.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Моля ви..само умни отговори?? :(

Цитирай Първоначално написано от Potrebitelchy
    ta edin obsht vupros 1vo..
    kvo da napravq..za da me zabeleji edno momiche ..da q vpechetlq po nqkuf nachin (bez da mi kazvate druj se estestfeno i milo s neq..) tfa si go znam
    neshto po razlichno..kogato me gleda.. ili kat se vidim nqkude..
    da napravq neshtoo?? da mi oburne vnimanie.. da q zainteresovam..da q nakaram da se zamisli shto za chovek sum..
    v smisal..da se durja estestfeno no i..nesho da q pitam..nesho nestandratnoo..da napravq neshto..znam li mnogo mi e stranno..
    ta haresvam edno momiche azz.. ii nali v dobri otnosheniq sme..govorim si..ala-bala.. noo iskam da q vpechetq po nqkuf nachinnnn.. za da se zainteresova kum men.. i po kusnichko da ischakam.. i da q pokana na kafe..ala-balaa...ttfa mi e vuprosa..ta..otgovorete mi po nqkuf nachin pl3?????????????????
    ти тъп ли си къв си .... .... какво да направя ми де да те знам аз "дане съм тебе" още малко реч да ти напишем а

Мен пък ме привличат...интересни и същевеременно умни и забавни личности...съчетаващи интелект оригииналност и същевремнно да са отворени (в смисъл да не са сууупер притеснителни) ...което в днешно време е много рядка комбинация...въпреки че всяка 2ра претендира че ги притежава...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Зад оградата...
    Хаха, еми не, че нещо, ама темата леко е от 2004
    I'm alive!

И кфо от това...става перфектно зяа спам тема

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Цитирай Първоначално написано от lafayette
    Хаха, еми не, че нещо, ама темата леко е от 2004
    ._.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бах разклатихте представата на момчето той иска оригинални идейки за свалки

Град
    Сахара
    brat az uspqh nqkolko pyti s tova...deistvam impulsivno,otpuskam se,govorq istini i sym iskren s tqh i po tozi na4in gi otpuskam...dokato ne stignat do tam ne6tata tq da pokaje simpatiite si i togava az da atakuvam primerno s ne6to ot sorta "mersi za razgovora i mnogo mi pomogna..dai mi edna priqtelska pregrydka" samo da ne se precaka6 i sled mesec da ti kaje "ama az te obi4am samo kato priqtel..."
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    Сахара
    a ako iska6 da e nestandartno...razberi kakvi ne6ta nikoi ne e pravil za neq, ama da e ne6to 6turo...(kato izklu4ime perverznite i/ti me4ti) i sled vreme go napravi taka sqka6 ti si go iskal a ne za6toto na neq 6te i e interesno...ako pi6a obyrkano nqkoi da mi kaje
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    2004 е темата стига писахте

ako ne se zasi4ate mn 4esto se starai da se asi4ate po4ti ili vseki den pone nqkade obru6tai i pove4e vnimanie i q za6titavai ako nqkoi i se zaqde ne6to budi mil i se starai vinagi da izglezda6 dobre ne budi sramejliv i si kupi parfiym koito da i haresa nqma na4in da ne te zabeleji yspeh

Град
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    ako ne se zasi4ate mn 4esto se starai da se asi4ate po4ti ili vseki den pone nqkade obru6tai i pove4e vnimanie i q za6titavai ako nqkoi i se zaqde ne6to budi mil i se starai vinagi da izglezda6 dobre ne budi sramejliv i si kupi parfiym koito da i haresa nqma na4in da ne te zabeleji yspeh
    О_О май никой не му пука да прочете другите страници ТЕМАТА Е ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ

murzela si kazva dymata

Град
    40 Miles from the Sun
    danger4343, дано да се задавиш, мамка ти! Темата е от 2004!

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си