- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола vs Секс
Men ne mi puka 4e mi snimat kolata, oba4e i men snimat pokraii neq![]()
Men vsi4ki v BG me znaqt, ama sq i v Germaniq sam izvesten :PGadno e vsi4ki da ti4at sled teb :P :P :P
KOLATA a det vika AMG-to jenata sama shte si doide
"Ако спечеля, печеля само аз, ако загубя, губи целия народ!"
(девиз на депутат)
i az sum na mnenieto na na AMG-to!Първоначално написано от AMG-to
emmm nqma li da e po dobre da ima6 i dvete
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Edno vreme i az si mislih che liubovta i vnimanieto ne se kupuva ama veche sum na mnenieto na AMG-to. TAka e kolkoto i da mi govorite che e povurhnostno mnenie. Takova e da no zashtoto sum vidial dosta neshta kakto i povecheto hora vuv foruma predpolagam. Az sum na principa - Vsichko se kupuva samo ne i znanieto (ne diplomata a samoto znanie)!![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
Ot kakvo de Reni ?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
ей виждам растете глупави бе
ако секса и колата са за еднакво време например за по час
аз предпочитам секса
както беше казал някои всеки има право на лош вкус
p.s приятно развозване и караите внимателно![]()
Kola!!! :P :P :P![]()
![]()
![]()
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
Първоначално написано от dido_en
sugalasen sum bratle
: AMG Corporation
::
епа айде и азПървоначално написано от me4eto_
Първоначално написано от AMG-to
i az sum suglasna s AMG-to i.....![]()
И така .... какъв е извода ... Имаш ли хубава кола всички се лепват по тебе (следователно и за парите)ИЗВОД : 99% са КУРВИ !!!![]()
KOLATA ESTESTVENO!!!!!!!
AMA DA NE E MNOGO JAKA CHE VEDNAJ SHTJAH DA SE BLASNA SAS NAD 140.....DOKATO GADJETO MI PRAVESHE SVIRKA PO VREME NA DVIJENIE...NE SAM SE USETIL KOLKO SAM NATISNAL..A 125 KON4ETA NE SA ZA PODCENJAVANE......SVARSHVANETO MI SHTESHE DA E POSLEDNOTO V JIVOTA........
PO DOBRE SPRI V NJAKOJ GORI4KA I DAVAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ....
SLED TOVA.....KARASH KATO "BABICHKA"....HEHEHEHEHEHEHE.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха прочетох някои отговори и направо не се сдържах ..
Абе ти хуу, ще си земеш колата, ще си хванеш яка мацка ... щи завърти главата на 360° и после ще ти е шит. Трябва да имаш и ум все пак за тая работа ...
За тва хвани си жената, прасни я 2-3ти и я остави на мира ...))
A za6to ne se zamislite nad ideqta za qkiq sex v qkata kola![]()
Jena prekrasna sam,kogato davam,
velika sam,kogato pobejdavam,
jestoka sam,kogato otma6tavam.
nai-posle edno svqstno mnenieПървоначално написано от manq4kata{P}
kato sadq po izkazvaniqta na nqkoi mi stava qsno kvo im e otno6eniqta kam momi4etata
[/quote]
za sujalenie sa mnogo mom4etata ot tozi tip!![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Ako e samo edin qk sex smisal bez chuvstva ne e s lubimiq chovek predpochitam kolata![]()
колата много ясно щото тя струва повече от жената :P
Ха, простотията няма край...
Лично аз предпочитам да се ебавам с момиченцата, дето си отварят краката заради едната лъскава кола...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
кока-колата много ясно !
Ми как да кажа ... зависи от колата ... и зависи от мацката ... ако ми предлагат жигула ... и някоя супер яка мацка ... естествено че мацката ... а и обратното .. яка кола примерно ... BMW M6 ... хаха и яка мацка ... бацеее взимам Баварията![]()
Zavisi glavno ot mackata... ako e momi4e koeto mn me kefi,mn obi4am i t.n. 6te si vzema neq ako 6te i posleden modem mercedes da mi davat....no ako momi4eto e bokluk,i traban4e da mi davat vzimam!
Колата - курви много - винаги можеш да ги ебеш, а колата не се взима просто така![]()
![]()
![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Една яка кола е към 10 бона и нагоре... Докато едни от най елитните курви в София вървят към 100-200 лева та има ли смисъл да питаме кво ще избера.
2т. системно