- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Imidja vi???
Mislq 4e tazi tema ne e spomenavana v tozi sait ,iskam da vi popitam kakuv e imidja vi???Iskate li da go promenite?Ako iskate kak???Drehi,pri4eska???Mnogo 6te mi e interesno da razbera kakuv vi e imidja sega i kak go iskate v bude6te![]()
Не такъв какъвто съм - изрод
moq imidj si me kefi...sq sum s nova pricheska no tova opredeleno shte se promeni otnovo no proletta.....oshte po kusa kosa iskam...i moje bi shte q boqdisam ama tva ne e sigurno...iskam piercing na ezika...za drehite imidjut mi e kolkoto se moje pove4e 4erno po mene tolkova po dobrei nai vajnoto "i'm only wearing black until they make something darker" tva mi e deviza :P hahaah
)) iskam pove4e poli4ki i 4orapki do kolenete
moje i pove4e lilavki dreshki
....i t.n. sq me marzi da pisha
-------------
love is friendship set on fire!!!
ми...аз съм си аз важното е да не копирам
никого и всичко си е ок))ходя със
широки дрехи най вече,имам пиърсинг на долната
устна(хаха и съм втората в града с такъв)![]()
с дълга коса съм,нямам намерение да я правя къса
може би ще я боядисам зелена ама лятото:P~~
не бих си променила имиджа,така си се кефя
да ме гледат бабичките странно по улицата![]()
ей така ме гледат:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахаха яко а![]()
mi imija mi... kefi si me melez sporto-eleganten stil na obli4ane... abe divane sam nemam vreme sq da pi6a! divane sam si![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
xa-xa-xa-xaПървоначално написано от NSpi4
БрЪмМм бе мен всички ме знаят, че понякога прегрявам и просто полудявам. По принцип ходя кЪт рапЪрче, понякога сЪм по фешЪн, абе винаги различно. Не копирам нищо от никой, ходя си кат пич в Петък с жЪлти маратонки, хич не ми пука, просто сЪм човек сЪс собствен стил на обличане, на дЪржане и всичко))
mi az ne bih promenila absolutni nishtichko v imidja si
mm ot kude da pochna... piersing na ezika i na pup4eto .... sportno eleganten stil na oblichane
....o4ite mi sa kristalno sini , a kosato mi e bila koito cvqt vi doide na uma i rodevno sum s nqkva nova pri4eska vse pak "guzariqta nqma po4iven den " .... a i nai vajnoto NIKOGA KATO NQKOI DRUG ( zakakvoto i da bilo)
a kato na4in na vuzpriemane , za tia koito me poznavat sum si liglichka (ama ne precakvam priateli-NIKOGA) ..puk ot strana na tezi koito ne me poznavat sum 4uvala 4e mnenieto e - naduta merfantilna ku4ka![]()
aa aide stiga che se gubqt komichnite izcepki pri zapqneto kato se zapoznavash s nqkoi![]()
![]()
napravi mi vpe4atlenie 4e vsi4ki kazvat 4e ne kopirat ot nikoi i 4e si imat sobstven unikalen stil, no dali naistina e taka? Mnogo maimuni na klona a nakraia 6e se okaje 4e seki gleda v pani4kata na drugia i zavijda. Puk i what's-that-image-thing-anyway..... Kak taka vsi4ki v toia forum sa sas sobstven stil puk kato vurvi6 po ulicata gleda6 plisirana poli4ka do plisirana poli4ka? Ni6to protiv poli4kite de... ama ve4e po4vam da si mislia 4e kato sam se registrirala tuka sam propusnala da mina na konkurs Imate-li-sobstven-stil-?
za da me priemat i da stana 4ast ot na6eto sploteno "unikalno po stil" ob6testvo. Tolkova mnogo stilove i si4kite razli4ni.. emi kajete ne6to ot stilovete si 4e da kopna i az.. da stana ne-6ablonna .. nali mai si4ki se stremiat kam tova puk v kraina smetka malcinstvo sa tezi s sobstven stil i obiknoveno na tiah se gleda s edno takova poznato prenebrejenie i nadsme6ka.
Ako niakoi si napravi truda izob6to da pro4ete post-a mi, neka da ne otgovaria ostro tui kato ne viziram nikoia konkretna li4nost v nego. Prosto se nadiavam 4e vi e stanalo iasno, 4e ot si4ki koito kazaha 4e sa stilovo unikalni, vse ima edin koito ne e. i s tozi post se nadiavam toi da se seti 4e e po dobre da se doblijava do bol6instvoto po stil, ot kolkoto da e prosto porednata poza.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ами по принцип хората казват, че съм човек, който постоянно се смее, а аз съм ревличкане, сериозно, в зависимост от настроението ми изглеждам доста различно. иначе за дрехите и прическата - Мразя екстраваганстни неща! имам си свой стил и не ме е еня за модата, пък който каквото ще да мисли. доста хора ми се изненадват на вкуса по отношение на много неща - веднъж съм супер консерва, друг път направо изненадвам с напредналото си мислене.
като цяло не мога да се определя по един начин. но съм си аз, дори и да съм доста различна от другите![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
emi az se obli4am mnogo gotino spored men-danki,sli4ar-ama ne takav goliam i debel,iake,ot tova 4ernoto nakraa sas stesneni rakavi,iak kolan bial ili 6aren.a moge i s kasa pola ,bluza s goli ramene ,pusnata kosa moliv za o4i i tva e .vagnoto e da se haresvam i drugite da me haresvat razbira se![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
Ami... az... kato na4in na obli4ane - 4ERNO, 4ERNO I PAK 4ERNO - vsi4kite aksesoari, obuvki, qketa, kolani, prostotii... obeci, bijuta, kvoto vi doide na uma e 4erno, samo dynki - sini \vinagi nosq dynki, ot godini nasam drugo ne priznavam kato pantalon\ Grim - SUPER mnogo 4eren moliv, razbira seiii... 4ervilce svetli4ko, ama v nikakyv slu4ai da nqma ni6to podobno na rozovo v 4erviloto !
Kvo bih iskala da promenq... amo moje bi da si boqdisam i kosata 4erna :P Ama go obmislqm o6te![]()
Ina4e kato harakter - pove4eto hora me mislqt za zlobna i za ku4ka... ina4e priqtelite mi znaqt, 4e sym uj dobro dIteDokato nqkoi ne me precaka
Togava stava lo6o...
The art of love is not to let your heart get broken !
Mi az poprinzip mnogo rqdko si smenqm pricheskata.Tva lqto se nakylcah i si kynosvam kosata cherna(tq po princip e kestenqva)Inache za drehi-nz ne kazvam che ne gledam kakvo nosqt drugite.Az sym si napylno normalna-dynki,teniska,maratonki,beli pantaloni......Predi nqma i mesec si produpchih uhoto i smqtam skoro oshte edna obica da si napravq.Imidja skoro nqmam namerenie da si go promenqm.
Откакто се сплетох за първи път(преди 1 1/2 месеца) имиджа ми е на 100 %, всичко живо ме зяпа като.... Абе лудо е...направо се чувствам известен....Аз се обличам според случая...Понякога скейтър(имам един върховен суичър Reebok...черен и няколко чивта яки черни доста широки панталони и едни яки кецки Converse All Star 2004 кожени ...така най-много ми отива на прическатаПървоначално написано от Sunny_stz
)
Друг път съм с по-нормални дрехи...с някое яко Custo или Diesel...
Бе зависи с кой и къде ходя...
Откакто се сплетох за първи път(преди 1 1/2 месеца) имиджа ми е на 100 %, всичко живо ме зяпа като.... Абе лудо е...направо се чувствам известен....Аз се обличам според случая...Понякога скейтър(имам един върховен суичър Reebok...черен и няколко чивта яки черни доста широки панталони и едни яки кецки Converse All Star 2004 кожени ...така най-много ми отива на прическата)
Друг път съм с по-нормални дрехи...с някое яко Custo или Diesel...
Бе зависи с кой и къде ходя...
БИХ ПРОМЕНИЛ ЦВЕТА НА КОЖАТА СИ, ИСКАМ ДА СЪМ МУЛАТ !!!
-
*Голема реклама направих на някои фирми, но това предимно присъства в гардероба ми...
Брей... не знаех че имиджа е това, как се обличаш или гримираш...
Моя имидж е на светица, монахиня - всички ме имат за много мило и добро момиче, а то може би наистина е такаСъздавам такова впечатление най-вече с начина по който се държа, гледам да помагам на всички, усмихвам се и др. Разбира се и се обличам по-скромно, макар че доста често нося къси поли и опънати дрехи, но много рядко нося ярък грим, даже редовно си ходя без грим - така се харесвам.
Според сестра ми както и да се облека, моето невинно изражение на лицето винаги издава каква съм![]()
Животът е прекрасен
-Първоначално написано от Анонимко
Ако познаете кой е тъпия гост....
Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
-
http://6lyokavitza.org/index.html
Ами възможно по-широки дрехи без грим.Косата ми е къса и не смятам да я пускам дълга.Може би изглеждам добричка ама не съмИииииии искам да се нося в стил готика ама нз още не съм се решила
![]()
sega - otka4alka ....
v bude6te .... - pak otka4alka![]()
![]()
Mi nai otli4itelnoto za mene e 4ervenata kosa, e to sa seka 2-ra e s 4ervena kosa, ma az sam taka ot 5 godini.
Tva niama6e da e tolko interesno ako se biah boiadisala v 9 ili 10ti klas, ma sega nikoi ne znae kav mi e estestvenia cviat na kosata, dori i az.V moia klas samo az sam s 4ervena kosa i tva me otli4ava!
Stila na obli4aneto mi e sportno-eleganten, no anti-comersialen, v smisal mrazia da se obli4am ot konfekcia.
Drugu neznam!
Моя имидж е на постоянно еволюиращ човек и самия ми имидж си еволюира почти нон-стоп, така че не знам сега трябва ли да отговоря с "не", защото не искам да се променям и да продължа да еволюирам или "да", защото по принцип постоянно си го сменям![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
изсуленячка...въпреки че да си призная..понякога когат искам да напрая впечатление на първа среща с момче се обличам по нормално ,нп вонаги с кецки![]()
![]()
закон
![]()
![]()
![]()
) много си ги обичкам..имам три чифта...се оригинални му се не види....те са ми страстта...първата ми любов са едни глоубки...ааах колко са ми красиви още...скоро имаха РД
) на 1 годинка са вечи..иначе широки джинси...суичери..понякога по мене........хубави гащички:Р аххаха...нее...те рядко ми се виждат...
пък и не съм тип..цинго минго...с смъкнатите дънки и високо дигнати прашки...
) тва е:Р няма сменям нищооо
![]()
..But why?...
ami az hodia vinagi s 6iroki drehi, kecove,imam piersing na papa,no iskam da si pravia i na bradi4kata ili na ustnata
haresvam si imidja
jivea v mnoooooooogo malak grad i horata sa po-zadrasteni
poniakoga horata me gledat vse edno sam padnala ot mars....
no tova e gotino
No MaN, No CrY!!!
\m/
Миии не знам къф ми е имиджа![]()