- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ima li fenove na blur
lele zna4i az ne sum kazal 4e linkin park imat edin album...prosto kazvam 4e albumite sa im ednotipni...rapirane posle vikane i tova im e cqlata muzika..to da im 4ue6 edna pesen i nema smisul da im slu6a6 drugite..
spored teb-moje bi.spored kup hora koito moga da izredq-ne!peaceПървоначално написано от Анонимко
Любовта е най-висшата степен на омразата
1.v bulgaria se slu6a super komersialna muzika i nema 6ans da si im 4uvala pove4e ot 2o pesniПървоначално написано от amy lee
2.no comment
3.abe vs4ki koito poznavam i slu6at lp sa super sme6ni v muzikalno otno6enie .......off pisal sum v drugite si mneniq
4.ne si me razbrala pravilno
5.tuka si e taka i az nikoga ne sum kazval da ne gi slu6ate prosto vi kazvam kvo slu6ate pulna boza
e,6te ti kaja 4e ne sum 4uvala samo 2 pesni na blur.kato ne znae6 ne govori tolkova priburzano.po dobre purvo proverqvai
i za dokazatelstvo:jets,out of time,girls and boys(tazi e lubimata mi na blur),song,angel,caravan,battery in your leg,sweet song.........drugi da izbroqvam?!
zna4i ne sum pisal 2 a 20 sorry.ta az moga da ti ibroq nad 500 pesni na blur
a neznam kak ne sa 4uvli tuka nqkoi blurkato vokalista im e vokalist i na gorillaz (teq trqbva da gi znaete)a to gorillaz e sustavena samo ot nego.
az sum nai golemiq fen na blur v bulgaria![]()
angel ne e na blur a na massiv atack mai im ima6 samo edin album.e to v bg e samo tozi i 13Първоначално написано от amy lee
gorrilaz koi ne gi e 4uval?!i moje6e vsi4koto tova da go napi6e6 v edin post,a ne vav 101
emi prosto mi e mnogo sme6no kak bulgarite ne sa 4uvali blur koqto e ot 15 godini i 5 albuma sa i nomer 1 v angliq a lp s nikvi uspehi dostignaha vurha samo s pari i nikuv muzikalen talant.e toq dj-a im napravi nqkuv super tup remix na edna ot nai izvestnite pesni na depeche mode ...tova e istinata e ako iska6 moga da ti dam nqkolko super remixa na blur koito samo az imam v bulgaria xaxax mnogo se fukam a tova me drazni super mnogo
da,da!dobre!ei sega ti povqrvah!Първоначално написано от Анонимко
za kvo be?? 4e blur sa ot 15 godini ili 4e lp sa tupiПървоначално написано от amy lee
4e lp sa tupi
A ili 4e sa imali 5 albuma na 1 mqsto.moga da ti kaja 4e prez 1995 sa vlezli v rekordite na ginez s nai mnogo spe4eleni nagradi a to togava e imalo muzika vse pak ne e kato sega samo za pari
AAAAAAAAAAAA,NALI KAZAH 4E IMAM PREDVID 4E NE TI VQRVAM 4E LP SA TUPI
emi samo za bebe6orite ne sa tupiПървоначално написано от amy lee
dobre de spoko neta mi e baven![]()
ne sa tupi samo za bebe6orite.i zavisi kakvo razbira6 pod bebe6ori
dobre de spoko neta mi e baven![]()
horata do 20 godini max.ama teq koito se dvijat s modata
bih ti razkazala edna slu4ka,oba4e ne moga da ti pratq li4no 6toto tuka nqma da q razkazvam
e za kvo stava vupros
are stiga s toq linkin park mnogo vnimanie im obru6tame a ne znam za kvo tukkse govori za blur
awe kakto i da e!are 4e go oburnahme na 4at.i to pone da be6e po temata........![]()