- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4ekiite
hora sega si me znaete 4e sum na4inae6ta i... kak da razbera dali na mom4eto mu e haresalo sled kato sum mu pravila 4ekiq? toi di6a6e u4esteno zaduhva6e se i se povdiga6e tova zna4i li 4e mu e haresalo?
Ami ne tva zna4i 4e napravo my se e draifalo ot teb i 4e nikoga ne bi se navil da ta opani na zadna![]()
![]()
![]()
Da-opredeleno my e xaresalo,a ako si mu praila i svirka dokato mu prai6 4ekiq 6e mu e o6te po got!!! :P
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
Vazmojno li e da mu e bilo tolkova ujasno?(( ne mojah da mu napravq i svirka vupreki 4e bqh gotova za6toto bqhme na edna liulka... be6e mn vazbujda6ti ob6to vzeto no s enadqvam da ne e bilo tolkova zle
(
ne moga da go popitam za6toto toi jivee v sf a az ne! kogato s evidqhme mu napravih 4ekiqta! mn go obi4am i mi se iska6e d amu dostavq udovolstvie no az samata doisega ne sum go pravila tova! sled akto si otide vuv sf ne sme govorili! puk i da bqhme nqma6e da imam smelosta da go pitam za da ne mi kaje 4e ebilo ujasno!
spored men mu e haresalo!(na koe mom4e nqma da mu haresa da mu biqt)ama vse pak zavisi kak si mu q napraila!
Koito obi4a,toi ne zabravq.Koito zabravq-toi ne obi4a.a Koito obi4a i posle zabravq-toi e zabravil kak se obi4a!!!!!
що не се изчука с него както гледам от думите ти не се познавате много добре. Малко си падаш курве
mii az si mislq 4e 100% my e haresalo .
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Tova e sa6tiq 4ovek z akoito pisah v temata "vazmojnba li e lubovta na 14" e ne uspqhme da se IZ4UKAME no se nadqvam i 4ekiq da mu stiga za sega! i dano mu e haresalo za6toto go obi4am i iskam da e 6tastliv
mi sigurno mu e haresalo![]()
ок ок а ти накфеи ли се като му аправи чкиятаПървоначално написано от СребристоСияние
btw той къде се изпразни ?
mi na men mnogo mi haresa.. v smisul haresa mi tova 4e po nqkakav na4in mu pokazah 4 ezna4i ne6to z amen! a z aprazneneto da ne govorim
slushai sq СребристоСияние che mu e haresalo haresalo mu e sus sigurnost shtom e i svurshil .. a kolko mu e haresalo e druk vupros no nadali e bilo ujastno takache spoko ... nema se pritesnqvash ... ae uspeh i ako sha se chukate polzvai prezervativi i si ok .. ae
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Blagodarq![]()
pitai go v o4ite
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
След време като(ако) го опознаеш по добре ще можеш сама да го усещаш колко и дали му е било хубаво..
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ta vse pak kade se izprazni!!!
A ti bi li se saglasila da ti napravi 6pakla!!!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
ako se e nadigal opredeleno nemi e bilo kef na max
: AMG Corporation
::
mi tam...
bih mu dala... moje bi... ako e vajno za nego bih mu dala no ne vqrvam da go iska =))
Nai-malko ako haresva ponee tqloto ti..6te se kefi da nabludava kak to se izviva ot kef...taka 4e ne se pritesnqvai dali iska![]()
$e mu e haresalo, haresalo mu e...ama...ako mu be6e napraiila svirka 6te6e da se kefi o6te pove4e![]()
abe ei mace ti nikvo samo4uvstvie nqma6..p1k i kvo e tova..post da s epritesnqva6 dali mue haresalo ili ne..i za6to go pravi6a samoz aradi engo a ne pomsilu6 maklko i za sebe si kakvo ti iska6 i kak go iska6?!