- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- World AIDS Day - 1 Dekemvri
Днес е световния ден за борба със СПИН.
SUPPORT IT!
Покажете съпричастността си с една червена лентичка... Не ви коства нищо, а изразява много... Като външен израз на солидарност тя е създадена през 1991 г. и е свързана с популярния в [USA] ["Yellow Ribbon"], който се носи от семейства, в които някой е загинал по време на война. За първи път в Европа червената лентичка се появява през 1992 на един концерт на английския "Уембли" пред 100 000зрители в памет на Фреди Меркюри.
тая тема колко пъти вече ше я пускате
Moderated by Aia
II.Задължения на потребителите
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.)
Blagodaria za vnimanieto!!!
: AMG Corporation
::
Aide razdai i na nas po e-mailiteПървоначално написано от Murderdoll
Vse pak sme ot edno semeistvo, trqbva da se uvajavame!
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Да бе, аз чух, че имало само 500 регистрирани в България... ??? Много повече са всъщност. Използвайте презервативи и внимавайте. Заради краткото удоволствие не си давайте живота
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Murderdoll , az ot 3 godini nasam razdavam ,super qko eDokolkoto znam dnes she ima bdenie v povecheto gradove ,tai che ako ste chuli neshto takova ne go propuskaite
I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..
И аз това бих ви казалаПървоначално написано от baby947
![]()
![]()
![]()
Spored mene vsi4ki, na koito i m puka trqbva da pokajat 4e sa syprichastni kym tozi svetoven problem.
i neka ne priemame s nasme6ka syvetite, koito ni davat( da polzvame prezervativi i da se pazim izob6to), za6toto ne se znae- utre moje da razbere6 4e ti si zarazen, nikoi ne e za6titen.
i vse pak priemete o6te edin syvet ot mene- vnimavaite s koi si lqgate
PEACE
Free the bulgarian medics in lybia!!!!!!!!!!!
eh i az da bqh ot nqkoi po golqm grad... no bih kazala sa6toto "pazete se, izpolzvaite prezervativi, vnimavaite s koi lqgate" tva e!
PEACE and ROSE
чесно казано в даскалото идваха да ни разправят за хива и на мен ми се стори много полезно обаче тва дет ни обясняваха как се слагал презерватив ......... емиии сорка ама е голяма тъпня и супер ненужно. А бтв тва дет го раздаат не са презервативи - само Дюрекс еи тва са презервативи !!!
А днеска щяло да има купонче по случай празника - не мисля да го пропускам![]()
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
NeBeSeN_88, az li4no ne smqtqm t'va za praznik !!!
Az dnes namazah edin prezervativ na avanta, Ne analno de, prosto mi go dadoha :P :P :P
Btw .. Az skoro 4etoh ... 4e qponcite nai-posle sa izmislili lekarstvo protiv SPINa
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Evala im ako sa izmislili lekarstvo! malko se samnqvam no mn 6te gi obi4am horata ako sa! da stiskame palci
I az iskamПървоначално написано от Murderdoll
![]()
да бе сигурно.Първоначално написано от KeiTh
Бтв - не се изразих правилно - не е празник найстина
ок
Поредната стара тема.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!