- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi Kogo Poveche Obicha
Kajete sega kak mislite viq gadjeto li vi obicha poveche ili vie nego.Kato dadete otgovor ako mojeshte daite malko argumenti zashto!![]()
Dvamata se obichame ednakvo,taka dovolen li si?...I vse pak az syvsem mynichko poveche:P~
Argumenti...aide da minem bez tqh![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
AZ q obi4am MNOGO , a za neq ..neznam.. e ne 4ak tolkova kolkoto mene :}
toi me obnicha pove4e kato che li az oshte ne moga d asvikna s misalta 4e ima nqkoi koito darji na mene ave strah me e
Nikoi nikogo zashtoto prosto nqma takuf.........
Ми според мене неможе да се каже кой от двамата обича другия повече.
Ot nachalo si mislih che az nego,zashtoto vse mi govoreshe za bivshite gadjeta-a i ne moga da se vyzpriema kato krasavica koqto da byde haresvana,no sega neshtata mai se izravniha no pak imam chuvstvoto che az sym s 0,001 % pove4e!=)
Аз си мисля, че го обичам повече, отколкото той мен, но не се знае дали съм обективна... По-вероятно не.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
поредната тъпа тема ква обич ве калъфи ? има само ебане боклцуи такива никва обич. Обичта може да бъде само в семейството между родител и дете !!!
ami toi pove4e![]()
e i az go obi4am,daje mnogo,ama toi opredeleno pove4e,nz za6to oba4e iska SERIOZNA vrazka.Eh,i az iskam ,no 4ak pak tolkova kat nego....vse pak sam na 14
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
По поредния ти тъп и безсмислен пост мога да бъда вече наистина сигурна, че си един жалък комплексар, който чрез този форум се опитва да се изяви по някакъв начин... съжалявам ама май не си намерил нито подходящите хора, нито подходящото място. Върви да чу*аш някоя к*рва и да ти мине мекара, щото никой не е длъжен да търпи глупостите ти!Първоначално написано от NSpi4
![]()
![]()
![]()
А по темата... никога не мога да съм сигурна дали аз или той обича повечевсе пак мисля че той
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Дам срещата с майка ти ми е в 22:00 трябва да дойде да я наеба и да я изгоняПървоначално написано от SweeT^Puppy
Темата наистина е много интересна и може да има много мнения, но анкетата е малко непълна.......Трябваше да има и като отговор "Двамата се обичаме много";"Обичам Я много"(това го нямаше като отговор);"Толкова много искри прехвърчат, че не може да се определи кой повече"...ами некви такива, иначе аз я ОБОЖАВАМ!!!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
emii az mno ybedeno si mislq 4e toi me obi4a dosta pove4e ot kolkoto az nego . durji se s men prosto perfectno , vupreki 4e az nemoga da go zaobi4am i toi znae tova . gotov e za men na vsi4ko
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Приятелката ти може само да бъде щастлива от този фактПървоначално написано от morsmordre
![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
NSpi4 pak kaza ne6to vqrnoПървоначално написано от NSpi4
За жалост винаги единият партньор обича повече от другия, много рядко/почти никога , да не кажа никога и двамата са еднакво активни и са на една вълна във връзката си. И постоянно се разминават... или поне до сега аз все съм така![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Винаги единият задължително обича повече. Но не можеш да кажеш мъжа или жената. Аз мога да знам колко точно обичам приятеля си, но никога не мога да определя колко ме обича той. Въпрос на възможност да изкажеш чувствата си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Tq men pove4e :P
Emi obichame se po ravno!![]()
Защо връщате теми от 2004 ?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Защото няма правило, което да забранява да се връщат теми!
Той казва, че ме обича по-силно, а аз съм по-вманиачена...
И двамата се обичаме еднакво, но той мене като че ли малко повече![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!