- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли се ?
Haresvate li se kak izglejdate?az li4no neama mi vrazva s momi4etata
aa zashto e taka nz
![]()
Да,харесвам се.
Тука самореклама ли ще си правим ?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
xixixi ako trqbva da sam nai 4estna:
kato van6en vid si se haresvam do golqma stepenno oprewdeleno ne se mislq za perfectna nito za nai qkata madama
vinagi ima ne6ta koito 4ovek bi iskal da promeni v sebe si....
waaa kato harakter sam mnogo zla v pove4eto sly4aiabe tam ne sam osobeno vlybena v sebe si
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз па съм мноо 'убаф!![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
много съм арен направо да си посегна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
em znam si nedostatucite i ne im obru6tam vnimanie po princip,osven kat sum v lo6o nastroenie i po4va vsi4ko da me nervi...ponqkoga si kazvam"maaaaaali kva sum ybava..",dryg put "d*ba taq smotana pri4eska d*ba
"...zavisi ot nastroenieto
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Да, харесвам се. Не мога да кажа, че съм перфектна, има какво още да се желае, но като цяло се харесвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от gangstata
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Да, харесвам се. И стилът си харесвам и като цяло външния вид.
Характерът ми е ужасен обаче...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като цяло се харесвам.. Е, винаги може и пове4е, ама кво да се прави..![]()
Характерът ми също си го харесвам, но понякога мога да бъда прекалено наивна и да вярвам на хората, от което следва, 4е 4есто ме прецакват..![]()
![]()
Робинята на Quench
Az si xaresvam xaraktera(s izklu4enie na nqkoi 4asti ot nego)...![]()
![]()
Am ne sa xaresvam mnogo van6no...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pfuuu mnogo sam tapa...
![]()
Ами харесва ми как изглеждам хаха
Ако ние не се харесваме кой ще ни хареса
Ми горе-долу се харесвам, има някои неща, които искам да са по-различни, но не съм недоволна.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Харесвам си външноста.. Характер хъхъ тука можем да поспорим![]()
Животът е адът описан в Библията!
ами...на външек вид да :P ,но в характера има някои неща,нкоито искам да променя![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ами харесвам сее може носа да е малко по-извит и да сваля 1-2 килца, но може също така и без това
Щом другите ме харесват за какво да се тормозя?
![]()
![]()
А колкото до характера - голямо мекотело съм и понкога се дразн 4е се хващам да се влияя от чуждото мнение, но в повечето слу4аи не обръща внимание![]()
Аз понякога се харесвам, но понякога не, много странно. За характера си бих казала същото. На различни ситуации, различно реагирам.![]()
![]()
![]()
Да харесвам се,не мога да кажа,че съм идеална,но все пак идеални хора няма.Имам недостатъци,като всеки човек.Но като цяло си се харесвам,трябва самите ние да се харесваме,за да ни харесват и другите.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
emi haresvam se e moje da smakna nqkolko kilca
ae 4ovek daii 2 minuti za samoreklama![]()
![]()
![]()
![]()
emi ne ne se haresvam kvot i da mi kazvat dr nikoga ne sym se mislila za krasiva ili nz si ko az sym si az
![]()
![]()
![]()
![]()
еми има моменти когато мн си харесвам външния вид и си казвам че съм мн хубава, обаче (вече все по-рядко) има моменти когато мн си се дразня. що се отнася до характера-там има мн неща за оправяне
ddz na vyn6en vid sig staam [tva mom4etata 6i traa da go kajat :P ] po harakter-kazvat 4e sym spr![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
NE!Haraktera mi e spr....no ne i kogato ne s1m v nastroenie....za v1nshen vid...nz...![]()
If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low, I'll go wherever you will go!!!