Цитирай Първоначално написано от iliqna
Такаааа,аз се чудя защо всички момичета започват със:"Не ни поставяй под общ знаменател"...Какво му говорите,той вече така си е решил Въпросът му не е,дали сме курви,а защо сме курви.Ми отговора не знам какъв е,трябва някоя курва да ти отговори,защото щом никоя досега не е казала,значи дотук няма такава.Сигурно защото ни харесва.Това като отговор задоволява ли те или искаш още момичета да те опровергават Май това е твоята цел.Като си шибаняк вярвай си,такива като теб някоя и друга е преспала с приятелите им,наранени пиклиовци,дето се правят на много важни и интересни.Ми като те кефи така,дреме ми.Радвам се,че момчетата,които мислят така не са чак толкова много.Писнало ми е от комплексари: "Жените са най-тъпи","Жените са курви"...Ми стани тогава един гей,явно сме прекалено големи курви и някоя като направи грешка и те нарани,ти съвършеният и безгрешният не можеш да простиш.Ти си типичен комплексар
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX. Ama ti si mnogo prosto ku4e. 6to ne ide6 da rufa6 ne4ii kokal, aide otivai, 4e moje i bizkvitka da polu4i6.
Vse revete 4e sme vi obijdali, e ko da va praim osven siki6 ni6to dr.
Verno e 4e ima i takis deto da sa svqsni, no qvno ti ne si ot tqh.
4IBA BRE POMIAR.............