.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Град
    In The Middle Of NoWhere

6paklaaaaaaaaa!!!!!

Hi,Momi4eta iskam da vi pitam dali ako na nqkoi va6 priqtel mu xrumne ei taka spontanno i vi predloji da vi napravi 6pakla za kefa prosto 6e se saglasite li!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ( estestveno ako si nqmate gadje) ARE WEEEEEEEE !!!
    4akam otgovori!!!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

хахах естествено, че ще му дам-за ебавката.Защото повечето момчета само се тежкарят, ама като ножа опре до кокала се дърпат
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен
    mira_ e prava...hahah povecheto naistina samo se praskat no dotam

Град
    burgas
    mi shtom ima takova ogromno jelanie estestveno shte mu dam nali na mene shte mi e kef

Guest
    Are nqkoq da kaje koga i kade i 6te q lija. Vsi4ki ste saglasni ama are az sam navit. Are mira_ da bade parva, taiite i pat, ne se blaskaiite. Da q vidim, nali e mnogo otvorena

Град
    burgas
    pi4 otvoreni sme shtoto znaem kakavi ste ne znam z amira ama ela az te chakam s otvoreni kraka date vidim kav si gazar ela v burgas shte se dogovorim ako mi hares akak se spravqsh moje i minet da poluchish

Град
    burgas
    ME4ETO_NE SAM OSTATA PI4 PROSTO SI IMAM SOBSTVENO MNENIE .amap zapovqdai imash spe4ialna pokana da doideshd a vidish dali me biva samo dano ne reshish da se vrashtash d apovtorim)))))ama i d areshish nqma losho shte spretnem edna 3-ka s moq priqtel bez tfa mno mi e liubopitno kak shte e navit?

Град
    burgas
    xmmmmmmm stara chanta ako mejeshd anarechesh 19godishno momiche nachi sam stara chanta

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    me4eto___ ako ne si zabelqzal,taq tema e otpravena kum momi4etata

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

e 6to ne za ebavkata s50 puk ako ima smelostta naisitna da go napravi o6te po dobre z amen

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    me4eto___ ako ne si zabelqzal,taq tema e otpravena kum momi4etata
    Emi k'at e za momi4eta neka te da si pi6at po neq, 6to se praqt na mnoo otvoreni i prikazvat takiva gluposti. Az ostanah s vpe4atlenie 4e ni mislite za pazliovci

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    хахах естествено, че ще му дам-за ебавката.Защото повечето момчета само се тежкарят, ама като ножа опре до кокала се дърпат
    Аре и аз см ти навит да ти лижа сливата щото чета по постовете ти че си доста вулгарна и това ме кефи Аре навит съм ти да ти лижа сливката ?

Град
    burgas
    me4eto_vij sega dechko az znam kakvo pishe v foruma i stiga s vashte k*rvi ne ste zabavni a i mislq 4e tuka ima zadadena tema i ne znam shto si ostanal s vpe4etlenieto 4e vi mislim za bazliovchi ili neshto takova a ako iskash da mi kajesh neshto na mene ne zanimavi horata v foruma ama mi go kaji lichno
    Az obicham nqkogo i za tova sam shtastliva no i ako toi obicha men........ah kakav sex shte paden!zakliuchenie OBICHAITE SE!

Guest
    Не аз няма да ти пи6а лично, за да видят вси4ки. Еййй, ЛЕЛКЕ забрави ли че ще те лижаааа....??

Град
    burgas
    xaxaxxaxaxax da ve verno napalno zbaravih tova shte e ot godinite da znaesh offne mi se zanimava s gluposti mai izbivash nqkakvi kompleksi

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    NE

Guest
    megan на колко години си >?

Град
    burgas
    nspi4 na 19 sam

Guest
    megan ти да не спечи нещо маааа.. аааа нещо маии не ти се иска вече

Guest
    Цитирай Първоначално написано от megan
    nspi4 na 19 sam
    ми аз може би бих те лизал ако си някаква готина ама Бургас ми е много далече ако имаш път към София прати един лс и може да се скиф да действаме

Град
    burgas
    am me4eto_ ne sam spekla ama mi se struvash mnogo elementaren ama kakto i da e shte chakam lizaneto ot tebeNSpi4 nqmash griji piile na 20 sam v sofiq i shti pratq lc da vidim))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от megan
    am me4eto_ ne sam spekla ama mi se struvash mnogo elementaren ama kakto i da e shte chakam lizaneto ot tebeNSpi4 nqmash griji piile na 20 sam v sofiq i shti pratq lc da vidim))
    Супер ако не са ме баннали дотогоава дано да си красива поне и се обрасни !!!

Guest
    ave da otsne mejdu nas tfa ti go kazvam na ushenche az vinagi sam brasnata)))))

Guest
    megan, аз ейй ся такмо се обръснах и сам готож, ако рашиш може да подухаш :P

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Pi4ove i p.....ki ima zadadena tema are stiia ste se zaqjdali!!!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си