- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mamka im kurvenska
"VSI4KI JENI SA KURVI S IZKLIU4ENIE NA MAIKA MI, NO DA NEZABRAVIAME 4E I TIA E JENA"Първоначално написано от NSpi4
ne vs sa kurvi ako si bil precakan ot kurva tva ne zna4i 4e vs sa kurvi
напълно съм съгласнаПървоначално написано от eNigMaTic^
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Я въри се фърли у ДунаваПървоначално написано от MRAZQ KURVI
Тва че някакви момичета са те разочаровали неможеш да твърдиш , че всички са такива !
Сякъш знаеш , че другите са такива.А от каде
![]()
![]()
![]()
Много мразя накои да ме нарича курва
Дори и да съм такава нямаш никво право да го казваш
![]()
![]()
Ама,моля ти се!Не обиждай така,и не слагай всички под общ знаменател.Ние с нищо не сме ти виновни,че приятелките ти са курви.Не си намерил подходящата.
Вие момчетата сте ми много странни.Някое момиче,ако ве зареже веднага ви пада самочувствието все едно е станало кой знае какво и в същото време вървите с вирнат нос и се правите на още по-големи "тешкари".Не говоря за всички момчета.Явно и моите приятели са такива.Просто се примири с това,което ти се е случило и така.Не бъди толкова горделив,а продължавай да си живееш живота.Нищо няма да постигнеш,ако цял живот се опитваш да отмъстиш на някой,или да го мразиш.Това е излишно хабене на нерви.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
мда... добре че ги изяснихме тези неща след 3 годиниПървоначално написано от NeVeN4o`f
![]()
za6to slaga6 vsi4ki jeni pod ob6t znamenatel,prosto na takava si popadnal,no ne vsi4ki sa takiva
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!