.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    Димитровград

Идеален баща

Кактв според вас трябва да бъде идеалният баща?Как трябва да възпитава децата си? Колко внимание трябва да им обръща? Как да се отнася към тях???
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

....
    Guest
    A po temata em ne trqbva da e nqkav syxar i da ti by4i koga da se prebira6 ve4er pone da te pyska do 12 iii...... da te nay4i na elementarna kyltyra

Като гледам часа в който си пуснала темата си мисля че си гледала СПОКО днес Според мен един баща НЕ трябва да се държи така както бащата на Емил (госта на Споко) който не го е гледал ще кажа че тва момче е на 19 години и всеки ден е пребивано от баща си!
    Според мен един баща трябва да е добър и мил с децата си, да ги изслушва, да бъде строг и да говори с тях с нормалния тон!!!
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Guest
    По темата- един баща трябва да е преди всичко отговорен, да се грижи за семейството си, както и то да се грижи за него. Да има страхотен авторитет пред децата си, което се постига с клишето "строг, но справедлив". Да защитава детето си, когато то не може да се защити само, вместо да го оставя да се изправя всеки ден с/у наркоманчетата, които му обират джобните в училищния двор, примерно. Родителите трябва да подкрепят всяко желание за изява от страна на детето си, дори да са си мечтали, то да стане лекар, вместо жуналист.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По темата- един баща трябва да е преди всичко отговорен, да се грижи за семейството си, както и то да се грижи за него. Да има страхотен авторитет пред децата си, което се постига с клишето "строг, но справедлив". Да защитава детето си, когато то не може да се защити само, вместо да го оставя да се изправя всеки ден с/у наркоманчетата, които му обират джобните в училищния двор, примерно. Родителите трябва да подкрепят всяко желание за изява от страна на детето си, дори да са си мечтали, то да стане лекар, вместо жуналист.
    Напълно съм съгласна

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ne6to kato "mein zimmer ist mein traumzimmer" ama na bulgarski t.e. "moq ba6ta e moq ba6ta - me4ta " dekem idealniq
    ne sum kazala 4e "mein zimmer ist mein traumzimmer" v prevod ozna4ava "moq ba6ta e moq ba6ta - me4ta "

Повече от фен
    Idealniat tatko e moia!
    Vinagi me podkrepia i mi dava to4nite suveti.Poniakoga mi dosajda s bezkrainite mu pledoarii, no o4evidno imat uspeh, za mnogo ne6ta mi e pomognal.A kogato sburkam mi se kara spravedlivo.Vinagi zastava zad men.
    P.S. I ne mi pozvoliava da har4a tolkova kolkoto si iskam "Vie jenite ste opasna rabota, vseki den drehi!" HIHIHIHI

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Absolutno sam saglasna s tova mnenie
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Град
    na zemqta!
    ami az mislq 4e ne trqa da e mnoo strog ama da ne gi razpuska hepten 4e da si nameri detsata v nqkoq kanavka!i vse pak da ne gi prebiva kakto kaza devilkin!prosto trqbva da e i strog i spravedliv!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Да е какъвто беше моят
    Животът е прекрасен

Guest
    такъв който ебе децата си по 20 часа на ден това е идеален баща

koito poema pone malko otgovornost kum decata si i koito ne e nqkuv sas principi koito sa bili moderni minaliq vek.

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    koito poema pone malko otgovornost kum decata si i koito ne e nqkuv sas principi koito sa bili moderni minaliq vek.
    I az sym syglasen s teb za principite.Vajno e syshto i da gi uslushva i da se opitva da gi razbira kak sa neshtata v dneshno vreme.Shto se otnasq za idiota NSpi4 s nego nqma smisal das e spori.Pyrvo kato sporish s idiot se prinizqvash na negovoto nivo i sled tova tepobejdava zaradi opita si.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anonimno
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    I az sym syglasen s teb za principite.Vajno e syshto i da gi uslushva i da se opitva da gi razbira kak sa neshtata v dneshno vreme.Shto se otnasq za idiota NSpi4 s nego nqma smisal das e spori.Pyrvo kato sporish s idiot se prinizqvash na negovoto nivo i sled tova tepobejdava zaradi opita si.
    евалта измисли го да ти се исплача на лицето

Guest
    не знам аз се държа май много гадно с баща ми , значи той е добър иска да си говорим никога не ми е казвал оправяй се сам , а аз не му казвам и здрасти като се прибере от работа , като ме заговори за нещо аз му викам мани ми се от главата и затова си мисля че аз не съм иделния син защото той се държи добре с мен а пък аз

Моят баща е идеален Разбира ме,подкрепя ме,защото ме смята за достатъчно разумна сама да зная кое като си купя ще ми е излишно и кое е правилно и кое не,понякога,когато не е съгласен с мен ми го казва,за да помисля над думите му.Често казва неща като "Парите, за щастие или съжаление, са най-важното на този свят".Също така никога не би ме ударил,ако го ядосам с някой свой каприз,не е простак,не се напива,мисли само за нас,семейството му.Когато някой от нас го нарани,просто си замълчава и предпочита да го преживее сам в душата си.Страдаше с мен,когато едва не полудях,че бившия ми приятел ме заряза,води ме на психолог,а днес когато му казах,че искам да прекарам рождения си ден в Боровец с гаджето ми и няколко приятели ми резервира страхотна вила,която е супер скъпа,а аз даже не очаквах такова нещо .Никога не ми се кара,когато му кажа,че имам 3 или 4 на някое контролно.Приема приятеля ми доста добре и дори не ми казва докога да се мотая по улиците с него,защото мисли,че съм достатъчно разумна.Пие водка с приятеля ми понякога,защото иска да се сприятели с него и си мисли,че ако се държи като тийнейджър ще го спечели,а той вече го е спечелил.Помага ми когато съм я закъсала много здраво - веднъж едни кретени ме заплашваха,че ще ме пребият от бой и той понеже има приятели в полицията веднага прекъсна работата си,дойде и отидохме там и за 2 часа ги намериха и им казаха,че ако ме докоснат отиват в затвора,тия даже не смеят да ме погледнат :P .Плаща ми всички курсове,на които ходя,за да се образовам и да се забавлявам (а като си помисля колко хора има,които не оценяват това,че родителите им плащат,за да станат човеци,а те плюят върху им,има и такива,чиито родители не дават пари даже и за най-нормални неща).Не е ли идеалният?

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не мога да кажа че баща ми е идеален,защото понякога е по-голямо дете от мен ,което малко или мн ме дразни,но пък понякога това е връзкана м/у нас.
    Приятели ми го харесват,заради това,че той винаги е готов да помогне и винаги е готов за КУПОН

Град
    In cRueL w0rLd ..
    моя е идеалният!Много си го обичкам и уважавам!
    ~cLose t0 yoU~

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Като моят! \/
    ♥ ♥ ♥

няма идеален баща...важното е да те обича и да се грижи за теб.

За мен моя тати е идеален. Страшно мн си го оби4ам. Винаги ме разбира, срог е, но справедлив(ако стане нещо винаги се кара на брат ми ), винаги измисля някви развле4ения, когато съм с него винаги имаме тема на разговор(не например яде ли-ядох. имаш ли пари - нямам и некви такива), винаги знае как да ме разсмее - само някви простотии ми ръси , не е като да ме глези, но ми купува вси4ко, каквото искам(а аз не искам мн, брат ми е по-нахален). Никога не ме е бил, но това не озна4ава 4е съм му се ка4ила на главата, а то4но обратното имам огромен респект от него.
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Според мен идеалния баща е моя.Винаги можеш да му споделиш нещо и той веднага ще го погледне не от негова а от твоята гледна точка.
    Подкрепя ме в решенията.И ми угажда повечето пъти(е зависи за какво става дума де)
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    moq ba6ta e idaelen ama ne si go davam
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Еми примерно да води детето си на риба, може би понякога и на работата си, независимо дали детето е момче или момиче.Общо взето винаги, когато бащата има свободно време да са някъде заедно.

Мога да кажа, че имам прекрасен, не перфектен баща. Той е човек, който винаги ме е подкрепял и показвал, че ме обича. Когато се е налагало е бил строг, но никога не си е позволявал да ми посегне. Мога да говоря с него за всеки проблем. С майка ми са успяли да ми дадат прекрасно детство, възпитание и не на последно място бъдеще.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си