено аз не съм курва (нищо, че никът ми е красноречив). И какво разбираш ти под определението "курва"?![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
Не всички сме курви
А да ти кажа, понякога ми се иска да не ми пука за никой и само да гледам моето си удоволствие, а не винаги да бъда добрата и примерната!
Животът е прекрасен
Znaete li az puk kvo si mislq???Mislq 4e vsi4ki maje ste ednakvi ne jenite!!!Jenite ne vi sa vinovni!!!!!!Dobre 4e ima i svqstni muje no sa 1% 4e i po-malko za jalost!!!!JENKARI!!!!Zamislete se!
не мисля че е правилно да слагаш всички жени под общ знаменател пък и вие мъжете когато видите че някоя жена е по смела и не ви се дава и че е по силна от вас и веднага я обявявате за курва
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
abe da ti kaja ima nqkoi dosta dobri i svestni ne vsi4ki sa kurvi
еми все пак teenager-чета сме нали...Тая възраст е толкова шибана...предполагам знаеш как е.Е и хората на тая възраст малко не знаят кво искат и малко мнооооого бързо си променят и мнение и вкус и възгледи и ЧУВСТВА и всичко...просто щото самите те се променят...и тва става адски бързо...Не мисля че можеш да очакваш нещо сериозно от една тийнеджърка...поне не от повечето...Тъй че споко!Като пораснеш ще се увериш че не всички са курви и пачи и т.н.![]()
аз познавам само една такава или поне аз си мисля, че е такава но тя е супер готина като човек и е и много красива - литна мииии![]()
spored mene ne vsi4ki sa takiva! verno mnou sa malko ma se namirat.
za6to vse gledate kfo stava v va6iq grad ,a ?!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Защо??? Всяко защо си има ЕБАЛ съм го защо ... така и аз ще ти кажа на теб и не говори в множествено число ... Смешен сиПървоначално написано от MRAZQ KURVI
ne mojesh da postavqsh vsi4chki momi4eta pod edin znamenatel...
na men mi omruzna da ni se nosi nqkakva reputacia na kurvi...e ne sme vsichki kurvi...
kogato shte go razberete nai setne??
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
awe 4e ne ste kurvi ne ste ili pone ne si4ki. ama 4e ste KU4KI KU4KI ste i o6te kvi. ne si4ki ama tea deto ne sa te pak sa ebati grozotiite i sa zabiti kato guzove siako po krasivo momi4e si misli 4e e carica i 4e si4ki mom4eta sa i v krakata. AMA NE SA i koga 6te razberete 4e nie sme SILNIA POL a vie slujite edinstveno za da vi........
abe mujki zashto taka si reshil 4e vsi4ki jeni sa kurvi mi ne e taka vsqko pravilo si ima izklu4eniqa tova 4e primerno nqkoi pi4ka ne ti e otgovorila na 4uvstvata ne zna4i 4e e kurva![]()
![]()
курви са няма защо да спориме !!!
Съгласна съм.Защо все ние сме к**** или пачи.Ами вие момчетата ходите с момичетата за да ги сложите като бройка(поне повечето).А нас ние сме все грешни така ли?Първоначално написано от Black_Sun
Ми да. Жените са курви, мъжете са копелета, а животът е гаден. Е иТова е положението, щом така искаш да бъде. Въпросът е не защо е така, а как да бъде иначе.
![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
hey ne moje6 da slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel- tova 4e si popadnal na takiva ne zna4i 4e su6testvuvat samo te....ima i takiva koito ne sme k***i![]()
![]()
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Kurvi ste i stiga s tez va6te znamenateli mnoo zehte da gi razbirate teq znamenateli.Dori tez koito smqtat 4e ne sa kurvi sa kurvi ili predstoi da stanat takiva no ima i drugo-tva 4e ste kurvi edno na ruka ama drugoto e 4e ste smurdq6ti kurvi.I stiga ste sporili i stiga s tez va6te znamenateli i prostotii i vie prosto ste edni predmeti za zadovolqvane na muje.Tolkoz i se primirete s istinata,znam 4e boli ama nqma kak.![]()
хахаха напълно съгласен !!!Първоначално написано от ASAKA