- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ima li fenove na blur
blur-song 2 -2 uk
beetlebum-1 uk
parklife 1 uk
girls and boys 3 uk
countrey house 1uk
tender 4 uk
coffe and tv 7 uk
the universal 11 uk
charles man 8 uk
stereotipes 8 uk
NAi uspe6nata im godina e 1994 spe4elili sa 5 brit nagradi za nai dobur album,pesen,video,grupa,britpop.v rekordite na gines imat 2 postijeniq kupete si knigata i 6te vidite
Eeeeeeeee shapka ti svalqm, az sedqh i se chudeh koi sa tezi Blur, sorry ako obidq nqkoi, obache nishto ne mi govori mai maiПървоначално написано от Анонимко
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
trqbva da gi proslu6a6 preporu4vam ti da 4ue6 battle ,caramel,girls and boys,out of time,entertain me,mellow song,bugman,sing,song 2,trimm trabb,london loves,on your own ,MY WHITE NOISE-mnogo dobra pesen e tova sa im hubavite pesni koito gi ima v bg
Има фенове на кур - Всички жени!!
Moderated by Aia
Molia uvajavaite mneniata na ostanalite potrebiteli i spazvaite pravelnika na Foruma!
Blagodaria za vnima
nieto!!!
а ве NSpi4 що на всяка тема псува6? Нито помага6, нито прави6 нещо смислено, нито си оригинален. Що се прави6 на простак?Първоначално написано от NSpi4
ne e vqrno!toi ne se pravi na prostak!toi si e!Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
aaaaaaaa,i moje li da te pitam ne6to????kvo ob6to imat 4algata i cska sas blur
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
а нз не се наемам да правя оценки на някой,който не познавам. ами просто в темата стана въпрос за 4алга и затова казах да мре, след тва казах 4е нз кои са блур (единственото по темата), а накрая просто написах нещо на което се кефяПървоначално написано от amy lee
![]()