.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да си обичан, всичко друго е преходно.
    Добре де.. Но тука не се уточнява нищо. Питат те .. добър, бясен, животински секс или кола! Това е! Аз избирам колата. Естествено, ако въпроса беше: "Любов или кола?" - щях да избера любовта. Това твое изречение си ме кефи и съм съгласна с него, но там е работата, че в момента не е на място сложено.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

секс в колата
    vengeance knows no mercy

Re: Кола vs Секс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кво предпочитате яка кола или як секс , аз лично колата
    ми аз предпочитам да съм си при момичето което обичам

Guest
    AZ PYK ISKAM I DVETE I QKOTO BMW I RUSATA MACKA

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от manq4kata{P}
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Невероятно сте повърхностни.
    Ама идва момент, в който се отказваш от всичко и искаш да го няма, защото живота ти е много по-добър без материалните неща.
    Една кола никога няма да ти даде истинско щастие.
    Парите също.
    Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да си обичан, всичко друго е преходно.
    А пък за якия секс- не е ли най-"як" секса с човек, когото обичаш истиснки???
    nai-posle edno svqstno mnenie kato sadq po izkazvaniqta na nqkoi mi stava qsno kvo im e otno6eniqta kam momi4etata [/quote]

HAHAHAHHAHA OOOOOOO Q PORASNETE!
    Tuka koi obi4a6 ili ne ne e vaprosa! Estestveno, 4e kolata-neka mislim prakti4no-s neq moje6 da hodi6 po lesno na rabota, da pazaruva6, da islisa6 izvan Sofiq ili ot grada v koito jivee6....da obikoli6 primerno 4ernomorieto..da ide6 na planina na pohod ili kamping i tn..i za da ne mi se sardqt jivee6tite v rozov svqt- da pravi6 lubov s tvoq prinz bavno i nejno na zapareni stakla dokato snejinkite se lepqt po prozoreca- makar4e az bih predpo4ela silen stasten seks na zadnata sedalka za raznoobrazqvane na seksualniq ni jivot. A za qkoto 4ukane, ako e samo 4ukane prosto 6te otide6 s kolata na diskoteka...zabarsva6 nqkoq naivna tineidjerka i q "Ispraskva6" na kapaka.....

Епа че зе'ем баварецо мно ясно
    ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM

Off kak moje e .... mn qsno che po-dobre qka macka .. ama momchetata ponqkoga mn me izumqvate chestno ...
    Beauty 666

Цитирай Първоначално написано от Naughty^GirL`
    Off kak moje e .... mn qsno che po-dobre qka macka .. ama momchetata ponqkoga mn me izumqvate chestno ...
    Аве Емс,нека да ти предложа ония Майбах дето ти е любим и някой як пич /като мене ехе/ и да видим кое ще избереш а ;p

aaaaaa chakai sqqq........ Maybach-a MnOoOOoO qsnoo
    Beauty 666

Цитирай Първоначално написано от Naughty^GirL`
    aaaaaa chakai sqqq........ Maybach-a MnOoOOoO qsnoo
    К'во да говорим повече,хора

Якия секс разбира се!!!!
    Don't hate the player , hate the GAME!

da de .. i az twa kazah
    Beauty 666

Повече от фен
    Хубав секс (естествено). Решил съм да не си купувам кола, докато не изкарам шофьорски курс......а това ще стане след 2-3 години най-рано.....или когато ми дойде акъла в главата, и се науча че знаците са за да се спазват.
    Ползва търсачката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си