Ne znam,ama ne6to mnogo s1m se sduhala,imam 4uvstvoto,4e s1m izt1kana ot kompleksi,postoqnno v sebe si otkrivam otricatelni 4erti-bilo to za tqloto,bilo to zaradi povedenieto,ili nai-ve4e zaradi samiq fakt,4e os1znavam,4e s1m jalka kompleksarka....
Iskam nai-nakraq da se izpravq pred ogledaloto i da si imam samo4uvstvieto,da si kaja:"da,haresvam si se,idelana s1m!"
Zat1nala s1m,prosto adski mnogo s1m se kompleksirala,pove4e ne moga,vnu6avam si,4e v o4ite na vseki izglejdam imenno takava,stra6no t1pa,debela,grozna i t.n.(vsi4ki gadni ka4estva ) i kakto ve4e kazah ot,pob1rkvam se ot samata misl1l,4e ZNAM,OS1ZNAVAM,4e se mrazq vse pove4e i pove4e,4e izglejdam nelepo v 4ujdite o4i....
V1prosa mi e kak da pogledna na sebe si po nov na4in,da se opitam da otkriq polojitelnite si 4erti....da promenq li ne6to v1v v1n6niq si vid,da otslabna,da si mahna p1pkite? Da,ama problema e tam,4e tova e v1pros na v1tre6no use6tane-ako ne si promenq psihikata,ni6to nqma da se polu4i.
Molq vi,pomognete mi!!!!!!!!!! Ot4aivam se,a iskam da se 4uvstvam dobre,s kompleksi ne se jivee,otvratitelno e,zapo4vam da se namrazvam,a i tova mi pre4i na normalnata komunikaciq s ostanalite....vse si mislq kolko t1po izglejdam v 4ujdite o4i v1v vseki otdelen moment i t.n. Pottiska6to e,ne se t1rpi! KAkvo da storq?!