- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Идеален баща
Еми идеала ми за баща е моя! За нищо на света не бих искала друг баща вярно е, че понякога се поздърпваме, но иначе е номер 1.
Everything happens for a reason..
идеалният е моя![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Идеален баща?Нема такова животно![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
За мен.. Идеален си е моя баща. Почти на 18 съм, но веднъж на 3 месеца ме пуска на дискотека. Имам вечерен час 9:30-10 часа максимум. Понякога ми крещи.
Но аз зная, че прави всичко това от загриженост, защото ме обича, защото аз съм малкото му безценно момиченце, на което ако се случи нещо - той ще се поболее от мъка. Защото аз ще се превърна в жената, която ще се грижи за него, когато остарее (тъй като мама почина когато бях мъничка). Живота го мачка, едва намира пари да издържа семейството си - но не се отказва и всеки ден отива на работа, не пропуска и ден. Заради семейството. Заради мен. Затова за мен това е идеалния баща.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Идеалният баща трябва да може да обучава децата си на професионален гейминг ( Игра на компютърни игри на пари ) защото това е бъдещето на България !
Моят баща е идеален за мен,винаги ме подкрепя,много е мил,добър,дава ми много пари,прави ми огромни и хубави подаръци и т.н.Страхотен е.
<3 ^^
DA TE PUSKA NQVSQKADE DO KOLKOTO 4ASA ISKA6 DA TI DAVA QKO PARI,DA TE VZIMA S KOLATA DA NE E NERVEN MOQ E PO4TI IDEALEN![]()
Първоначално написано от Whisskas
+10000!
И моя баща е такъв.Златен ми е! Обужааааавам го.Няма друг като него!'Квото и да кажа ще е малко .
Описанието е както и към моя баща![]()