.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Случвало ли ви се е следното: ..

Случвало ли ви се е с даден човек да нямата почти нищо общо. А само общи приказки помежду си. Да се харесвате взаимно страшно много. Да имате различни интереси и да си мислите, че нямате почти никакво общо бъдеще. И макар да знаете всичко това, и страшно много да ви привлича нещо във човека от среща, обаче и вие не знаете какво?
    Нека чуем мненията, на тези, които са го преживели, и на тези, които биха казали как биха постъпили в такъв случай.
    Аз, лично, мисля, че различията в интересите ще ви одведе в различни посоки, а Вие?
    П.С. с тоя човек сте заедно като двойка.......

az ni6to ne mislq

Guest
    В такова положение съм сега Много е трудно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    До сега не ми се е случвало.
    Ако се случи, как ще постъпя?...ще бъда с момичето, пък да става каквото ще.

na men mi se e slu4valo absolutno nishto obshto nqmahme ... samo prikazki.. mojehme da si govorim cql den 4esto go i pravehme kakvo stana.. mi razdelihme se no pri4inite bqha drugi.. v obshti linii ne se razdelihme zaradi interesite si i v momenta sme v mnogo dobri otnosheniq :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не ми се е случвало, но не смятам че ще се разделя с момчето заради различията помежду ни нали все пак се харесвате, пробвайте пък - каквото се получи

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ми се е случвало, но все пак ще кажа как бих постъпила в такава ситуация.Може би с този човек не бих имала сериозна връзка, ако знам, че наистина само се привличаме, но сме адски различни и няма да се разбираме в една евентуална връзка.Според мен хората не трябва да са еднакви в интересите си и в характерите си, за да имат връзка, трябва да се различават и да са противоположности, за да се привличат, но определено не мисля, че трябва различията да са толкова големи и да има постоянни караници и всеки един от тях да се опитва да налжи мнението си на другия.

Мега фен Аватара на iiirish
    различните интереси значат различен начин на живот и мислене... неминуемо рано или късно това ще раздели пътищата ви!
    на мен лично ми е интересно да попадам на такива хора, защото виждам нещо различно, но не издържам дълго време с тях, именно защото доста неща ни различават един от друг

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Знам какво е. Аз и приятелят ми сме така. Двете пълни противоположности, няма какво да ни свърже, като интереси.
    Вече повече от година сме заедно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Пловдив
    понякога различните интереси пречат...но нз не ми се е случвало но не искам и да ми се случва...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Наистина най-важното е да се харесвате
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    Da i az imam takuv slu4ai daje se okaza momi4eto koeto nai-mnogo sum obi4al do sega...no nqmahme po4ti nishto obshto v haraktera no vupreki si4ko spored men ima smisal v tova dori i da nqmate nishto obshto kato intaresi vajnoto e 4e ste zaedno...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Da i az imam takuv slu4ai daje se okaza momi4eto koeto nai-mnogo sum obi4al do sega...no nqmahme po4ti nishto obshto v haraktera no vupreki si4ko spored men ima smisal v tova dori i da nqmate nishto obshto kato intaresi vajnoto e 4e ste zaedno...
    Tva sum az
    In dreams there are no rules...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си