Ave xora q kajeto kvo vi e mnenieto za IRC-to samo za gybene na vreme li go izpolzvate
вече и затова не го използвам изобщо не го включвам ако искам да си губя времето играя на игри като Half Life 2 и CS
ami predi 4atih sega ve4e mi e tapo i ne sam vlizal ot nqkolko meseca
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Аз най-чесно го използвам да подържам вразка с приятели![]()
Mi az izpolzvam Irc za da si chatq s priqteli.I da si chatq s babkata(![]()
).Mi da tva e obshto vzeto
i az taka.to4no v momenta ima samo edin 4ovek s koito 4atq.predi 4ata mi be6e maniq,oba4e sega ne6to ne mi dopada osobenoПървоначално написано от Tiffany
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Изобщо не чатя!Моето мнение е,че това е абсолютно губене на време!Специално тази година ще кандидатствам за гимназия и нямам време,че да го пилея!Всеки си има право на избор! ))
Сега изпозлвам повече ICQ-то обаче си влизам и в IRC, защото някои от приятелите ми не искат и те да се преместят в ICQ, а аз си ги обичкам. Иначе ICQ-то от много време не го използвам само, за да си губя времето. Вечер с гаджето си говорим, разбираме се кога и как ще се видим за другия ден. А и не само с гаджето, ами и с други хора. Също, ако искам да попитам нещо за даскало в канала на моето училище - #2AEG , мога да питам и ще ми кажат. Има представители на всички випуски, та дори и вече завършили![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Mi....az ot minaloto lqto ne sym vlizala ot IRC ...predi napravo ne mojeh da di6am bez nego(6oto si 4atih tam s frendove)...ama s vremeto...i mi omryzna...naistina e gubene na vreme![]()
mi i na men predi mi beshe maniq, ama sega vlizam predimno, za da se ugovorq s nqkoe priqtlche i za da poddyrjam vryzka s priqteli ot drugi gradove
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
i na men predi mi be6e golqma maniq,am ve4e smqtam,4e e zaguba na vreme i nqma nikakakav smisal.no ne sajalqvam,4e predi 4atih,izob6to daje
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Ami 4atkam si no ne redovno.Imam niakolko frienda v IRC i poddurjame vruzka.Na IRC-to me kefi tva 4e ima mnogo hora i vinagi kogato ti se govori ima s koi da go napravi6![]()
To 4e e gubene na vreme - tova e! Az li4no NE 4atq![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
аз ако не вляза в чата ще ме убият на другия ден....
emi i az sam ne6tu podobno da ti kaja....Първоначално написано от LunaTriCk
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Ами аз влизам за да поддържам връзка с приятели![]()
Моето мнение е, че чата е тъпа работа, но пък понякога е много полезен. Да се уреждат срещи без да се навърта телефон, или да си кажеш две приказки. Обаче да седя и само ей така да си губя времето и да чатя с непознати, не.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
ee zavisi ....
az nesi padam po 4atovete....samo icq i to s mnogo moi hora
: AMG Corporation
::
predi mi beshe maniq, ama sega vlizam predimno predi vliza6 mnogo za6to bqxIRC.0p
![]()
Аммм преди ми беше много готско да чатя ама сега влизам в IRC все по-рядко... просто понякога нямам какво да правя и ми е адски скучно и влизам да си поговоря с разни приятели иначе чата си е глупава работа![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
po edno vreme bqh mn zaribena ama sq mi mina maniqta ....![]()
izpolzvam IRCto za da lafq s priqteli i s mn drugi gotini xora!![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
abe i na mene ve4e ne6to mi umryzna toq 4at... ve4e vlizam tam samo za da 4atkam s brad4edkata 6ot ve4e e dale4e i tam s o6te 1-2 4oveka... predi kisnex a sega.. 4as 2...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...