- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAk se preodolqva?!
Prosto nedei da si vtulpqvash nishto... I nedei da se kompleksirash ot mnenieto na horata.. Hich ne trqbva da ti pyka koi kvo misli za teb. Vseki 4ovek ima razli4no mnenie.. Nqkoi moje i da ne te haresvat .. no ti ignorirai teq hora.. i si pomisli 4e ima i takiva koito te obichat i haresvat takava kakvato si.. Eto za tezi hora si zaslujava da se usmihvash i da se 4uvstvash shtastliva.. Ne se interesuvai ot mnenieto na horata.. Tova e nai golqmata glupost.. Prosto se haresvai.. A ako ima neshto koeto ne ti haresva prosto go popravi.. nqma neshto koeto nemoje da se promeni.. nova pri4eska.. novi drehi.. No nAi vajnoto e ti da se haresvash i da ne se interesuvash koi kvo misli za teb.. taka oshte poveche shte se zatvorish v sebe si.. Vseki ima krasivi 4erti .. prosto trqbva da gi otkrie i pod4ertae.. Budi sebe si ! Uspex...![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...