.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на Ice
    Еми идеала ми за баща е моя! За нищо на света не бих искала друг баща вярно е, че понякога се поздърпваме, но иначе е номер 1.
    Everything happens for a reason..

идеалният е моя
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Голям фен
    Идеален баща?Нема такова животно
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    За мен.. Идеален си е моя баща. Почти на 18 съм, но веднъж на 3 месеца ме пуска на дискотека. Имам вечерен час 9:30-10 часа максимум. Понякога ми крещи.
    Но аз зная, че прави всичко това от загриженост, защото ме обича, защото аз съм малкото му безценно момиченце, на което ако се случи нещо - той ще се поболее от мъка. Защото аз ще се превърна в жената, която ще се грижи за него, когато остарее (тъй като мама почина когато бях мъничка). Живота го мачка, едва намира пари да издържа семейството си - но не се отказва и всеки ден отива на работа, не пропуска и ден. Заради семейството. Заради мен. Затова за мен това е идеалния баща.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Идеалният баща трябва да може да обучава децата си на професионален гейминг ( Игра на компютърни игри на пари ) защото това е бъдещето на България !

Моят баща е идеален за мен,винаги ме подкрепя,много е мил,добър,дава ми много пари,прави ми огромни и хубави подаръци и т.н.Страхотен е.
    <3 ^^

DA TE PUSKA NQVSQKADE DO KOLKOTO 4ASA ISKA6 DA TI DAVA QKO PARI,DA TE VZIMA S KOLATA DA NE E NERVEN MOQ E PO4TI IDEALEN

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Идеален баща?Нема такова животно
    Моят е. За мен, моят е. Няма по-добър...Не бих могла да понеса да живея с друг...
    Обожавам го...
    Всъщност съм порастнала във семейство, в което мама е 'дзвер' , а тате винаги е ебаси пича...
    Може би не съм права, и това не е правилният тип поведение за един баща, но все пак го свързвам със усмихнат весел човек,който разрешава всичко,което мама забранява, дава ти шоколад (когато си на 5) тайно от мама, а 10 години по-късно ти дава парички тайно от мама, не се кара никога и винаги може да те накара да се усмихнеш с някоя типична кретения, за мъж прехвърлил 35 ...

+10000!
    И моя баща е такъв.Златен ми е! Обужааааавам го.Няма друг като него!'Квото и да кажа ще е малко .

Описанието е както и към моя баща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си