- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mamka im kurvenska
Sega 6te igraem na voina moje sre6tu jeni li????Neka stanem obratni togava kvo 6e kajete AAAAAA????
Eeee pi4 mn e tupo tova koeto go pravish ne moga da razbera s kvo pravo slgash vis4ki pod ob6t znamenatel vseko 1 4ovek e unikalen sam za sebe si i pritejava kakto polojitelni taka i otricatelni ka4estva samo 4e ti dori ne si kazal kak to4no definirash za sebe si ponqqtieto kurva ...
Най-хубавият ден - днешния.
Най-голямата спънка - страхът.
Най-голямата грешка - да паднеш духом.
Най-лошото поражение - отчаянието.
Най-добрата защита – усмивката.
Най-доброто лекарство – оптимизма.
Единствената реалност – любовта .
ami ne vsichki sa kurvi , daje mnogo malka chast ot tqh sa kurvi,prosto si popadnal na takiva. puk i zashto kogato momicheto obicha seksa e kruva , a kogato momcheto e golqm majdar. a posledovatelq na napoleon .. kakvo da mu kaja ..sujalqvam ama si edno kompleksirano momche , koeto e razocharovano ot dadeno momiche i si igrajda mislena pregrada mejdu sebe si i momichetata ...sorry pich ama nikoga nqma da si namerish pr. 100% puti shte kajesh che ne ti trqbva, ama daje sam ne bi si povqrval....
Think. Believe. Dream. Dear!
ne si prav ne mojeshd aslojish sichki jeni pod obsht znamenatel.Jivota po nqkoga e mnogo gaden i seki se opravq kakto moje , a i z amajete ima kakvo losho d ase kaje siki si ima loshite 4erti
Ako edno momiche e kurva,to e zashtoto momche q e napravilo takava!!!
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Съгласна съм!Първоначално написано от SeXy^GiRl
Ne vsichki jeni sa Kurvi kakto i ne vsichki Maje sa Jenkari![]()
това, че повечето са такива, не означава, че всички са такива. Има изключения.
А пък и ти може би не си намерил правилното момиче.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
I az sum syglasen ....! Tak e. Werno e. MOm4e q e napravilo. No da ne zabrawqme 4e tq si go iskala, a setne e re6ila da iska pove4e.Първоначално написано от BaT_GirL
Vinata na kurvata 4e e kurva e izcqlo neina.![]()
Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!
[quote="^S^"]I az sum syglasen ....! Tak e. Werno e. MOm4e q e napravilo. No da ne zabrawqme 4e tq si go iskala, a setne e re6ila da iska pove4e.Първоначално написано от BaT_GirL
Vinata na kurvata 4e e k*rva e izcqlo neina.[/quote
Така е съгласна съм.Но трябва да се има предвид,че не всички жени сме еднакви.Както има всякакви мъже така има и всякакви жени.Ако една жена е наранила автора на темата не значи,че следващата ше го нарани.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Аре стига с тея глупости ве. Тая тема я разцъкахме вече. ДЕЕЕЕЕЛЛЛ
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Ми не е баш така защото ако наистина обича някое момче едно момиче няма да я направи к*рва.Че и тя е виновна да но пък помисли вие сте тези дето ни критикувате обиждате и още какво ли не когато ви скъсаме...Първоначално написано от ^S^
Ima i takiva deto ne sa
Ama pove4eto sa tapi kurvi i samo boii v glavata s kobinkite i da mrat ku4etata![]()
![]()
![]()
ama ne ti li kazaha na tebe da ne misli6? eto predstavitel na inteligenciqta sred jenite...v seks foruma i po tupi ne6ta sum vidal da pi6e6Първоначално написано от Sunny_stz
vziami si parcalite ot toq forum i si gi navri napravo v starogazorskata 6unda ma kiflooo![]()
КУРВИ сте това е истината приемете я![]()
Такаааа,аз се чудя защо всички момичета започват със:"Не ни поставяй под общ знаменател"...Какво му говорите,той вече така си е решилВъпросът му не е,дали сме курви,а защо сме курви.Ми отговора не знам какъв е,трябва някоя курва да ти отговори,защото щом никоя досега не е казала,значи дотук няма такава.Сигурно защото ни харесва.Това като отговор задоволява ли те или искаш още момичета да те опровергават
Май това е твоята цел.Като си шибаняк вярвай си,такива като теб някоя и друга е преспала с приятелите им,наранени пиклиовци,дето се правят на много важни и интересни.Ми като те кефи така,дреме ми.Радвам се,че момчетата,които мислят така не са чак толкова много.Писнало ми е от комплексари: "Жените са най-тъпи","Жените са курви"...Ми стани тогава един гей,явно сме прекалено големи курви и някоя като направи грешка и те нарани,ти съвършеният и безгрешният не можеш да простиш.Ти си типичен комплексар
![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX. Ama ti si mnogo prosto ku4e. 6to ne ide6 da rufa6 ne4ii kokal, aide otivai, 4e moje i bizkvitka da polu4i6.Първоначално написано от iliqna
Vse revete 4e sme vi obijdali, e ko da va praim osven siki6 ni6to dr.
Verno e 4e ima i takis deto da sa svqsni, no qvno ti ne si ot tqh.
4IBA BRE POMIAR.............
Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!
^S^,не знам какво съм,но знам,4е боклук като теб не съм![]()
za6toto magete gi pravat takiva.ako 5 mom4eta gledat edno mimi4e i ia pravat kurva-ako si s pola e lurvenko-ne e verno,no ako verno si spal s polovilata sviat-ve4e ne moga da go otreka![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
Napulno sum suglasna s iliqna!!!!Oba4e pove4eto komplexari i jenkari nemogat da se zamislqt nad tezi dumi i nemogat da gi razberat vsu6tonst
ZA JALOST|||
Mom4eta 6te mine vreme 6te porasnete i 6te osuznaete kuv e jivota!!!
Е Наполйон е казал:"Всички жени са курви с изклучение на майка ми но да не забравяме че и тя е жена"Първоначално написано от NSpi4
а аз казвам:"Всички мъже са подли кретенис изклучение на NSpi4 но да не забравяме той спада към групата на жените!"
А ти сътпа долнопробна курва къде ще ми се сравняваш с Наполеон ма ахаха кой те знае тееб ве вземи се скирйй ма ДА ти еба Майката овчаПървоначално написано от BaT_GirL
Samo taka BaT_GiRl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
4OVEK NE MOJE DA SPI S VSI4KI JENI NO PONE TRQBVA DA OPITA![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
А NSpi4 кайи ми къде да се скрия.Че затвориха хралупата за луди на 8 и 12 ама те нали щото ти избяга оттам...Какво да ти кажа просто ти си човек без грам разум акъл пък да не говорим че в гърдите ти стой камък а не сърце.Сега разбирам защо всички те мразят ти просто не си способен да обичаш!