- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LOVE :)))
u4eneto do po sred no6t ubiva moza4nite kletki a ne masuriteПървоначално написано от CRaZy_IKT
...sa6to taka i pose6tavaneto na toya forum po tva vreme
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Mi ni6to osobeno,ponqkoga staa6 ebati pi4a no ponqkoga se i sduxva6![]()
От моя гледна точка - нищо....
даже и не се пристрастява от тях...
иначе си има яките ефекти![]()
Еми горе-долу нищо...малко се затъпява и почваш да забравяш
Toва за цигарите(4е съкращават живота) е вярно... затова и спрях да пуша цигари.Първоначално написано от korn___
Пуша си тревица на БОНГ( бълбукаща лула с воден филтър) след всяко ядене и немам никви проблемации.
Статистиката со4и, 4е пуша4ите на трева страдат по- рядко от рак на белия дроб в сравнение не само с тютюнопуша4ите, но даже и в сравнение с трезвениците.
тревата има доказано антираково действие.
А това, 4е тревата ти "сривала" живота е пълна глупост, харесвам си живота, откакто пуша завърших гимназия с мн.добр 4.50 и университет с мн. добър 4.75, спортувам редовно , а нашите даже ми поливат тревата, като съм на планина...
кйолкото до мозъ4ните клетки, в Канада, в UK и в Холандия тревата я ползват за да си ВЪЗСТАНОВЯВАТ мозъ4ните клетки хората, прекарали инсулт...
тревата е по- безвредна от цигарите и алкохола според не кой да е , а според Световната Здравна Организация, и единственото лошо нещо, което може да ви се слу4и ако пушите трева в българия е да ви хванат органите на реда и да си имате проблеми със закона.... за което няма да е виновна нито тревата, нито Световната Здравна Организация![]()
mi realno poglednato az pu6a cigari pu6ila sum i treva no sum protiv dvete.makar i slabi te sa vid narkotici koito te ubivat bavno tova e dokazano.a za trevata naistina ima hora koito sa samo na treva no pove4eto seriozni narkomani sa zapo4nali s treva
Ami otpuska6 se..ako e po redovno prosto stava6 nerven kato ne pu6i6 kato menxaxa..No stava6 po razgovorliv i takiwa neshta
![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
DOri da e lek narkotika vse si e narkotik i vodi ka pristrastiavane.opredeleno ne sam im fen :/
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
ami az li4no si zabravqm miselta i sam mnogo razseqn i pusha postoqno![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
Пхахаха това е най-голямата глупост дето съм чувал , че ставаш по уменПървоначално написано от Анонимко
![]()
Имам приятели които всеки ден са пушили трева в продължение на 2 години , е да ти кажа определено не са умни , даже са зле с реакцийте
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...