.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    обичлива
    Guest

Десет важни правила за форума-предназначено за хората тук!

Макар като един представител на типичен гост,аз искам все пак да ви предложа някои неща:
    1. Глупавите теми,които бяха запълнили форума преди , да бъдат "игнорирани" по един много хитър начин-да не пишем нищо в тях-тоест с липса на мнения,което ще е най-добрия начин за доброволен протест срещу простотията. Няма смисъл да си тровим нервите и да постваме нещо от рода на : "абе ти добре ли си,такива теми трябва веднага да бъдат изтривани от модераторите,ти си някакъв извратеняк и т.н." ;т.е.-да не доставяме такова удоволствие,че е писано нещо по темата им на тия прословути гости,пилеейки си времето в нета и чудейки се каква глупост да съчинят;
    2. Да пишем САМО и само на български и да няма никакви уголемявания и намалявания на шрифтовете,всичко да е с еднакви цветове и с еднакви по големина букви-останалото е дразнещо за очите,а и не изглежда добре;
    3. Да поставяме подходящи заглавия за нашите теми-наистина нещата от рода на : "помогнете ми,отчаяна съм,.." са тривиални и не казват нищо ново по даден случай,да се оформят такива,каквито показват точно най-важното,което искаме дакажем и това,което желаем да разберем и да ни бъде помогнато;
    4. Да не нарущаваме правото на лично мнение и свобода на другия,да се уважаваме и да не се обиждаме, да няма нападки,да не се завързват интриги и други подобни излишни неща;
    5. Да пишем САМО по темата,когато някой каже нещо да не обсъждаме мнението на следващия,а да си дадем оценката за поставения проблем,да не променяме замисъла;
    6. Да избягваме да флуудим,все пак това не е приятно.
    7. Да не затрупваме мненията си смного емошънс-в смисъл с усмивчици и други такива,да няма подобни само от рода на " :P " и никакви думи след това;
    8. Да не пишем неправдоподобни неща,вулгаризми и цинизми,да имаме рамки и правила,които да спазваме!
    9. Преди да пуснем дадена тема,добре да обмисляме дали тя случайно не се повтаря с някоя отминалите.
    10. Да пишем конкретните теми в правилните раздели-да няма такива за любов например в отдел "секс" или такава за секс в отдел "любов".
    И от всичко,което казах мисля,че най-важното е по-голям контрол върху гостите,което за съжаление е невъзможно,но нека те не си позволявят да пишат безсмислени неща,защото виждате,че аз съм гост,но се интересувам от правилата тук и от нашето поведение. И непрекъснато използвам 1-во лице множествено число,което означава,че аз отдавна наблюдавам този форум и пиша в него,давам си мненията и пускам теми.
    Сега първото нещо,което ще направя е да се регисрирам и ще се радвам вече да не бъда една от "случайните" посетителки на това място,ще се радвам и ако възприемете насеризоно моята молба с тези правила и се замислите кои от тях искате и можете да приемете и кои-бихте отхвърлили.
    Благодяра ви !!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    mi saglasna sam s teb...
    osven s tova:
    2. Да пишем САМО и само на български и да няма никакви уголемявания и намалявания на шрифтовете,всичко да е с еднакви цветове и с еднакви по големина букви-останалото е дразнещо за очите,а и не изглежда добре;
    na men mi preinstaliraha windowsa i sega nqmam fonetika..a nemoga da pi6a s drugite bg bukvi 6otto taka go pi6a po edin 4as...
    i 6to pyk da ne si pi6em cvetno..na men si mi haresva
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Re: Десет важни правила за форума-предназначено за хората ту

glupava tema!

fire_of_satan_
    Guest

Цитирай Първоначално написано от takovata
    glupava tema!
    taka li, pak si pomisli
    pyrvo zdrasti
    syglasna sym s teb soven s to4a 2 i 4
    s 2. za6toto nqkoi hora nqmat foneti4na, kato men, a i mi e po udobno na latinica opredelno, osven tva mislq 4e kolkoto e po 6areno tolkova po veselo
    s 4-ta za6toto mislq 4e ne sa mnogo horata koito ne uvajavat 4ujdoto mnenie, prosto ima drugi hora na koito ako izkaje6 protivopoljno mnenie si mislqt 4e se zaqjda6 zavyrta6 intriga i t.n. , osven tova mislq 4e e e nevyzmojno da se izbegnat konflikti, v istinskiq jivot e nevyzmojno o6te pove4e v neta, za6toto tuka vsi4ki sa dosta po smeli ot kolkoto sa, pone pove4eto
    ina4e za drugoto sym syglasna

обичливка
    Guest
    С моето най-голямо уважение,ТАКОВАТА,ако ти се струва глупава темата ми,значи не знаеш какво е предназначението на форума-тогава след като не желаеш да спазваш правила,просто нямаш място тук,понеже не може вички да си правим каквото си искаме. А за да има едно приятно място,в което като влезеш не искаш да виждаш пълен безпорядък и изпълнено само с глупости,с които да си пилееш времето,трябва да си наложиш определени ограничения. Съжалявам,ако с нещо не ти изнася,но елементарната култура и чувството ми за дълг ме накараха да пусна тази тема.
    И осъзнавам,че по този начин сама наруших едно от собствените си правила,но ти наистина ме накара да ти затворя устата!
    Що се отнася до кирилицата-добре,съгласна съм с вас и с това за цветното писане също. Ако има още нещо,което не ви харесва,споделете.

обичлива
    Guest
    С моето най-голямо уважение,ТАКОВАТА,ако ти се струва глупава темата ми,значи не знаеш какво е предназначението на форума-тогава след като не желаеш да спазваш правила,просто нямаш място тук,понеже не може вички да си правим каквото си искаме. А за да има едно приятно място,в което като влезеш не искаш да виждаш пълен безпорядък и изпълнено само с глупости,с които да си пилееш времето,трябва да си наложиш определени ограничения. Съжалявам,ако с нещо не ти изнася,но елементарната култура и чувството ми за дълг ме накараха да пусна тази тема.
    И осъзнавам,че по този начин сама наруших едно от собствените си правила,но ти наистина ме накара да ти затворя устата!
    Що се отнася до кирилицата-добре,съгласна съм с вас и с това за цветното писане също. Ако има още нещо,което не ви харесва,споделете.

Супер фен
    takovata, смени си аватара -> този променя визията на темите, в които пишеш -> за текста остава много малко място, а в същото време има огромни празнини - много е дразнещо

обичлива, аз предлагам и да не си пускаме едно и също мнение по 2 пъти И една забележка - тук всички пишем на български -> това, че един текст е написан с латиница, а не с кирилица, съвсем не означава, че текстът не е на български -> език и азбука са две много различни неща Това за кирилицата и латиницата е обсъждано сигурно 1 000 000 пъти и е решено, че това НЕ МОЖЕ да стане, защото има хора, които пишат от и-нет клубове, не само в България, а и извън родината и в тези клубове не винаги има кирилица И за цветовете не съм съгласна -> все пак те внасят що годе някаква индивидуалност... Въпреки, че напоследък се появиха доста девойчето, които пишат с моя "почерк" и супер много ме дразнят, ама какво да се прави Към точка 7 ще прибавя и да не пускаме мнения от рода на "Не знам", "Откъде да знам", "Ха-ха-ха", ""що за тъпа тема" и т.н.
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Guest
    bih kazal potrebitel "takovata" da si smeni avatara nezabavno

обичлива
    Guest
    Хммм,Съни,аз без да искам съм пуснала два пъти едно мнение,наистина съжалявам,дано ми е простено Хайде,ей-сега се регистрирам!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az sum napulno suglasna s vsi4ko koeto kaza Съни.

Голям фен
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от обичлива
    5. Да пишем САМО по темата,когато някой каже нещо да не обсъждаме мнението на следващия,а да си дадем оценката за поставения проблем,да не променяме замисъла;
    s tova ne sam saglasna. s 6arenoto e po interesno. razbira se po drazne6tite cvetove mogat da ne se izpolzvat no ina4e ne vijdam ni6to lo6o. a tova za kirilicata.. sorry no niakak si mnogo hora 6te se ograni4at ako stane taka. az 4atia ot niakolko godini v irc i tam se izpolzva latinica i za tova mi e 100 puti po lesno. sujaliavam no prosto ne mi e udobno da pi6a na kirilica. otnosno 5-ata to4ka - tova e mnogo neumesten variant tui kato diskusia moje da se napravi samo ako gleda6 mneniata na si4ki a ne samo mnenieto sudurja6to se v purvona4alnia post
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    behind you, bitch
    nz de da go kaja
    za tva v toq tema 6te go kaja
    qko forum4e imate tuka, p's out

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Не съм съгласна. Съни е права, че не винаги е възможно да се пише на кирилица (а не на български). Както е права, че внасят индивидуалност. Аз ще добавя - и цвят. Все пак това е младежки форум, забавното и цветното са наша същност. Ако искаш да гледаш някой черно-бял форум, отиди другаде.

А и с това не съм съгласна. Това е ФОРУМ, което означава, че имаме право да споделяме мненията си, не само по дадения проблем. Ако аз не съм съгласна с решението на някой друг потребител, разбира се, че го кажа. Нали в крайна сметка, целта е да се стигне до ПРАВИЛНОТО решение. А не да затрупаме проблема с хиляда отговора, един от друг по-глупави и различни?

9. Преди да пуснем дадена тема,добре да обмисляме дали тя случайно не се повтаря с някоя отминалите.
    Сама каза, че си гост. Понякога при нас идват хора, които бързат да получат помощ по своя проблем и нямат време да преровят целия форум, за да видят дали случайно темата не се повтаря. Това е работа на модераторите и другите потребители - ако темата се повтаря, да пренасочат юзъра към тази, която би му била от помощ.

10. Да пишем конкретните теми в правилните раздели-да няма такива за любов например в отдел "секс" или такава за секс в отдел "любов".
    Вярвай ми, понякога е много трудно да прецениш на кой раздел отговаря твоята тема. "Аз много я обичам, но сексът ни не е добър. Да я оставя ли, въпреки голямата ни любов?" -> Това в кой раздел би го поставила. Всеки може да се обърка. За това има модератори, в края на крайщата.

[/b]
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И едно кратичко пояснение, обичлива, защото голяма ти самоувереност ме подразни. Има АДМИНИСТРАТОРИ и МОДЕРАТОРИ на този форум, които определят правилата тук, а елементарното ти култура и чувство за дълг просто не можеш да ги предадеш на всички.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си