- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако имам проблем, но не искам да ...
разбират всички към кой и как да се обърна ?10х предварително
dude, govori spokoino, be
parvo ti ne si se reg-nal
i nikoi ne te znae koi si
vtoro zavisi ot problema ti, kam koi da se obarni6
taka du6a davai smelo... ako si 4el foruma 6te vidi6 kakvi li ne temi... ne boi se x)) davai smelo =))
нарочно не съм се регналстрах ме е, че това което напиша може да бъде прочетено от момичето за което става въпрос и тя да се сети
защото историята е доста unususal
поне според мен
ми обърни се към църквата по искай да станеш монах те ще те разберът и ще ти помогнат![]()
свържи се с Миглена Ангелова![]()
e haide kaji kakvoto ti e na sarceto,a nie shte se opitame da pomognem!!!![]()
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
mi da ! kaji spokoino a pyk ako istoriikata e hubava ni6to nqma da i stane na lubimata ! :P aide 6e pomagame , za kfo sa xorata tyka ?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
момичто, което харесвам сега, ме харесваше в 8 клас но тогава аз не я харесвах и постепенно започнах да я харесвам. Говорихме си всеки ден и т.н. после отидохме на море и тя ме одразя няколко пъти (9клас)
като ми каза, че иска да си истанеме само приятели въпреки, че ме харесва и идва адската глупост, която аз направихтръгнах със сестра й
![]()
![]()
но не с цел да я нараня или нещо такова просто тя започна да ме закача и така
2те сестри се скараха
и сестрата с която аз ходех на морето започна малко по малко да ме държи на страна и да се дърпа и т.н (още на морето)
и
аз я питам какво става и тя ми каза, че всичко било ОК но според мен не беше и затова се разделихмеи оттогава аз съм влюбен във първата сестра
но само се дразниме един друг и нз какво става
(10клас) проблема е, че не съм сигурен дали съм "влюбен"(не съм сигурен) или не и тя дали ме харесва или само ме дразни като си говори с другите момчета и им прави комплименти и нз какво да правя
дали не е само увлечение ? 10х
ми тогава направете тройка еби ги и дветеПървоначално написано от s problem
![]()
когато чуя нейното име само се услушвам и се оглеждам за нея , по време на час непрекъснато я гледам и си мисля за неяако седя до нея не мога ди си представя, че няма да я докосна, настръхвам и се отдръпвам
опитвам се да не й показвам, че я харесвам много
и затова я избягвам защото иначе е мъчително
нз тя как се чувства и ако я попитам ме е страх от отговора "не"
![]()
направо и майка й да викна ?Първоначално написано от NSpi4
![]()
аз бях гостенина![]()
s problem : da ti kaja samo 4e ma ti ne q obi4a6 a e samo uvle4enie... ama nz prosto otbelqzvam
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
тя не си пада по малки пишки и двте сестри ми споделиха тоя проблем че стардаш от липса на кур боклук смачканПървоначално написано от s problem
това за малката пишка може да е само твое мнение щото аз с тях не съм спалПървоначално написано от NSpi4
![]()
и аз мисля така, но смятам, че може и да стане по силно от само желаниеПървоначално написано от *-*Krisito*-*
ако продължава да ме държи на страна
и не се убедедя
има и още нещо
за нея не мисля като за другите момичета с които имам сексуални представи
по съвсем друг начин си ни представям
![]()
според мен трябва просто да събереш смелост и един ден да я дръпнеш настрани и да я попиташ дали има някакви чувства към теб.Успех!!!
But since you been gone
Since you been gone
Съгласна съм!Първоначално написано от Black_Sun
вече написахПървоначално написано от BaT_GirL
![]()
дано сполуча но ако каже "че иска да си истанем само приятели" кофтиПървоначално написано от Black_Sun
![]()
Честно?Нз аз се закачам и дразня момчетата които харесвам.Обаче да тръгнеш със сестра й!!!Просто си нямаш представа колко си я наранил.Първоначално написано от s problem
Аз го знам защото момче което аз съм харесвала е ходил с приятелката ми а да ходи със сестра ми е тва вече е отврад!Нз просто тя те е одрязъла ама ти си тръгнал със сестра й.Кой го е боляло повече? Май нея...
лошото е, че не мога да го пременя и знам, че е много оплетено има и още една случкапросто стана The Bold and The Beauty
( ако го е прочела вече се е сетила 100 пЪрСента)момчето, което тя е харесвала и са ходили ( към 6 клас ) е мое причтелче с, което се запознахме в последствие ( 8 клас ) та тя много го е харесвала (действието се развива на морето-там са се запознали)и в когато са се върнали от морето той се е преместил да живее на друго място и са загубили връзка и тя го е търсила - тя ми беше казала, че още го харесва(сега твърди обратното)
и с това момче се запознахме към края на 8 клас но аз не знаех, че той е момчето. което тя толкова е харесвала
и наскоро разбрах и казах на една нейна приятелка да й каже
и тя много се е учудила - аз съм спокоен щото той каза, че отдавана не я харесва
но за нея нз
![]()
а колкото до сестрата - малии, опааа ... , едно приятелче, което си ходи с тях(2 сестри- пребират се заедно) каза, че цяло лято и е поватарял,(на сестрата с която ходих)че съм искал само да я на**а което въобще не е вярно и той го знае, но се е ебавал а тя е момиче и нз как го е възприелаи просто ужас
![]()
приятел какво да ти кажа ...ако бях аз ...щях да те отрежа. въпросното момиче трябва или мн да те обича или да е мн наивна ,за да ти каже да!добре си се постарал,за да се оплетеш така...
But since you been gone
Since you been gone