.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 183
    mi moita e sredno golqma ,stenite sa v mnogo bledo kremavo-po4ti bqlo,a mebelite mi sa v mn bledo rozovko oba4e gotini rozovo v smisal ne natrap4ivo,ami priqtno i ne savsem rozovo ....uf ne moga da go obqsnq toq cbqt .celiq mi tavan e sas zvezdi4ki i planeti sa6to i daje ima dve ov4ici ;PpPppPp~~~~~ .imam mnogo qko kilim4e c edno golqmo stilno cvete po sredata koeto e sa6tiq cvqt kato mebelite :P
    Ti shte doidesh...no shte byde kysno,Az shte sym vyv grob studen.Shte celuvash bukvi vmesto ustni, shte pregryshtash krysta vmesto men...

Град
    Na LuNaTa :D
    Ami moita...kato cqlo e vzeleno i bqlo..ama ne takova zeleno,ami edno...nejno,sinio-zeleno..ne moga da vi obqsnq to4no :P imam biuro,no kompa e v hola,6tot ne go polzvam samo az..imam bibilioteka..na koqto trudno moje6 da vidi6 knigi ima nai-razli4ni drebolii..drugo...a,da ima rakla...LEGLO,nai-vajnoto Na vsqkade e otrupano s pliu6eni igra4ki,s koito si igraq...ne bazikam se a...i 6kafove ima....ave ob6to vzeto tva e
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Всъ6ност е моя и на сестрая ми боядисана е в пате6ко жълто много е свежа има климатик тоалетка гардероб две легла итажерки ракла бйоро телевизор много цветя и игра4ки и много плакати :P

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Ami moqta staq e v sinio i rozovo boqdisana,mn qki4ko,bebe6ko rozovo i nebesno sinio,te cvetovete si li4at samo ot blizo,imam malko divan4e v rozovo i sinio(ima 2 mn qki vuzglavni4ki pak v su6tite cvetove)koeto se raztqga i stava golqmo leglo,imam garderob (sinio i mn svetlo kafiavo)s 3 pluzga6ti vrati na srednata ima golqmo ogledalo,toi e v nqkolko 4asti,ima si i specialno mqsto za televizor,mejdudrugoto toi e plazmen,no ne mn golqm,ima mn qko kilim4e,deto vsu6tnost e 4ergi4ka ama ot tiq modernite,ne ot babe6kite ,imam biuro za komp-na koeto sedi kompa,to e estestveno i o6te edno koeto e pod 1g1l i otgore e sus stuklo,imam i masi4ka,perdencata mi sa v bqlo i sinio...mai e tfa..Mn mi e qka staqta mn si q haresvam...
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    еми в моята стая има две легла,два шкафа,два гардероба (сичко по две ) бюро и компютъра ми на него. Стените са поядисани в някво жълто,имам 13 плаката,които много си ме кефят На пердетата има закачени плюшени играчки ,а на лампата е сложена една висулка със зелени делфинчета (онова дет като го духне вятъра и то свири,нали се сещате?) и има едно диванче,което незнам що е там,по-добре да го няма
    HaPpiLy EvEr AfteR

moqta e cqlata e v plakati na tezi pevci pevci i aktjori koito me kefqt osven tova e v mnogo gotini zeleno i julto strashno sveji cvetove celiq mi tavan e v edna strahotna kartina mama ima edna priqtelka hudojni4ka koqto mi izrisuva tavana stahotno beshe podaruka za rojdenniqt mi den i mnogo mu se radvah no tazi godina nashite sushto shte pravqt remont zatova trqbva da se razdelq s kartinata i mi e gadno neznam spored men trqbva da si obzvesedh po tvoi vkus tova e uspeh
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Град
    na Lunata est:)
    razhvarlqni4ka:PP

Guest
    nqkoi da znae ot kade moje da se nameri lampa ot tiq det prili4at na vazi i vatre se edno pluva ne6to , 6toto edin priqtel si tarsi takava lampa ot dosta vreme

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ami w momenta e w nekfo bananowo oranjewo uj...s edno leglo person i 1/2..rakla...tv..pc...mnoo plakati..eidn garderob i biblioteka...Moje bi tfa lqto 6te e nakanq nai-setne da q preboqdisam ili w sinio ili w qrko jylto i nai-weroqtno edna stena da si q izrisuwam...s nqkoe grafit4e...

mi.. e sega 6te se ogledam...zna4i dve ot stenite sa sini,a drugite dve sa jultituk tame se vijda nqkoe plakat4e na korn,metallica,offspring:P sekciqta mi e nekva sinq iam garderob,buro,masa za pc-to,leglo a we moje da se kaje 4e si se kefq na staqta i 4e ni6to ne mi lipsvaD

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    amii moita staq e s tapeti ... nqkvi takia iztrupnali
    imam edno biuro s televizor , kabel za kabelnata i kabel za interneta samo det kompa go nqma v staqta mi ...
    imam edno ne mn golqmo leglo , no i tva mi stiga (pobiram se )
    imam edin golqm garderob za partake6i ...
    imam i edna druga sekciika s kozmetiki , djundjuriiki , uredbata ... porcelanovi igra4ki ... karti4ki i takia be6ta .... imam klimatik i edin ogromen prozorec ... mn 4esto e pulna ko4ina .... no .... maika mi opravq

Супер фен
    Град
    Sofia
    mi moita staq ne e nqkva neobiknovena no ot si4ki koito sa bili v neq nai-mn se kefqt na siniq mi parket rozovata dograma i lilavite tapeti
    a da - 4e biuroto i sekciqta mi sa s kolelca i lesno se mestqt
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi .. kakv0 da kaja za m0ita staq .. vsi4kite mi friends kazvat,4e e mn0g0 qka ,a i mene si me radva mn000
    zna4i imam edn0 legl0,bur0(k0et0 e d000sta razhvurlqn0,d0bre,4e se zatvarq i maika mi ne vijda kakaF ha0s e :P ),etejerka s knigi(predimn0 nekFi detski.. abe te sa 4 etaja ... taka4e na vseki etaj ima razli4ni knijki .. ),imam si 6kaf4e.. puln0 s mn0g0 dre6ki ,varhu neg0 e televiz0ra..imam si i edna masi4ka,k0qt0 p04ti n0n-st0p e razhvurlqna ... i edn0 kat0 divan.. tam vinagi ima d00sta dre6ki,6t0t0 me murzi da gi pribiram v staqta mi e i k0mputera,k0it0 e varhu edn0 bur0..
    tapetite sa.. nekFi svetli .. ama sk0r0 smqtam da nakaram na6te da gi smenqt i da si sl0ja nekFi sini4ki,det0 imat zvezdi4ki p0 tqh
    imam malk0 plakati,6t0t0 maika mi ne dava p0ve4e ..
    plakatite gi smenqm 0k0l0 1 put v meseca ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    moqta staq si ima komputer 2 legla garderob samo za mene razni izrodski tabelki i edna istinska Cubinska pura samo deto sveta na staqta ne e qk ina4e si4ko e OK

boqdisana e v cherno po stenite sym izrisuval grafiti tyi de vleche me maniq .leglo , biuroto s pc-to tv-to ,usilvatel za muzika i dve ugromni basskasi po 440W s terasa ama ne q polzvam
    We die XaXAaa!!!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi moqta staq su6o e cqlata v plakati,mislq 4e nqkude kum 25-30 sa.Buroto si ne sum go opravqla ot nqkude dekemvri minalata godina.Vsi4ko e pulna ko4ina,pra6asalo e,i t n t.A ina4e po bibliotechkata mi nqma knigi(az gi izhvurlih)ima samo spisaniq-Hi club i Cosmopolitan...Mi nz kvo drugo da kaja.Am,draskam si anarhii navsqkude kudeto ima mqsto...
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Супер фен

:)

ami buro s komp na nego s qko muzika koqto se 4uva na 30 metra nqkade tam e ama ne e po malko ot 20 metra de do buroto edno leglo razgavaemo det e divan4e edna stuklena masa na koqto ve4no sedqt botilki ot alkohol poneje nqma koi da gi mahne :P i sre6tu masata o6te divan4e det se razguva i stava leglo otzad edna rakli4ka otrupana s spisaniq i kakvo li ne plakati na korn i na slipknot edno tv s dvd da si gledame ujasi kogat si iskame s priqteli i komediiki razbirase

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi staq kato staq!Nqkwo golqmo leglo (nikoga neoprawqno,samo ako idwa nekoi),buro (na nego e pcto i pazhwyrlqni spisaniq nawsqkyde)imam nekade 3 6kafa malki ediniq e wiso k i bibluteka w koqto ima dwe kni gi na kryst i na neq uredbata,tv,i stenite celite sa w plakatio na slipknot i,korn i linkin park i edin na resident evil
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

buranaga r1
    Guest
    lele kato vi 4eta postovete i si mislq 4e ste nqkvi fabriki za plakati

Na4i moita staq e...
    ot vun6nata strana na vratata ima plakat na osiris, po koito sum tagal qko i ne moje da se razli4i trika,
    ot vutre6nata strana na vratata ima qko lepenki i edin plakat na bord shop, koito prili4a na programa(i po nego qko tagove,bati pumiqta)
    imam veloergometur, i garderoba mi e cqla stena s ogledala v pulen razmer.
    imam video i televizor na stoika na stenata, kompiuter, printer, nqkva psevdo sekciq, leglo i no6tno 6kaf4e, i e super podredeno, 6toto mrazq razhvurlqnoto, staqta e dosta golqma i svetla, bati kefa, nai golqmata staq v 6ibanata ku6ta

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Moita staq e prefasonirah predi 2 godini. Sega e izcqlo v tiurkoazeno i limoneno julto. Tova sa mi lubimite cvetove. Na ednata stena imam puzel ot 1000 4asti s dve kotki v ramka sum si go slojila, a na drugata stena sum narisuvala na 4eren karton s molivi dervent (pi6at zlatisto i srebristo sus zelenikav otenuk) tova:

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi qko e ima si komp skrin4e legaltzeSi4ko igrachkite mi(plushenite) snimki na men i gasjeto karti4ki ot nego i taka veselo

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hmm...moita e byala... vapreki 4e sam se navila da ya boyadisvam v tamno sinio ili lilavo ma maika ne dava ...nyama mnogo plakati. a teya koito gi ima ne sa na grupi4ki (sega se 4udya za6to) no me kefi da slagam nekFi stranni kartinki- ot spisaniya- primerno- edin plakat na edin serial.- na 4eren fon, edno byalo tyalo i otdolu pi6e : dva metra pod zemyata (tva e ot edin film) sa6to imam na "the ring". "the lord of the rings, tuk tam nyakoi na nightwish(ama ve4e me nervi) risunki sam naslagala na edno detence (sina na edna priyatelka) na 4 godinki..mnogo e ludo i navsyakade sam naslagala prilepi. ot tavana, v ugala visi edin golyam plu6en, na garderba mi ima o6te edin ogrooomen, legloto e razhvarlyano sas sini, 4erni, lilavi vazglavnizi, 4erni perdeta a ne vliza slance kogato sam s mahmorluk, golyamo zname nad glavata mi, prozorec koit gleda kam okeana(nai mnogo me kefi tva) edno super visoko leglo( slojila sam 2 du6eka i se ska4a ...golyam kef) no6tno shkaf4e s nyakoya druga knijka i bokluci,, garderon koito nikoga ne se opravya i mata... otrupana s u4ebnici( ogromna e , za da moga da 4ertaya na svoboa) PC, mini uredba, telefon, i o6te kFi li ne gluposti...aaa... onya den si kradnah edin znak ( STOP ) ama mnoo teji i ne moga da go sloja nikade i sega stoi pod legloto s bladovete
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    dimitrovgrad

a

ami v moita staa ima biuro deto mi e pcto tv leglo i stenata e otrupana s plakati i to4no do glavata mi ima edin goliam plakat na 2Pac!!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Emi predi staqta mi be6e kato bunker 6toto ne e osobeno golqma . be6e s edni takiva grozni kafqvi darveni mebeli kato kov4ezi. s edin 4erven kilim celiq ocapan s 4erveno vino ama to ne si li4e6e vse pak;} ednata mi stena be6e abs cqlata v plakati na limp bizkit nqkade kam 20tina imax. vratata okolo vratata i po tavana sa6to ima6e plakati. garderoba mi celiq be6e v plakati i prostotii . mebelite mi bqha na dupki ot cigari. bqha tamno-sivo-sini ;p
    rqdko moje6e da se di6a normalno 6toto kato se saberem po deset 4oveka i vseki izpu6i po 10 cigari i kato ne se otvarq6e prozoreca be6e sektor zadimen. ama sq sled remonta e kato nqkoi muzei. vsi4ko e v bqlo, nebesno sinio, svetlo rozovo i svetlo jalto. nito moje da se pu6i
    nito moje da se pie kato horata i da se svini 6toto prokletiqt mi kilim e svetlojult
    ina4e e svetli4ka takava uiutno e.
    HardC0re and BDSM forever

Чисто черна. Боя е по стената, черна разбира е, с черно бюро и червена пентаграма на пода. + най-прекрасния кът за китари. Абе преелест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си