.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Супер фен
    Град
    sofia
    mi as ne vqrvam, ama sa kvo da se promenq, takuv si e 4oveka, raskreposten i tva mu e kef i tva si pravi, nie ne mojem da go promenim, puk kamo li ako puskame takiva temi protiv nego, pone tva e moito mnenie

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от B_i_G
    абе админовете аре стига спали бе аре баннете го тоя
    Adminite разясниха,че не може да го баннат,защото други редовни потребителите са със същото IP (за което се радвам)

B_i_G пиши на кирилица,човек....е4о ако може и ти
    Кампания АНТИ-ЛАТИНИЦА

nqmam klavietura s kirilica=>nqma da stane

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Повече от фен
    a we kuv e toq NSpi4? kat gleam ne6to mn nerven i psuva6t,vupreki cenzurata

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    докато правилата в форума са такива.....едва ли......кво му пречи да прее*ава темите..никой не му е забранил до ся нали?!ааа?..ми ко му пука на момчето..пич е баси......щом тей мисли..

..But why?...

Повече от фен
    Заповядай кирилица за ХР

Още 1 за всеки случай

B_i_G заповядай , момче ...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    отколкото никой да не ме знае като тебе мишок който се съгласява с всичко и с всички
    ооооо, ама вярваш ли си сам, сега като го каза това
    А за срещата е невъзможно, щот сме на различни нива от еволюцията...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    Заповядай кирилица за ХР

Още 1 за всеки случай

B_i_G заповядай , момче ...
    леле мерси много за защитата от твоя страна

Suglasna sum s B_i_G ,amylee i s vsi4ki drugi koito ne haresvat NSpi4!!!!!
    Iska mi se da go izgonim da go bannem ot saita vuob6te da ne moje da vliza v toq sait,no az ..........ne opredelqm tiq ne6ta)))

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Suglasna sum s B_i_G ,amylee i s vsi4ki drugi koito ne haresvat NSpi4!!!!!
    Iska mi se da go izgonim da go bannem ot saita vuob6te da ne moje da vliza v toq sait,no az ..........ne opredelqm tiq ne6ta)))
    ako nqma6e drugi useri sas su6toto ip,sas sigurnost dosega da sa go bannali

Любовта е най-висшата степен на омразата

А някои ми говорят, че бил отпуснат тоя фрум...аз поне имам съвест...НЯМА ДРУГ ФОРУМ В БГ В КОЙТО ДА СЕ ПИШЕ НА ШЛЬОКАВИЦААААААААААА !!! Да сте ме видели до сега да пиша на латиница ? НИКОГА ! Пишете толкова неграмотно, а обиждате човечеца...на мен ми изглежда по-умен от доста от вас !!!
    Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
    -
    http://6lyokavitza.org/index.html

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от Silver_Blade
    А някои ми говорят, че бил отпуснат тоя фрум...аз поне имам съвест...НЯМА ДРУГ ФОРУМ В БГ В КОЙТО ДА СЕ ПИШЕ НА ШЛЬОКАВИЦААААААААААА !!! Да сте ме видели до сега да пиша на латиница ? НИКОГА ! Пишете толкова неграмотно, а обиждате човечеца...на мен ми изглежда по-умен от доста от вас !!!
    и аз съм тей...и то не аз го казах...ми ти..))) ти си пич;Р уважавам и НСпич....щото си изразява мненията.....тва което си мисля право в монитора.....неможе да има теми само игри и сериозни..и малко смях тряа да има ба* *и ма*ата......... уважавам те НСпич.............супер ноу:Р щото ти го заслужаваш и аз не съм писала толко тодавна на латиница че чак забраих ко е туй.... ае братлета и братлетки....пийс и респект:Р

..But why?...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Цитирай Първоначално написано от Silver_Blade
    и аз съм тей...и то не аз го казах...ми ти..))) ти си пич;Р уважавам и НСпич....щото си изразява мненията.....тва което си мисля право в монитора.....неможе да има теми само игри и сериозни..и малко смях тряа да има ба* *и ма*ата......... уважавам те НСпич.............супер ноу:Р щото ти го заслужаваш и аз не съм писала толко тодавна на латиница че чак забраих ко е туй.... ае братлета и братлетки....пийс и респект:Р
    Мерси много за подкрепата

Повече от фен
    a we ne go poznavam NSpi4,ama samo 6toto reagira po-ostro ponqkoga ne ozna4ava,4e e lo6 4ovek. I az si izkaravm nervite kato psuvam ponqkoga, 4ove6ko se pak. Vuprosa e da ne go pravi6 kogato ne tree

Голям фен
    Mislq che ima shans da se opravi
    Keep smilin'

Супер фен
    Определено с няколко поста няма да се промени ! А на въпроса защо все още няма бан айде аз ще отг. просто ако му сложат бан някой и от редовните потребители ще имат бан, защото имат еднакви ип-та ! Едва ли искате да загубим ценни потребители заради тоя тапак !? Оставете го не му обръщайте внимание !? Аз мисля, че такива хора не залужават грам внимание за това и пропускам постовете му
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    ee..hora...ami vijte...po prostichko e otkolkoto izglejda...edni haresvat vuprosniq pich...za drugi e bezrazlichno a treti ne mogat da go ponasqt...no vsichko ima edna hubava strana...vse pak forumut stava dosta koloriten taka da se kaje..i tova vuzpriemane lichno na men mi pomaga...a i ponqkoga se razveselqvam...imashe edna tema negova v koqto stavashe vupros za kuche pogulnalo chlen..no negoviqt si bil na mqstoto..togava kato go chetoh mi ideshe da natrosha nevinnata si klaviaturata zaradi tova zashtoto nikak ne mi beshe den no dneska bqh v super nastroenie i kato se setih za tova se smqh MN ...i poneje tova za ban nqma kak da stane...prosto da se obrushta minimalno vnimanie dori na lichnite napadki..znam che e lesno da se kaje no...mislq che az uspqh da go postigna...a dori i da se qdosam e zamalko

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Определено с няколко поста няма да се промени ! А на въпроса защо все още няма бан айде аз ще отг. просто ако му сложат бан някой и от редовните потребители ще имат бан, защото имат еднакви ип-та ! Едва ли искате да загубим ценни потребители заради тоя тапак !? Оставете го не му обръщайте внимание !? Аз мисля, че такива хора не залужават грам внимание за това и пропускам постовете му
    аз пък мисля че секи пост е уникален по себе си и трябва да се чете и уважава.......(освен тези..ааа и аз така...или дааа,и моето мнение е същото и тем подобни...е тва са хора без мнение за мене..)

..But why?...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ha ... poznaam avtora na temata (ne li4no) a ot irc

Guest
    майче единствения тъпак е баща ти че те е направил курво тъпа ше те еба у смачканата слива !!!

А и много ме дразни никът ти доста селски е

П.П. местожителство на облачетата значи би трябвало да си мъртва а мъртвите не говорят затова затрай за винаги !!!

Ave vqrno e 4e NSpi4 e balak i prai samo mizerii vav foryma.Naprao karti nervi ama nali trqaa da ima i malko raznoobrazie vav foryma.Tai 4e spored men ne trqaa my davate ban

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    аз пък мисля че секи пост е уникален по себе си и трябва да се чете и уважава.......(освен тези..ааа и аз така...или дааа,и моето мнение е същото и тем подобни...е тва са хора без мнение за мене..)
    оК права си може би, но ти какво намираш в неговите мнения? защото аз намирам само простотия която не е и забавна ! Някакси поне мненията му да бяха забавни, а те са безобразно тъпи
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

аве мноо тъпи хора еи...тва че си4ки спи4ат от мом4ето не го прави лошо.мен супер мноо ме кефи.да няма всички да са запекани киборзи в тоя форум,които имат 'уж' компетентно мнение.всички метали & eminemi взели да се правят на гадове.тва никаде го няма.Я яжте к.р!!
    Гади ми се от вас . като не харесвате кво пише не четете !ок??!
    ball till i fall

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {sexy_boy}
    Ave vqrno e 4e NSpi4 e balak i prai samo mizerii vav foryma.Naprao karti nervi ama nali trqaa da ima i malko raznoobrazie vav foryma.Tai 4e spored men ne trqaa my davate ban
    Ти си балък!!! ПИШETE НА КИРИЛИЦА

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Силно се съмнявам. Надеждата е умряла при него, когато се е родил...
    Napulno Abe da se oparavq, ne zaslujava uvajenie i ne smqtam da se zanimavam s toq parcal
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си