- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде го гледате първо(Сериозен :)
Az pyk mu gledam nosa da vidq dali shte moga spokoino da go vodq za nego i posle ushite...za da razbera dali shte me slusha kato mu prikazvam...Sheguvam se :P O4ite razbira se...kakvo da mu gledam
posle moje da mu hvyrlq cqlosten pogled, no pyrvo o4ite...te sa razkovni4eto
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
purvo v o4ite
.. posle v rucete
.. i posle po nadolu
xaxaxa)))))
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
hehe gotini otgovorcheta![]()
Usmihni se - utre shte e po-losho.
Az ne gledam nqkakva opredelena chast. Prosto trqbva momcheto da e simpatqga i da ima izlychvane. Tva ne znachi nekoi model, a obiknoven char![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Vinagi, vinagi, vinagi v ochite..
Don't worry, be happy
В очите, лицето и тялотоИ слушам
![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
mii az purvo my zabelqzvam ysmivkata i sled tva go gledam v o4ite
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Az gledam pogleda zashtoto naistiana izadava mnogo za choveka v situaciqta v koqto se namira :}}
Gledkam ychichite i tyaloto:]
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
o4ite razbira se, az po princip mnogo gledam v o4ite a osobeno pak nqkoe mom4ea pak posle moje i dupeto \
/
s dve dumi nemam dumi
С риск да стана банална, ама и аз гледам в очите, защото от тях мога да разбера всичко..усмивката му.. както следя и действията, когато е с мен..
Things will never be the same again
mm .. w ochite .. wuprosa beshe kyde go gledame, a ne kakwo gledame w nego nali ;] ?
0nLy caRe Ab0uT TodAy .. TomoRr0w Is To0 faR AwAy ..
v ochiteeeeeeeeee
.........ochite ponqkoga lyjat ~!
(vupreki che sum momche)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Vqrno e! Chuvala sym,che nai-veche zelenite i sinite - S tqh vnimavam - daje gi izbqgvam,kolkoto i da sa privlekatelni...![]()
до тук,нито един искрен отговор!
А истината е само една - всички гледат,само колко е дебел портфейла!
Очите, усмивката- лицето като цяло.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бих казал, че си леко ограничена, ако наистина това гледаш в едно момчеПървоначално написано от Jamalska
![]()
Иначе, аз нищо че съм момче и аз гледам първо погледа на едно момиче ... наистина той издава всичко, което те интересува, още от първия път ...
![]()
... k33p w@lkinG ...
stiga de az sum sus zeleni o4i puk i kvokato gleda6 v o4ite kvo moje6 da razbere6 ot tqh ako me pogledne6 v o4ite i te nakaram da mi kaje6 kakuv 4ovek sum nqma da moje6Първоначално написано от mm...
Бахти смислената тема,евала...аз като се запознавам с някой му гледам в краката..някак си по интересно е...![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
nz za vas ama az mislq tozi post-Napraven e ot nqkoi na4inae6 malyk perverznik za koito v 1 momi4e/jena sa vajni tqloto i cicite s izvinenie i poneje kogato se zapoznava s koqtoe momi4e e postoqnno i zqpa dikulteto i tqloto i iska da znae nie kyde gledame za da znae kfo da pravi... inu4e za momi4etata e haraktrerno da gledat mom4eto sre6tu tqh v o4ite za6toto edin 4ovek se poznava po pogleda taka 4e do avtoryt na posta-gledai momi4eto v o4ite
Първоначално написано от malkata_girl__
За какъв дявол я изрови тая супер стара тема..все едно не ти стигат темите на 1ва и 2ра страници....тц тц тц ..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
първо очите, после целия си го оглеждам и като характер ест.![]()
~!1912!~