- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е следното: ..
Случвало ли ви се е с даден човек да нямата почти нищо общо. А само общи приказки помежду си. Да се харесвате взаимно страшно много. Да имате различни интереси и да си мислите, че нямате почти никакво общо бъдеще. И макар да знаете всичко това, и страшно много да ви привлича нещо във човека от среща, обаче и вие не знаете какво?
Нека чуем мненията, на тези, които са го преживели, и на тези, които биха казали как биха постъпили в такъв случай.
Аз, лично, мисля, че различията в интересите ще ви одведе в различни посоки, а Вие?
П.С. с тоя човек сте заедно като двойка.......
az ni6to ne mislq![]()
![]()
![]()
В такова положение съм сегаМного е трудно
не
До сега не ми се е случвало.
Ако се случи, как ще постъпя?...ще бъда с момичето, пък да става каквото ще.![]()
na men mi se e slu4valoabsolutno nishto obshto nqmahme ... samo prikazki.. mojehme da si govorim cql den 4esto go i pravehme
kakvo stana.. mi razdelihme se no pri4inite bqha drugi.. v obshti linii ne se razdelihme zaradi interesite si
i v momenta sme v mnogo dobri otnosheniq :P
Ами не ми се е случвало, но не смятам че ще се разделя с момчето заради различията помежду нинали все пак се харесвате, пробвайте пък - каквото се получи
![]()
Не, не ми се е случвало, но все пак ще кажа как бих постъпила в такава ситуация.Може би с този човек не бих имала сериозна връзка, ако знам, че наистина само се привличаме, но сме адски различни и няма да се разбираме в една евентуална връзка.Според мен хората не трябва да са еднакви в интересите си и в характерите си, за да имат връзка, трябва да се различават и да са противоположности, за да се привличат, но определено не мисля, че трябва различията да са толкова големи и да има постоянни караници и всеки един от тях да се опитва да налжи мнението си на другия.
различните интереси значат различен начин на живот и мислене... неминуемо рано или късно това ще раздели пътищата ви!
на мен лично ми е интересно да попадам на такива хора, защото виждам нещо различно, но не издържам дълго време с тях, именно защото доста неща ни различават един от друг![]()
Знам какво е. Аз и приятелят ми сме така. Двете пълни противоположности, няма какво да ни свърже, като интереси.
Вече повече от година сме заедно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
понякога различните интереси пречат...но нз не ми се е случвало но не искам и да ми се случва...
Не
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Наистина най-важното е да се харесвате![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Da i az imam takuv slu4ai daje se okaza momi4eto koeto nai-mnogo sum obi4al do sega...no nqmahme po4ti nishto obshto v haraktera no vupreki si4ko spored men ima smisal v tova dori i da nqmate nishto obshto kato intaresi vajnoto e 4e ste zaedno...
Tva sum azПървоначално написано от Анонимко
![]()
In dreams there are no rules...