- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета отговорете ама честно
Подредете качествата по важност за вас които трябва да притежава едно момче за да го харесате, като почнете от най-важното.
Пишете само цифрите като комбинация.
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
4.Облича се хубаво и модерно
5.Дружи с компания от авторитетни момчета
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
10.По-голям най-малко с 3 години от теб
11.Връзкар от всякъде
12.Мил и нежен към теб
Когато отговаряте е желателно като подреждате качествата по важност
да използвате всичките /все пак са 12 а не 50/.
Ако харесвате и друго което не е в списъка можете да го напишете.
Надявам се да има много отговори.
Подредете ги така както на вас ви харесва без да се влияете от чуждите мнения.
7,12,1,4,10,2,3,6,8,5,11,9
Podredih gi taka,samo zashtoto ti kaza da izpolzvame vsichki.No poslednite shest kachestva koito ti si otbelqzal az ne gi zabelqzvam.Nito e vajno za men momcheto da ima muskoli,da ima pari,nito pak da e avtoritet i "otvoren" na boi.
Parvite shest kachestva sa nai-vajni za men
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
2, 12, 1, 6, 7,
Бих добавила умен, интелигентен, по-висок от мен, чистоплътен, стегнато тяло....
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
12,7,1,5,6,2,8,9,11,4,3,10
Така е за мене!
12, 1, 4, 2, 7, 5, 11, 9, 3, 6, 10, 8, a dopylnitelno - da ima nqkakyv akyl v glavata si, da ne e nadut, i da se opitva da proqvqva razbirane...
Za da se vkliu4i6 v edno stado ovce, predi vsi4ko trqbva da si ovca
12, 1, 2, 7, 5, 3, 4, 6, 11, 10, 9, 8 heh tova 6te da e! ama ima i mnogo drugi ka4estva koito trqbva da ima....![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
много искате ве мърши а една баница от 40ст межу очите не щете ли ве пръдли гадни
Ами за мен лично 1,4,5,6,7 и 12![]()
2, 12, 7, 10
12,1,2,7,4,9,3,10,5,6,11,8-мисля,че бих ги подредила по някакав такъв начин![]()
2, 1, 4, 12, 10, 7 - другите неща просто изобщо не ме интересуват...още повече че ако е с най малко 3 години по голям изобщо няма да е ученик![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
1,12,7,10,2,4,11,8,5,6,9,3 mai taka sa)) no 6te pribavq 4e se kefq na visokite mom4eta:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
12,7,1,4,
12, 7, 2, 1, 4 i nezadaljitelno 6 & 3...Su6to dobavqm i iskren i 4uvstvitelen![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Za mene sa vajni samo 12,2,1,7 i 4
posle sa drugite, te daje mi se struvat i glupavi i za men sa bez zna4enie, do edno!
АААаааа ясно искате 3 за да ви тупат по зъбите като нещете да духате а ? Путки застреляни !!!
?????????Първоначално написано от NSpi4
A tva zna4e6e?
2,4,1,12,7,6
кофти, за 95% от момичетата е важен външния вид... това е извода който си направих аз![]()
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
1.MIL I NEJEN
2.4UVSTVO ZA HUMOR
3.ROMANTI4EN
4.OTVOREN
5.KRASIV
6.visok avtoritet
7.muskuli
8.druji s kompaniq ot avtoritetni mom4eta
9.visok avtoritet v u-6te i sred suu4enicite si
10.pari
11.po-golqm ot men nai-malko s 3 godini
12.vruzkar otvsqkude
Ами защо да е кофти...в крайна сметка това е важно а и е първото което те привлича в един човек...нали така?Първоначално написано от dRiNKiN_pARk
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
12, 1другите отговори не ме касаят. Мразя хора, които се перчат или говорят само за пари. Мускулите не ме впечатляват- в спортното училище и момичетата имат мускули (особено гребкините, малииии). Да е лидер в компания-ми не, благодаря ще станем двама и ще си пречим
. По-голям от мен най-малко с 5 години е по-добре. Да се бие добре е о'к
, но да не го прави пред мен- имам си боксьор вкъщи, нагледала съм се. Връзкарите ме дразнят, но мен ме дразнят и неграмотните и мамините синчета и пишман отворковците. За красотата кво да ви кажа- стига ми да се поддържа, не съм фенка на мъже тип Брат Пит, всички ще ми го искат, аама ха! За другите ти точки не се сещам кви бяха, но общо взето се постарах да отговоря.
mi na mne mi dopadnaha nai mnogo 7,12,1 i 8 drugite ne sa vajni bih dobavila samo oshte neshto da bude metal
[quote="ХхХ"]Подредете качествата по важност за вас които трябва да притежава едно момче за да го харесате, като почнете от най-важното.
Пишете само цифрите като комбинация.
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
4.Облича се хубаво и модерно
5.Дружи с компания от авторитетни момчета
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
10.По-голям най-малко с 3 години от теб
11.Връзкар от всякъде