.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li prostili edna iznevqra?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da, na vseki se slu4va.

22 55,00%
  • Ne, tova zna4i ne me obi4a

18 45,00%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    На ЛуНаТа
    Бих простила, но след това нищо няма да е както преди.Ако момчето искрено се разкайва, трябва да спечели доверието ми отново, което е адски трудно, почти невъзможно...

Guest
    Pri men sichko se reshava v purvite 5 min sled kato razbera.... ili proshtavam vednaga ili nikoga nqma da prostq...
    no az tolkova sum izneverqvala che spored men bih po skoro kazala `proshtavam ti` otkolkoto protivopolojnoto.... nz zavisi ot mn neshta!

kolko i puti da mi izneveri vinagi shte mu prostia zashtoto go obicham
    izneveriaval mi e... i sum mu prostila.. ako pak mi izneveri.. est che shte mu prostia!
    kato mi izneveri nikoga ne sum go pitala zashto.... ima li znachenie? ili mu proshtavash ili ne - kvo znachenie ima dali e samo celuvka ili neshto poveche... az daje nenam kvo sa pravili moje i sex da sa pravili ne me interesuva vinagi shte si go obicham i kolkoto i puti da mi izneveri prosto niama kak da ne mu prostia...
    i az sum mu izneveriavala... i to ne samo vednuj... no tova sa nai-golemite mi greshki v jivota i ne smiatam da se povtariat... i toi vinagi mi e proshtaval kolkoto i trudno da mu e bilo i daje mi e kazval che dori i s celia sviat da prespia pak shte me obicha i shte mi prosti!
    otgovora mi ne e "Da, na vse se sluchva." ami "Da, zashtoto go obicham!"
    Usmihni se - utre shte e po-losho.

ВлюбеН
    Guest
    Иха...След всичко което изчетох оставам с впечатлението,че аз май съм голям егоист.Повечето от вас гледат доста либерално на изневярата.Е,това има много положителни,но и отрицателни черти.
    Аз съм прекалено ревнив и не знам как бих се чувствал,ако приятелката ми ми изневери.Заедно сме почти 3 години,изградили сме и сме постигнали толкова неща заедно...,а в един момент тя да ги загърби заради някакъв флирт,целувка,или секс...Ще бъда прекалено наранен.Аз я обичам,както и тя мен.Дали сме си пълна свобода и никой не притиска с нищо другия.Мисля,че щом се обичаме няма как да си изневерим.Поне аз съм на това мнение.Бил съм с момичета,които не обичам и изобщо нямам чувства към тях,но откакто съм влюбен,откакто пораснах и осъзнах кое е истинското в този живот ... Просто има огромна разлика.Изневяра...може би бих простил,но едва ли някога ще забравя.Само като си представя,че приятелката ми може да докосва някой друг,той да докосва нея...става ми лошо.Бих го приел като предателство.Може би съм прекалено краен,но съм напълно искрен.Дори и да простя нищо вече няма да е същото.Няма да имам доверие на момичето до мен,и 100% съм сигурен,че доста често ще си мисля за тази изневяра.Познавам си се и знам,че след като е така само ще наранявам както приятелката си,така и себе си.Следователно е по-добре да се разделим.Няма как да намразя приятелката си,нито ще се сърдя,нито ще я упреквам...Но няма да имам сили на остана с нея.
    Изневярата не винаги означава,че чувствата са изчезнали,че няма любов,но дори да е така не бих приел слабост от страна на гаджето ми и то само заради физическо привличане(ако става въпрос за такава изневяра,пък ако е нещо по-сериозно...излишно е да говорим).Има една поговорка: "Любовта прощава всички грешки,освен тези,които са насочени срещу самата любов" Мисля,че е точно така.Ако приятелката ми ми изневери ще бъда съкрушен.Но все пак такива неща наистина се случват.Надявам се,да не стават част от живота ми,защото болката ще е жестока.

LuDaCrIs
    Guest
    Po-skoro NE.Izneverqvali sa mi,az s16to s1m izneverqval i dori i da opitvame sled tova nqkak si ne se polu4ava.Gorodstta i 4uvstvata ti sa naraneni,ako v1ob6te gi ima sled kato se e stignalo do iznevqra.

Guest
    Edna iznevqra da. No izneveri li mi 1 pyt, 6te go napravi pak. Tyi4e iznevqrata e na4aloto kym kraq! Mn zavisi i pri kakvi obstoqtelstva mi e izneverila. Ako e s pylno syznanie - ne bih!

Zavisi ot kakav rod e izneviarata!Moje bi bih prostila sex za edna nosht i niakolko celuvki,no ne bih prostila predatelstvo!Vse pak otgovorih NE!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз изневерих веднъж и това беше , защото не обичах. Когато човек започне да се нуждае от трети човек във връзката си, то...значи, че няма нужда от тази връзка. Там е работата, че любовта се гради на единствеността, така че ако ще ми кръшка, да се къшка!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
    Zavisi ot kakav rod e izneviarata!Moje bi bih prostila sex za edna nosht i niakolko celuvki,no ne bih prostila predatelstvo!
    mnogo vqrno. ako e prost za raznoobrazieto i mi kaje, nqma da ima problem. vse pak chovek ponqkoga ima nujda ot raznoobrazie (ne che edna 3-ka ili neshto malko po-perverzno ne e raznoobraze), no da mi izneveri duhom...tova ne bih prostil.
    I'm not the one who's so far away
    When I feel the snake bite enter my veins
    Never did I wanna be here again
    And I don't remember why I came.....

Не мога да простя,но мога да го приема и да продължа напред,ако съм сигурна 4е 4овекът до мен истински ме оби4а и се разкайва бих му дала 2 -ри шанс.Но не и 3-ти.

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Bihte li prostili edna iznevqra?

Цитирай Първоначално написано от Cherry_Lips
    Kak 6te reagirate ako razberete 4e gadjeto vi e izneverilo?
    Ще се вбеся( )!Трудно ще простя,ако изобщо простя.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Абе хора тази тема е от 2004 година.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си