- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бързо изморяване
Хора кажете какво да направя... когато започна да бягам или да играя там футбол или баскет .. се се изморявам на 2рата минута...
ПП: не пуша![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ако преди не си се уморявал, а сега си започнал може да е от пролетната умора. Аз напоследък мога по цял ден да спя![]()
Животът е адът описан в Библията!
Може наистина да е пролетне умора. А ако си бягал на дълги разстояние без да си разгрял, от неправилното дишане, се нарушава.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
тряя ти развите на дробоветееенестава цял живот да си седиш и да решиш някой ден да излезнеш и да потичаш нормално е да се измориш трябва ти активен спорт
![]()
Ми не става да си сетиш по 5 дена в седмицата на задника а пък само и 1-2 часа да играеш...
спортувай активно,аз пуша по 1-2 кутии и си правя по 20 обиколки без дори да се задъхам,но аз бягам от близо година...просто повече тренировки ти трябват...![]()
Спортувай активно и най-вече редовно. Ако не спортуваш редовно е нормално да се изморяваш бързо защото не си свикнал на активно физическо натоварване.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И аз имах подобен проблем, но причината беше че изобщо не загрявах а веднага започвах да тичам из Борисовата като луд![]()