- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета отговорете ама честно
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
4.Облича се хубаво и модерно
5.Дружи с компания от авторитетни момчета
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
10.По-голям най-малко с 3 години от теб
11.Връзкар от всякъде
12.Мил и нежен към теб
2 , 3 , 4 , 12 , 7 , 9 , 11 , 5 , 1 , 6 , 8
Добре това е тъпо.. Поне повече от половината не ме вълнуват..Аз просто искам момчето да си ме обича,да е мил и да се грижи за мене..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
12, 1, 7, 2, 4, 6, 5, 8 // не, че не забелязвам, но просто не се "кефя" на момчета, което притежават качества: 10, 3, 9, 11
work in progress.
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
11.Връзкар от всякъде
12.Мил и нежен към теб
12 2 4 5 10 9 6 7 11 3 това е :P (много повърхностно,знам...![]()
12, 7, 1, 2 другите не са от значение! Забравил си да сложиш добро възпитание и поведение, това е много важно поне за мен!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
От тук посочените за мен само 12, 7, 1, 2, може би мъничко 6 и 5. Другите просто или не ме интересуват (дали има мускули, пари, как се облича, колко е голям - и все пак не бих тръгнала с някой, по-голям с повече от 2-3 години), или ме отвращават (налитащ на бой, връзкар). Бих добавила любвеобилен, който си осъзнава, че като започнем връзка, може да прерасне в нещо по-сериозно... Също страстен, готов да те изслуша, да ти е приятел, да не те притиска, да те уважава, да има общи мечти с теб, а когато те обикне, да ти го казва и показва по всякакви начини и най-вече - да не лъже за чувства! Да не говорим, че бих изключила лъжата изцяло, но понякога се налага май...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
12, 7, 1, 2, 4 иииииииииии да е умен, да не е надувка, да мога да си говоря с него за кфито работи се сетя...![]()
Мил и нежен към теб 1
Чувство за хумор 2
Красив на външен вид 3
Висок авторитет в училище сред съучениците си 3
Облича се хубаво и модерно 4
Дружи с компания от авторитетни момчета 5
Романтичен 6
Мускули 7
По-голям най-малко с 3 години от теб 8
Отворен /на бой/ 9
Пари 10
Връзкар от всякъде 11
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
12,7,1,2,6,5,4,11,10,9,3,8..Т'ва е според мен,но най-важни са 12 и 7!![]()
13 Да ме обича и да държи на мен!
12
2
4
3
1
5
11
9
10
8
6
7
![]()
4 12 1 2 7 5
останалите са ми леко невъзможни.ако срещнеш едно момче,което да притежава тея качества по-горе(дето аз съм ги изброила) си намерил златото,а всичко останало е плюс
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Vii ste sa pobarkali TOTALNO![]()
-Icko-
12,7,1,2,4
това е най - важното за мен от даденитемога да добавя и умен, чистоплътен, по - висок от мен и да не е надут .. аа и искрен
![]()
май прекалих ама няма нищо
![]()
12,2,1
Другото не ме интересува особено.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
2 - vs epak pyrvo tova ti se nabiva na o4i
12,1,7,4
7,12,2,6,5,1,3,9,10,11
Попринцип 12, 1, 7, 10, 2... другите изобщо не ме интересуват...
За 10-тото не е нужно най-малко 3 годиниВажното е просто да е по-голям от мен
Също и за външния вид не ми трябва някакъв красавец, просто искам да е усмихнат и чаровен
Чувството за хумор е много важно за мен! Искам постоянно да ме забавлява
![]()
![]()
От нещата, които ги нямаше... искам да ме разбира! Да е по-висок от менДа не е дребнав и да ми прави скандалчета за най-малкото нещо
И много важно е да не ме лъже за нищо... и мога да си продължавам до утре така...
![]()
![]()
nicolepcd
1,12,2,7,3,4,11,6,5,8,9,10
Първите 3-4-5 са ми важни от там нататък не ме интересуват (:
Хахахах колко си вярвате момиченцада лъжете така сигурно 60% от вас има само по 2-3 верни раб0ти другото сиг е за да се спогоди мнението ви с това на другите
![]()
Хахахах колко си вярвате момиченцада лъжете така сигурно 60% от вас има само по 2-3 верни раб0ти другото сиг е за да се спогоди мнението ви с това на другите
![]()
12,1,7 (честно казано останалите ми се струват страшно глупави и изобщо не са ми критерии,но щом трябва... 2,4,10,3,6,5,11,8,9Първоначално написано от ХхХ
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
11.Връзкар от всякъде
12.Мил и нежен към теб