- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Против чалгата (осем довода против тая помия)!!!
totalno prav si taia chalga e super pomia
az opredeleno ne haresvam 4algata,mislia,4e tova e nai-typata muzika. no vse pak uvajavam horata,koito si q slu6at! i mnog hora tvardiat,4e horata,koito slu6at 4alga sa mnogo typi. e vse pak nali vseki si ima vkus. nai-dobrite mi priatelki slu6at 4alga,no opredeleno ne sa typi!!! vseki ima pravo na izbor
No MaN, No CrY!!!
\m/
Аз едно се чудя,всички казвате, че всеки си има право да слуша клаквото си иска, ами тогава защо ги пускате тези теми? Няма смисъл, нека всеки да си се кефи на това,което желае. За чалгата съм абсолютно съгласна, чувала съм доста песни(не са малко по дискотеките и купоните),повечето са отврат-безвкусна смеска на музика и текст, но има някои неща,които не бих казала че са напълно отврат, а и много от фолк певиците колкото и да не искате да си признаете,имат гласови данни, а това че са избрали да пеят в областта на поп-фолка е може би защото сека в България повече това се слуша, а и колкото и да е тъжно,много хора се стремят да правят пари и за това търсят най-комерсиалното...Малко са тези които го правят от сърце...Има крадени и семплирани мелодии, но това не значи че всички са такива. Не защитавам чалгата,но не може да се слага всичко под един знаменател,както не съм съгласна че може да се нареди рапа до чалгата..Хип хопа до фолка. Това е абсурдно просто...няма никаква база за сравнение,и моля ви се не минавайте със оправданието 'тъпи и безсмислени текстове'...защото има толкова много примери, с които да ви се опровергае твърдението....Истината е една-пропагандира се със външността, певиците залагат на нея за успех, защото мъжката аудитория най-често обсъжда външния вид на изпълнителките.Някои са тъпи,други не...Съгласна съм и с 8те твърдения,не напълно обаче, не може винаги да се стига до крайности "всички чалгарки са тъпи" "щом слушаш чалга си еди какъв"...Хареса ми едно от по-горните мнения,наистина тези които слушат чалга,няма да си променят мнението...Както и тези,които не слушаме няма да заповнем да го правим.Въпрос на вкус и индивидуалност...Кефете се на това,което ви кара да се чувствате на 6,което ви отпуска..Не се занимавайте със вкусовете на другите...всеки има правото да прави каквото иска, нека си слушат чалга,с какво ви вредят на вас?Нали не са ви опряли ножа до гърлото с думите "Или ще слушаш чалга, или те коля!"...Гледайте себе си и тва еДано да сте ме разбрали правилно,и да не тръгнете да ме псувате,защото повечето имат този навик-нямат аргументи,ама айде да попсуваме,щото сме ГЪЗари..
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Мдамм така е..и аз не ги харесвам прекалено са изкуствени
Abe h0rca za kf0 se 0pravdavate s Rapa i t.n. zakf0 psuvate?? Nik0i ne vi e kazal ,4e ne m0je da slu6ate 4alga ,nali ? Tuka temata e 4e 4algata e pylen bukluk! Syglasna sym s 8-te tvyrdeniq .0ba4e sp0red men ima sam0 1 pevica k0qt0 mislq e izkliu4enie 0t 8te .. "pravila" Tyi da g0 nareka .... i tfa e Aneliq ! Za6t0 li ? Ami m0je bi za6t0t0 ima mn hubav glas ,2r0 ne si e pravila nit0 silik0n0vi cici nit0 silik0n0vi ustni! Smeq da kaja 4e ne se ubli4a zle i 4e ne plagiatstva ,n0 si4k0 tfa az si gu mislq i ne vi karam da mislite tyi v nikyf slu4ai! Tyi 4e vseki si ima s0bstven0 mnenie!![]()
abe naistina tva e otvratitelna muzika!nikoga ne sam se zaribqvala!super shit!prosto ne mi se prikaaaaaaa![]()
Jivota e padeniq i vazhodi
gotini ili gadni periodi
na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!
ok.....ne moga da vi razbera kakvo vi pre4i 4algata??kato ne vi kefi ne q slu6aite be....po tv-to 4algata se vurti samo po kanalite kotio sa specialno za 4alga.......MI NE GI GLEDAITE!!! gledaite si tam mm mtv i t.n. kudeto 4alga NIKOGA NE E IMALO I NQMA DA IMA koi vi kara da gledate planeta veselina i t.n! radiostanciite po koito se puska 4alga sa su6to sepcialno...ima takiva kudeto ne se puska 4alga... a discotekide........mi te su6to sa razdeleni na 4algarski(biad nai club i t.n) i ne4algaraksi( escape i tn.) emi az ne vijdam kakuv e problema ne hodete po tezi mesta s 4alga i ne gledaite 4alagrskite tv i nqma da imate problem s 4algata!!!!
4ALGA FOREVER
Чалгийко нз дали някой друг е писла нещо подобно на това, което ще напиша щот ме мързеше да чета другите отговори ако повтарям някой сори.Първоначално написано от SAMO CHALGA
Кой казва, че е задължително хората, които не слушат чалга да слушат Рап ма ??Нз защо ама т'ва на всички тъпи чалгаджий ви е заложено в главата. Някой да е казал че рапа е готин или пък че Щамара или 100 кила или който и да е от тия олигофрени е интелигентен. А относно т'ва дето го написа за външния вид на металите те поне не си пълнят циците и устните с силикон и външния им вид показва това, което мислят. Те не си пускат дълги коси или си праят пиърсингове и татуси за да се харесат на публиката, а защото така им харесва докато тъпите чалгарки приемат за висша ценност външния вид. Ако мислиш, че това е добре значи си супер тъпа к*ва уфтсъ п*тка и мързи ме да изброявам![]()
![]()
![]()
П.П. Сори на подателя на темата щот не искаше да се караме ама т'ва ебати винаги ме е дразнило супер мноо
Забелязах ти темата не искам да се карам с теб и не искам да споря, но все пак според мен Linkin Park нее RULEZ щото Мелодиите на повечето им песни са мноо едообразни. Верно първите им песни бяха мноо яки ама от там нататък вече взеха да се повтарятПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Офф...еми какво мога да кажа освен,че съм съгласна със всичко и за оня по горе,който разправяше,че "млекодайните крави" с огромните увиснали бюстове били много секси и че само чалгата била за купон ами какво ще кажеш за техното???ами за поп музиката?те не стават ли за разкършване и то не скапан кючек при,който всичката подкожна мазнина излиза наяве и се тресе като желе?
[quote="e_l_i_z_a"]
LINKIN PARK RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz![]()
quote]kolko si prava![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
AVE SEKI DA SI SLU6A KVOT ISKA,AZ LI4NO SLU6AM 4ALGA I TVA NE E PROBLEM ZA NEM,KOTO NE IA HARESVA DA NE IA SLU6A,NO VSEKI SI IMA SOBSTVENO MNENIE I SOBSTVEN STIL.TAKA 4E HORA,NE SE VLIAITE OT DRUGITE,SLU6AITE KVOT VI SE SLU6A NEZAVISIMO DALI E 4ALGA ILI METAL,ILI TEHNO.SI4KO SE E GAZ
nikoga ne sum bila po suglasna...tva e bahti i falsha...![]()
amy lee , e_l_i_z_a tc tc ..... poziorki![]()
Само ще кажа - ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ! баси!
abe ne e 4ak tolkova zle
Аз съм съгласна с 8-те довода. Не смятам,че йена която има нежен глас докато пее,пък после като дава интервю вади един такъв дрезгав глас.....Освен това,защо не пеят на живо,а само на playback?
Интелекта на певиците не е от голямо значение,но все пак наистина трябва да се пее за нещо стойностно(не че любовта не е,но само за нея да се пее)
Абе,нещо много се увлякох,като заключениеНЕ НА ЧАЛГАТА!
P.S.това не значи,че сам против тези,който я харесват,и аз имам приятели чалгари,просто споделям мнение!
Ciganska muzika ,mrazia chalgata pffyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bliakschalga
I az sym protiv chalgata ama ne puskam temi, nali? Abe svobodna dyrjava sme-vseki da si slusha kakvoto si pojelae! Vseki si ima pravo na izbor...shto ne se e**sh?! Koi kakvoto iska da si pravi, ne si ti choveka, koito shte kazva koi kakvo da slusha...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tc tc.......a ti si nai golqmata![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата