.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен

Камъче на зъбчето

Най сетне се престраших и такова да си сложа камъче на зъбчето сладурско е ама ми е малко странно Вие как мислите харесват ли ви камъчета на зъбките? Бихте ли си сложили ? И някой има ли
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    edna moq friend-ka predi ima6e..ne,na men ne mi haresva,super ki4ozno mi se struva..puk i otdale4e ne e kato kamu4e,a vse edno zaba ti e izcapan...pone na men vinagi taka mi e izglejdalo..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    q q mi raskaji kak se slaga tfa?
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Ооо тия работи на мен много ми допадат.
    Аверче дай някоя снимка да видя как ти седи.
    Аз за севте като ги видях беше в Холандия и седи много готино.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Една съученичка имаше...ама на мен лично не ми харесва!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми не ми харесва а и май му мина модата вече. Все пак честито и да му се радваш! Хич не ни гледай какво пишеме тука!

Повече от фен

Re: Камъче на зъбчето

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Най сетне се престраших и такова да си сложа камъче на зъбчето сладурско е ама ми е малко странно Вие как мислите харесват ли ви камъчета на зъбките? Бихте ли си сложили ? И някой има ли
    за първи път 4увам за такова камъ4е на зъб4ето,а според мен си4ките такива работи с пиерсинг и пр са абсолютно излищни и с нищо не правят 4овека по-хубав... нз, за мен това са странни вкусове. Не 4е съм консерва, напротив - просто не ме кефи Айде със здраве!

az sam imala...padna mi nqkade sled 2 sedmici...na men mi haresva6e...zavisi i kav cvqt e de ...moito be6e bqlo

А бе аз съм си мислила такова нещо, но не знаех че наистина има, ебаси! Искам снимка, не на теб, може и просто на някъв зъб да видя яко ли е може да си направя :Р и колко пари е ? ааа искам снимка аре снимай се моля моля моля аха

Everything around you is HIP-HOP!!!

Град
    Германия
    Eto vi edna snimka!

ааааааа екстра е! много мощно ако и така бляска супер искам повече информация ако някой знае..колко време трае и по какъв начин се поставя? колко струва процедурата?

Повече от фен
    добре ве, кажете ми какво толкова харесвате на тези неща? 1 при4ина,заради която го правите? за кво трее си на6арите зъбите или да си продуп4ите тялото?

Голям фен
    Град
    v snimka
    e to principno nqma nishtu za pristrashavane ...taka de fakti4eski samo ti go lepvat i tva e .
    Bad4e mi az minaloto lqto si slagah v edin kozmetichen salon i mai beshe 1 lev ili 2 ne pomnq ve4e i durji okolo 2-3-4 sedmici tva si zavisi ot 4oveka mnogo e otnositelno ....... sladko e ema posle si napravih piersing na eziak i ne sum si slagala sled tva

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    добре ве, кажете ми какво толкова харесвате на тези неща? 1 при4ина,заради която го правите? за кво трее си на6арите зъбите или да си продуп4ите тялото?
    ми щото е готино)))ама с тебе
    сме си говорили за пиърсинга ми
    вече)))юмен мн ме кефи,теб не,неможе пък
    сички да сме на едно мнение...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:)

hmm kama4e na zab4eto ne mi dopada,otdale4e vse edno ima ostatak ot hrana ... i ne bih si slojila,no vse pa 4estito i da mu se radva6,a otnosno piarsinga haresva mi kak sedi,no edva li nqkoga az 6te si napravq,vapreki 4e mnogo priqtelki mi kazvat da si napravq na pap4eto 4e sam imala mnoo qko,no az ne 6ta) tova ne pravi 4oveka po gotin spored mene de
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Цитирай Първоначално написано от artbaby
    e to principno nqma nishtu za pristrashavane ...taka de fakti4eski samo ti go lepvat i tva e .
    Bad4e mi az minaloto lqto si slagah v edin kozmetichen salon i mai beshe 1 lev ili 2 ne pomnq ve4e i durji okolo 2-3-4 sedmici tva si zavisi ot 4oveka mnogo e otnositelno ....... sladko e ema posle si napravih piersing na eziak i ne sum si slagala sled tva
    Благодаря много! Та то си е без пари...Не мога да разбера обаче като си мия зъбите, няма ли малко по малко да се разлепи по някакъв начин? Все пак има триене, а щом е залепено може много лесно да се отлепва. И друго, няма ли опасност докато спиш да се отлепи, и както си лежиш да ти попадне в гърлото и да стане лошо? Щото все пак никога не се знае кога ще се отлепи! и ©@|)@|\/|@®73®1 ами харесва ми защото на ушите имам 5 обеци с големи бели камъни, то само камъните се виждат от обеците. Подредени са по големина- от най-голямата към наи-малката, на едното ухо са 3, на другото 2. Мисълта ми е, че бляскат супер много, и си мисля че ако и на зъба ми бляска нещо такова ще е яко...Но може и да се лъжа а колкото до пиърсинга - на мен ми допада. Лично аз нямам, но бих искала на веждата... Още не съм се престрашила де но не някаква халка, а нещо нежно и много малко

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Хм, аз още не мога да загрея дали авторката на темата говори за стоматологична манипулация за инкрустиране на камък в зъба или от онея глезотии, дето се лепят и са временни...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Голям фен
    Град
    v snimka
    e Bad4e te ne go lepqt s kancelarsko lepilo vse pak spokoino ne se otlepq ot 4etkata za zubi ... a nasun dosega ne mi e e padalo
    puk sq se setih te i breketite gi lepqt

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от artbaby
    puk sq se setih te i breketite gi lepqt
    E da ama i breketite se otlepvat! Az nali imah i dosta 4esto mi padaha!

Guest
    Men pak mn mi haresva! Are i az shsi napravq i sha sme the diamond sisters :P:P

Hah mn interesno, ama az ne6to ne go vazpriemam, 6toto i na men 6te mi e stranno otdale4, seino 4e ima6 grozen karies otpred ili si qla ne6to. Ama ina4e sigurno otblizo e qko, ama ako si sloja 6te e s bqlo kamy4e, kakto kazaha nqkoi tuka. Aide da si go nosi6 sas zdrave.))

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Men pak mn mi haresva! Are i az shsi napravq i sha sme the diamond sisters :P:P

ЕЕЕ ето още една луда глава като мене
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    ми и аз имах миналата година.На мен ми издържа 2 седмици.Не са лоши.Важното е на теб да ти харесва

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    и мен ми харесва ....между другото..... аверчето..от софия си нали?...къде си го направи

..But why?...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    и мен ми харесва ....между другото..... аверчето..от софия си нали?...къде си го направи
    Вече съм щастлива щом на тебе ти харесва Ами не съм от Сф един стомотолог който е приятел на баща ми ми го направи като подарък за РД-то което е следващата седмица и не ми взе парички ! Направиха ми го в стоматологията и не боли само, че се наложи да ми пилят зъбките, че да стои по-добре !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си