- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола vs Секс
Добре де.. Но тука не се уточнява нищо. Питат те .. добър, бясен, животински секс или кола! Това е! Аз избирам колата. Естествено, ако въпроса беше: "Любов или кола?" - щях да избера любовта. Това твое изречение си ме кефи и съм съгласна с него, но там е работата, че в момента не е на място сложено.Първоначално написано от baby947
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
секс в колата![]()
vengeance knows no mercy
ми аз предпочитам да съм си при момичето което обичамПървоначално написано от Анонимко
AZ PYK ISKAM I DVETE I QKOTO BMW I RUSATA MACKA
nai-posle edno svqstno mnenieПървоначално написано от manq4kata{P}
kato sadq po izkazvaniqta na nqkoi mi stava qsno kvo im e otno6eniqta kam momi4etata
[/quote]
HAHAHAHHAHA OOOOOOO Q PORASNETE!
Tuka koi obi4a6 ili ne ne e vaprosa! Estestveno, 4e kolata-neka mislim prakti4no-s neq moje6 da hodi6 po lesno na rabota, da pazaruva6, da islisa6 izvan Sofiq ili ot grada v koito jivee6....da obikoli6 primerno 4ernomorieto..da ide6 na planina na pohod ili kamping i tn..i za da ne mi se sardqt jivee6tite v rozov svqt- da pravi6 lubov s tvoq prinz bavno i nejno na zapareni stakla dokato snejinkite se lepqt po prozoreca- makar4e az bih predpo4ela silen stasten seks na zadnata sedalka za raznoobrazqvane na seksualniq ni jivot. A za qkoto 4ukane, ako e samo 4ukane prosto 6te otide6 s kolata na diskoteka...zabarsva6 nqkoq naivna tineidjerka i q "Ispraskva6" na kapaka.....![]()
Епа че зе'ем баварецо мно ясно![]()
ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM
Off kak moje e .... mn qsno che po-dobre qka macka .. ama momchetata ponqkoga mn me izumqvate chestno ...![]()
Beauty 666
Аве Емс,нека да ти предложа ония Майбах дето ти е любим и някой як пич /като мене ехе/ и да видим кое ще избереш а ;pПървоначално написано от Naughty^GirL`
aaaaaa chakai sqqq........ Maybach-a MnOoOOoO qsnoo![]()
![]()
Beauty 666
К'во да говорим повече,хораПървоначално написано от Naughty^GirL`
![]()
![]()
![]()
Якия секс разбира се!!!!
Don't hate the player , hate the GAME!
da de .. i az twa kazah![]()
![]()
Beauty 666
Хубав секс (естествено). Решил съм да не си купувам кола, докато не изкарам шофьорски курс......а това ще стане след 2-3 години най-рано.....или когато ми дойде акъла в главата, и се науча че знаците са за да се спазват.
Ползва търсачката.