.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: LOVE :)))

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    RAZQJDAT MOZYCHNI KLETKI
    u4eneto do po sred no6t ubiva moza4nite kletki a ne masurite ...sa6to taka i pose6tavaneto na toya forum po tva vreme
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    Mi ni6to osobeno,ponqkoga staa6 ebati pi4a no ponqkoga se i sduxva6

Фен
    Град
    ch.city
    От моя гледна точка - нищо....
    даже и не се пристрастява от тях...
    иначе си има яките ефекти

Еми горе-долу нищо...малко се затъпява и почваш да забравяш

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ami cigarite sukra6tavat jivota s 20 godini grubo kazano no ne po malko ot 15

trevata sriva jivota po4ti do osnovi zavisi kolko pafka 4ove

si4ko v toq jivot ni ubiva !!! no na men ne mi puka za tva
    Toва за цигарите(4е съкращават живота) е вярно... затова и спрях да пуша цигари.

Пуша си тревица на БОНГ( бълбукаща лула с воден филтър) след всяко ядене и немам никви проблемации.

Статистиката со4и, 4е пуша4ите на трева страдат по- рядко от рак на белия дроб в сравнение не само с тютюнопуша4ите, но даже и в сравнение с трезвениците.

тревата има доказано антираково действие.

А това, 4е тревата ти "сривала" живота е пълна глупост, харесвам си живота, откакто пуша завърших гимназия с мн.добр 4.50 и университет с мн. добър 4.75, спортувам редовно , а нашите даже ми поливат тревата, като съм на планина...

кйолкото до мозъ4ните клетки, в Канада, в UK и в Холандия тревата я ползват за да си ВЪЗСТАНОВЯВАТ мозъ4ните клетки хората, прекарали инсулт...

тревата е по- безвредна от цигарите и алкохола според не кой да е , а според Световната Здравна Организация, и единственото лошо нещо, което може да ви се слу4и ако пушите трева в българия е да ви хванат органите на реда и да си имате проблеми със закона.... за което няма да е виновна нито тревата, нито Световната Здравна Организация

Фен
    Град
    sofia
    mi realno poglednato az pu6a cigari pu6ila sum i treva no sum protiv dvete.makar i slabi te sa vid narkotici koito te ubivat bavno tova e dokazano.a za trevata naistina ima hora koito sa samo na treva no pove4eto seriozni narkomani sa zapo4nali s treva

Ami otpuska6 se..ako e po redovno prosto stava6 nerven kato ne pu6i6 kato men xaxa..No stava6 po razgovorliv i takiwa neshta
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Град
    u gouemoto selo...
    DOri da e lek narkotika vse si e narkotik i vodi ka pristrastiavane.opredeleno ne sam im fen :/
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

ami az li4no si zabravqm miselta i sam mnogo razseqn i pusha postoqno
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а нищо правят те по отпуснат и по умен ставаш пич според повечето
    Пхахаха това е най-голямата глупост дето съм чувал , че ставаш по умен

Имам приятели които всеки ден са пушили трева в продължение на 2 години , е да ти кажа определено не са умни , даже са зле с реакцийте
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си