- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали NSpi4 ще се промени...
mi as ne vqrvam, ama sa kvo da se promenq, takuv si e 4oveka, raskreposten i tva mu e kef i tva si pravi, nie ne mojem da go promenim, puk kamo li ako puskame takiva temi protiv nego, pone tva e moito mnenie![]()
![]()
Adminite разясниха,че не може да го баннат,защото други редовни потребителите са със същото IP (за което се радвам)Първоначално написано от B_i_G
B_i_G пиши на кирилица,човек....е4о ако може и ти
Кампания АНТИ-ЛАТИНИЦА
nqmam klavietura s kirilica=>nqma da stane
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
a we kuv e toq NSpi4? kat gleam ne6to mn nerven i psuva6t,vupreki cenzurata
докато правилата в форума са такива.....едва ли......кво му пречи да прее*ава темите..никой не му е забранил до ся нали?!ааа?..ми ко му пука на момчето..пич е баси......щом тей мисли..
![]()
..But why?...
Заповядай кирилица за ХРПървоначално написано от B_i_G
Още 1 за всеки случай
B_i_G заповядай , момче ...
ооооо, ама вярваш ли си сам, сега като го каза товаотколкото никой да не ме знае като тебе мишок който се съгласява с всичко и с всички
А за срещата е невъзможно, щот сме на различни нива от еволюцията...
леле мерси много за защитата от твоя странаПървоначално написано от moviemaker
![]()
Suglasna sum s B_i_G ,amylee i s vsi4ki drugi koito ne haresvat NSpi4!!!!!
Iska mi se da go izgonim da go bannem ot saita vuob6te da ne moje da vliza v toq sait,no az ..........ne opredelqm tiq ne6ta)))
ako nqma6e drugi useri sas su6toto ip,sas sigurnost dosega da sa go bannaliПървоначално написано от Sunny_stz
Любовта е най-висшата степен на омразата
А някои ми говорят, че бил отпуснат тоя фрум...аз поне имам съвест...НЯМА ДРУГ ФОРУМ В БГ В КОЙТО ДА СЕ ПИШЕ НА ШЛЬОКАВИЦААААААААААА !!! Да сте ме видели до сега да пиша на латиница ? НИКОГА ! Пишете толкова неграмотно, а обиждате човечеца...на мен ми изглежда по-умен от доста от вас !!!![]()
Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
-
http://6lyokavitza.org/index.html
и аз съм тей...и то не аз го казах...ми ти..Първоначално написано от Silver_Blade
))) ти си пич;Р уважавам и НСпич....щото си изразява мненията.....тва което си мисля право в монитора.....неможе да има теми само игри и сериозни..и малко смях тряа да има ба* *и ма*ата.........
уважавам те НСпич.............супер ноу:Р щото ти го заслужаваш
и аз не съм писала толко тодавна на латиница че чак забраих ко е туй....
ае братлета и братлетки....пийс и респект:Р
![]()
..But why?...
Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
Мерси много за подкрепата
![]()
a we ne go poznavam NSpi4,ama samo 6toto reagira po-ostro ponqkoga ne ozna4ava,4e e lo6 4ovek. I az si izkaravm nervite kato psuvam ponqkoga, 4ove6ko se pak. Vuprosa e da ne go pravi6 kogato ne tree
Mislq che ima shans da se opravi![]()
Keep smilin'
Определено с няколко поста няма да се промени ! А на въпроса защо все още няма бан айде аз ще отг. просто ако му сложат бан някой и от редовните потребители ще имат бан, защото имат еднакви ип-та ! Едва ли искате да загубим ценни потребители заради тоя тапак !? Оставете го не му обръщайте внимание !? Аз мисля, че такива хора не залужават грам внимание за това и пропускам постовете му![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ee..hora...ami vijte...po prostichko e otkolkoto izglejda...edni haresvat vuprosniq pich...za drugi e bezrazlichno a treti ne mogat da go ponasqt...no vsichko ima edna hubava strana...vse pak forumut stava dosta koloriten taka da se kaje..i tova vuzpriemane lichno na men mi pomaga...a i ponqkoga se razveselqvam...imashe edna tema negova v koqto stavashe vupros za kuche pogulnalo chlen..no negoviqt si bil na mqstoto..togava kato go chetoh mi ideshe da natrosha nevinnata si klaviaturata zaradi tova zashtoto nikak ne mi beshe den no dneska bqh v super nastroenie i kato se setih za tova se smqh MN...i poneje tova za ban nqma kak da stane...prosto da se obrushta minimalno vnimanie dori na lichnite napadki..znam che e lesno da se kaje no...mislq che az uspqh da go postigna...a dori i da se qdosam e zamalko
![]()
аз пък мисля че секи пост е уникален по себе си и трябва да се чете и уважава.......(освен тези..ааа и аз така...или дааа,и моето мнение е същото и тем подобни...е тва са хора без мнение за мене..)Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
..But why?...
ha ... poznaam avtora na temata (ne li4no) a ot irc
майче единствения тъпак е баща ти че те е направил курво тъпа ше те еба у смачканата слива !!!Първоначално написано от aBeP4eTo
А и много ме дразни никът ти доста селски е
П.П. местожителство на облачетата значи би трябвало да си мъртва а мъртвите не говорят затова затрай за винаги !!!
Ave vqrno e 4e NSpi4 e balak i prai samo mizerii vav foryma.Naprao karti nervi ama nali trqaa da ima i malko raznoobrazie vav foryma.Tai 4e spored men ne trqaa my davate ban![]()
оК права си може би, но ти какво намираш в неговите мнения? защото аз намирам само простотия която не е и забавна ! Някакси поне мненията му да бяха забавни, а те са безобразно тъпиПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
аве мноо тъпи хора еи...тва че си4ки спи4ат от мом4ето не го прави лошо.мен супер мноо ме кефи.да няма всички да са запекани киборзи в тоя форум,които имат 'уж' компетентно мнение.всички метали & eminemi взели да се правят на гадове.тва никаде го няма.Я яжте к.р!!
Гади ми се от вас . като не харесвате кво пише не четете !ок??!
ball till i fall
Ти си балък!!! ПИШETE НА КИРИЛИЦАПървоначално написано от {sexy_boy}
NapulnoПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Abe da se oparavq, ne zaslujava uvajenie i ne smqtam da se zanimavam s toq parcal
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!