- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Obi4ka na ezi4eto
iskah da pitam dali ima nqkoi det da ima piercing na ezika i dali boli i t.n a i kak reagiraha va6te..10x predvaritelno
ми аз нямам ама имам на устната..
наште не ми даваха ама аз пак се
пробих)
на езика една приятелка си направи
преди 3 дни..докато я пробиваха каза
че много я боли,ама сега е горе долу ок..
пръскат те с упойка(то и при мен беше така)
като от тия на зъболекарите пръскащи се
упойки...които и не действат особено...
ама пак болката е поносима не се умира от нея)
после обаче много тряя да го пазиш тоя пиърсинг
щото на езика мн се възпалява
za boleneto ne boli:}merci vse pak za suvetite am az sno6ti sama si go probih.i mn mu sa radvam:}}}a na usnata mn li boli?
taka kato me gleda6..misli6 li 4e 6te ti razre6a SAMA DA SE PROBIE6?!Първоначално написано от Murderdoll
![]()
vaaaa ne kak sama she si go probiesh we ti dobre li si ami ako stane nqkoe infekciq ili neshtu takova tc tc tc naprao vi se chudq na akala...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
sama? wow?!i kak po-to4no stana topzi nomer?!
No MaN, No CrY!!!
\m/
да да и аз те обичкам)))))))))))))
абе то не боли толкова....
а пък на устната ходих в студио и изобщо
не болеше,даже беше приятно)))))))))))
айде разкажи ми как си си го пробилаааа[/quote]
naistina li ne te bole6e? kolko pari ti vzeha? s kakvo maje6 dupkite? sorry,4e ti zadavam tolkova mnogo vaprosi,no i az iskam da si probivam ustnata
No MaN, No CrY!!!
\m/
mi fa6ta6 go ezika i zima6 1 po-debela igla...i dup4i6 i posle se qdosah i naprai si navrqh obicata ta da ide dokraq...mi to i az sum mazo malko am maika v4era vidq i mi vika da q maham...
Murderdoll oba4e sega ima polza ot obi4kata :Pp~
SAMA SI SI PROBILA EZIKA ABE TI REDOVNA LI SI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aa to da ne stava ei taka ne6to ne mi se vqrva sama da si si go probila![]()
е кво мислиш ли че не може да си пробиеПървоначално написано от e_l_i_z_a
сама езика?аз съм си пробивала ушите
381263481 пъти,пъпа и устната ама нямах
обици още тогава и само да видя дали
боли...и можеш да си сигурна че мога да
си пробия и езика самащо пък тя да не може
Mnogo si e redovno momi4eto deto sama se e dup4ila...kakvo mislite 4e trqbva nqkfo obrazovanie za edna dupka poznavam edna pritelka deto dup4i v tqh si bez da zima pari...prosto se dup4at vzaimno....v aptekite se prodava taq upikata zbaravih i imeto....maa mu....ta dup4i se s takava igla za sistemi...kato za sprincovka ama po golqma...sama e malko kofi moje ama 4ovek na koito ima6 doverie moje...v nai lo6iq slu4ai dupkata nqma da stane hubava i na sledva6tiq den ve4e e zarasnalo.....razbota za 15min:P
Tui gore az :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Olee, mnogo mazohitsi se sabraha tuk![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az pyk nqmam takava smelost sama da si proboda kakvoto i da e!!!Smeshno e , ama me e strah!
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Някой преди да ти е казвал,че си СУПЕР ТЪПО СЪЩЕСТВОПървоначално написано от Анонимко
![]()
Наистина трябва да имаш голяма липса на мозъчна тъкан,за да си пробиеш сама езика...направо те съжалявам.Ти наясно ли си какво може да ти стане,ако забодеш иглата не дай си Боже в някой рецептор,или точка,която не трябва да се пипа?!Съмнявам се да ти харесва идеята да изгубиш усет за вкусовете..ако не и нещо по-сериозно.Та това е мускул бе,момиче
![]()
Не ти е ухото да го дупчиш както ти падне(и там има опасни точки)...Много мнооооого си зле.ХОРА НЕ СИ ПРАВЕТЕ ПИЪРСИНГИ САМИ,КАТО НЕ СЪЗНАВАТЕ ОПАСНОСТИТЕ И РИСКА,НА КОЙТО СЕ ИЗЛАГАТЕ
![]()
![]()
![]()
Уверявам те,че нищо не е смешно,напротив даже.Не смелостта ти пречи,а разумът ти,за който те поздравявам .Радвам се за теб,мила.Първоначално написано от Allicia
![]()
AZ IMAM NA EZIKA I VEGDATA...GLEDKATA OPREDELENO E PO GADNA OT BOLKATA AMA POSLE REZULTATA E SUPER![]()
Jivei za dnes za6toto v4era nqma da se vyrne a utre moje da ne doide!!!
aaaaaaaa mnogo iskam,ama na6te posle 6te me gramnat![]()