- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета отговорете ама честно
1.Чувство за хумор
12.Мил и нежен към теб
7.Романтичен
2.Красив на външен вид
3.Мускули
Ето това са нещата,които гледам в едно момче.А ето и мнението ми за другите:
4.Облича се хубаво и модерно-всеки си има стил.Нека се облича както желае.Това не е моя работа.
5.Дружи с компания от авторитетни момчета -Компанията му въобще не ме вълнува.Не излизам с тях,а с него все пак.
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си -няма никакво значение.Ако ще да е най-известното момче в училище,които всички боготворят,пак не бих ходила с него ако не притежава качествата,които аз търся у едно момче.
8.Отворен /на бой/ -Няма никаъв смисъл в това качество.Ако може да се нарече така...
9.Пари-На почти 16 години изобщо не ме интересуват парите на момчето,с което излизам.Няма да се променя дори когато стана и на 26.Парите задоволяват човека като изпълняват всяка една негова прищявка,но това е само временно.Всеки иска да има пари,но аз не бих ги търсила в джоба на гаджето си...важното е любовта да е истинска.Не случайно жените,които се омъжват за богати мъже,но не ги обичат са нещастни.
10.По-голям най-малко с 3 години от теб -с такъв никога не съм ходила,така че излиза от списъка.
11.Връзкар от всякъде -Е и?Човек трябва да постига целите си сам,а не с помощта на някой си.
12, 1, 2, 3, 7, 4, 8, 5, 6, 11, 9, 10
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
2,4,12,7,6,5,1,8,9,10,3,11 realisti4na gledna to4ka![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ами... ето:
1...7...12... натам вече само намалява шанса да го харесам.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
12,1,4,2,7,10,11,9,3,8 нещо такова
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
12,1,2,4,7,3,8,5,6,11,9,10
Може би така.Ноо като цяло ако трябва аз да си правя списък(примерно)въобще не бих включила 9,10,11.За някои от другите също бих ги махнала.
12
1
7
6
2
3
4
10
5
8
11
9
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
умен....най-умният ако може,и да е чистоплътен....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
темата ме изкефи за това ще се постарая малко повече и ще напиша нещо по-задълбочено :
Красив на външен вид
клише иле не,първо виждаме човека,след това го опознаваме,тоест първо го хар на външен вид (разбира се има и случаи в които първо човекът ни радва с неговия характер и чак после осъзнаваме,че той ни е повече от симпатичен)
но за мен е важно да е красив.. не според някой си,а според МЕН
ако на мен ми хар на външен вид значи ще съм доволна дори за другите да е далеч не толкова идеален и хубав колкото го виждам аз
Мил и нежен към теб
важно е човекът до теб да ти показва,че те обича и те прави щастлива,безспорен факт
Облича се хубаво и модерно
това вече за някой не е важно но за мен си е , смис аз самата го правя ии бих била доволна и ако човекът до мен го прави за да може най-малкото да имаме още едно обще занимание-а именно шооооопинг
Пари
никой не иска той да е милионер,просто да плаща сметките от време на време не би било лошо
Романтичен
в днешното ежедневие всичко опира до секс,ама аз бих се зарадвала и на нещо романтично,например вечеря на свещи у тях , любовно писмо с написано "обичам те" вместо смс- "ае у нас" сещате се за какво говоря .. за жалост са на изчезване тези младежи
Чувство за хумор
като един от най-близките ми хора,гаджето ми тр да може да ме разсмива в моментите,когато ми е тежко и изобщо да ме кара да се усмихвам като цяло и да бъда щастлива
Връзкар от всякъде
винаги е хубаво да имаш връзки хаха
Отворен /на бой/
това го слагам на последно място от задължителните в моята класация хм,винаги има недробожелатели,дразнител и не е лошо да имаш до себе си някой който да те защити
останалите са без значение за мен
Дружи с компания от авторитетни момчета
еми ок ..
Висок авторитет в училище сред съучениците си
да е умен е хубаво и да не му се дразнят даскалите също,демек не тр да е първият селяк и простак,значи авторитетът в даскалото няма да е излишен
По-голям най-малко с 3 години от теб
и какво ако е ? и по-малък човек от мен би могъл да е по-добър към мен и да ме накара да се влюбя в него.. но това принципно е почти невъзможно особено днес (както гледам долните випуски)
а ако е по-голям няма да е лошо,повече опит,по-мъдър,ок става,ама чак пък да ми е нещо определящо за момче .. не
Мускули
и да има и да няма мускуле все едно
![]()
az puk 6te go napravq po razli4no po 6balnata skala koe kolko e vagno
1.Чувство за хумор- 5,5
2.Красив на външен вид 5
3.Мускули 2-3
4.Облича се хубаво и модерно 4-5
5.Дружи с компания от авторитетни момчета 1
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си 1-2
7.Романтичен 5
8.Отворен /на бой/ 0
9.Пари 0
10.По-голям най-малко с 3 години от теб predi 6,sega 0
11.Връзкар от всякъде 0
12.Мил и нежен към теб 6
2,1,4,|12,7,|3,5,6,8,9,10,11 -> PURVITE TRI TE PRIVLI4AT PARVONA4ALNO
SLEDVA6TITE DVE TE KARAT DA GO OBIKNE6 I TE ZADURJAT PRI NEGO A DRUGOTO VE4E SA EKSTRI![]()
12, 7, 1, 2, 6, 4, 5, 10, 9, 11, 3, 8.
Но на първо място трябва да е умен и интелигентен.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
1.Чувство за хумор
7.Романтичен
12.Мил и нежен към теб
4.Облича се хубаво и модерно
2.Красив на външен вид
И бих добавила оригинален даже малко чалнат и умен![]()
12.Мил и нежен към теб
1.Чувство за хумор
4.Облича се хубаво и модерно ( Не е важно да е модерно, а да е хубаво. Смисъл да не се облича с някви размъкнати дрехи или нещо такова. )
7.Романтичен
2.Красив на външен вид
6.Висок авторитет в училище сред съучениците си
5.Дружи с компания от авторитетни момчета
3.Мускули
9.Пари
10.По-голям най-малко с 3 години от теб
11.Връзкар от всякъде
8.Отворен /на бой/
Последните неща ги подредих с голяма мъка..
2.Красив на външен вид
12.Мил и нежен към теб
1.Чувство за хумор
7.Романтичен
3.Мускули
5.Дружи с компания от авторитетни момчетa
9.Пари
11.Връзкар от всякъде
8.Отворен /на бой/
Ето ги подредени по важност, а със звездички съм отбелязвала мои допълнения.
1.Чувство за хумор
12.Мил и нежен към теб
7.Романтичен*
2.Красив на външен вид
8.Отворен /на бой/
5.Дружи с компания от авторитетни момчета*
*но да може да бъде и груб...разбирате ме, предполагам - не непрекъснато мил и внимателен, но не и прекалено груб и разпален
*по-скоо хубави хора
Изтрих нещата, които не са ми никак важни, а оставих неподчертани тези, които са малко неточни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
12,1,7,2,10,4 и трябва да умее да прави компромиси.Това е според мен по-важното.
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
12.Мил и нежен към теб
1.Чувство за хумор
6.Висок авторитет
2.Красив на външен вид
7.Романтичен
Първоначално написано от Joanna90
Първоначално написано от Beau
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
7.Романтичен
12.Мил и нежен към теб
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
1.Чувство за хумор
2.Красив на външен вид
3.Мускули
5.Дружи с компания от авторитетни момчета
7.Романтичен
8.Отворен /на бой/
9.Пари
11.Връзкар от всякъде
12.Мил и нежен към теб
12,10,1,2,6,8,4,7,3,5,9,11
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Абе те всички пишат едно а в действителност...
Знам какво ще кажете... за това ви казвам че и мъжете са така, имаше даже проучвания че външния вид влияе много повече на преценката от колкото си мислим, за съжаление!
12 1 7 2 4 - това за мен са най-важните неща![]()
... my life ... my heart ... is eternally yours (h)
12.Мил и нежен към теб
7. Романтичен *
1. Чувство за хумор
2. Красив на външен вид
![]()
12 и 1 май са най-важни за мен и умен ,що се отнася до 9-омг ,кой тийн има пари в джоба си![]()
12,1,2,7,4 .... другите не са важни за мен въобще даже неискам да ги подреждам... момчето с което съм не е : 10,11,9,8,6,5 има достатачно 3..... И ГО ОБИЧАМ БЕЗКРАЙНО... ТФА Е МНОГО ПОВЪРХНОСТНО ПОДРЕЖДАНЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА![]()
![]()
Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo![]()
Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...