- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде го гледате първо(Сериозен :)
Значи много ми е интерсно като се запознавате с едно момче къде първо го гледате като се зпаознаете с него? (Без значение дали само се запознавате за приятелстяо или с нагласата че ще ходите)
est v o4ite!!!te izdavat vsi4ko..
Saglasna sam s Taina{}.Vinagi,kogato se zapoznavash s nqkogo trqbva da go gledash v ochite.Tova e priznak na uvajenie.A i ochite izdava6t naistina vsichko
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
e i az gledam v o4ite... no imam i navik da vidq racete na mom4eto.. ne znam mnogo darja na tqx....
kakvo pravq tuk?
Ami da, i az v ochite gledam, posle usmivkata....
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Аз не гледам очите, а погледа.Защото не очите, а начина по който гледат ме впечетлява :P
v o4ite i slu6am kak govori
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
o4i4kite!kato gledka6 4oveka vse edno vsi4ko v nego "prozira"!
![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
heh kolkoto i stranno da zvu4i parvo gledam racete,pogleda ,usmivkata...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ami chestno kazano i az gledam pyrvo pogleda ,toi nai mnogo izdava haraktera na samiq chovek![]()
i found the reason for all the things i do and the reason is you...
Az pak ne gledam v o4ite 6toto kato se zapoznavam s niakoe mom4e tva e obiknovenno kogato sam piana,=> i toi e i o4ite ne mu se vijdat.
Bazik![]()
Mi... gledam stoikata 6toto haresvam visoki mom4eta i rucete su6to, neznam za6to, haresvam silni race(no ne muskolesti, nabutani s anaboli) i 4ak togava o4ite.Vinagi turseh zeleni o4i, i nai setne si gi namerih :P
v o4ite i slu6am
4estno da vi kaja ot li4en opit vidqhh 4e pogleda ne izdava 4oveka.. ili pone ne pri vsi4ki poznavam edno mom4e.. o6te kat se zapoznahme super stra6en pogled imah 4uvstvoto 4e 6te6e da me ubie.. :} ama ina4e e tolkova dYbri4yk i tolkova mnogooo si go obi4kam :} taka 4e ne vinagi pogleda izdava :}
O4ite -> usmiwkata -> rycete...w tozi smisyl kakwo gledate...
Ina4e...stila na obli4ane...Moje da e nai-krasiwoto mom4e na planetata...ako ne mi haresa kak se obli4a (glawno da e smyknat)...ne mi e interesen
пък аз си мислех, че имаш гадже....момиче при товаПървоначално написано от [b
![]()
![]()
az puk gledam o4ite i kosata (ne znam za6to..no mi e refleks)
eiПървоначално написано от LunaTriCk
hahaha :P maitap da stava
az puk mu svaliam gashtite i mu gledam uia dali mu e golqm tova e nai vajnoto![]()
Ми първо гледам дали има некой с него, след това го гледам в ръцете, дали няма нещо и накрая го центрирам в носа, надявайки се поне да му избия зъбите! После като падне - порвам му гъза и аре.
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Ne komentoram kolko prosti hora ima vav foruma.Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
Mi teb NSpi4, kak daa te gledat v o4ite (dotuk dobre), ama kak 6te ti vidqt pri4eskata :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Az pak gledam usmivkata
az purvo gledam v dupeto:")) posle v o4ite, racete, ustata e mn vajna z amen i nakraq gledam tqloto![]()
DUPETO!!!
Super Sait {}
Относно външността не гледам само една част от тялото му или пък само едно-единствено нещо, а цялостното излъчване. Дали има чар, дали е симпатичен като визия.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ochite,ustnite,a poprincip za men e po-vajen haraktera a ne dali e debel,grozen i dr. za men e po vajno duhovnoto ot fizicheskoto....
ochite i usmivkata, samo te sa iskreni.. inache moje sto hiliadi puti da si meni stila na oblichane, pricheskata... rucete zavisi kude gledate no moje da trugne na fitnes i da gi promeni kolkto si poiska...
obikn i ochite i usmivkata sa tva koeto me privlicha kum tiah![]()
Usmihni se - utre shte e po-losho.