.

Виж резултатите на анкетата: Koi Kogo Poveche Obicha

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Az Go obicham poveche

7 41,18%
  • Toi/Tq me obicha poveche

10 58,82%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Koi Kogo Poveche Obicha

Kajete sega kak mislite viq gadjeto li vi obicha poveche ili vie nego.Kato dadete otgovor ako mojeshte daite malko argumenti zashto!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Dvamata se obichame ednakvo,taka dovolen li si?...I vse pak az syvsem mynichko poveche:P~
    Argumenti...aide da minem bez tqh
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Eternal^^
    Guest
    AZ q obi4am MNOGO , a za neq ..neznam.. e ne 4ak tolkova kolkoto mene :}

Град
    burgas
    toi me obnicha pove4e kato che li az oshte ne moga d asvikna s misalta 4e ima nqkoi koito darji na mene ave strah me e

Nikoi nikogo zashtoto prosto nqma takuf.........

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми според мене неможе да се каже кой от двамата обича другия повече.

Gost
    Guest
    Ot nachalo si mislih che az nego,zashtoto vse mi govoreshe za bivshite gadjeta-a i ne moga da se vyzpriema kato krasavica koqto da byde haresvana,no sega neshtata mai se izravniha no pak imam chuvstvoto che az sym s 0,001 % pove4e!=)

Фен
    Град
    У дома:)
    Аз си мисля, че го обичам повече, отколкото той мен, но не се знае дали съм обективна... По-вероятно не.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Guest
    поредната тъпа тема ква обич ве калъфи ? има само ебане боклцуи такива никва обич. Обичта може да бъде само в семейството между родител и дете !!!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ami toi pove4e e i az go obi4am,daje mnogo,ama toi opredeleno pove4e,nz za6to oba4e iska SERIOZNA vrazka.Eh,i az iskam ,no 4ak pak tolkova kat nego....vse pak sam na 14
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от NSpi4
    поредната тъпа тема ква обич ве калъфи ? има само ебане боклцуи такива никва обич. Обичта може да бъде само в семейството между родител и дете !!!
    По поредния ти тъп и безсмислен пост мога да бъда вече наистина сигурна, че си един жалък комплексар, който чрез този форум се опитва да се изяви по някакъв начин... съжалявам ама май не си намерил нито подходящите хора, нито подходящото място. Върви да чу*аш някоя к*рва и да ти мине мекара, щото никой не е длъжен да търпи глупостите ти!

А по темата... никога не мога да съм сигурна дали аз или той обича повече все пак мисля че той
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SweeT^Puppy
    По поредния ти тъп и безсмислен пост мога да бъда вече наистина сигурна, че си един жалък комплексар, който чрез този форум се опитва да се изяви по някакъв начин... съжалявам ама май не си намерил нито подходящите хора, нито подходящото място. Върви да чу*аш някоя к*рва и да ти мине мекара, щото никой не е длъжен да търпи глупостите ти!

А по темата... никога не мога да съм сигурна дали аз или той обича повече все пак мисля че той
    Дам срещата с майка ти ми е в 22:00 трябва да дойде да я наеба и да я изгоня

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Темата наистина е много интересна и може да има много мнения, но анкетата е малко непълна.......Трябваше да има и като отговор "Двамата се обичаме много";"Обичам Я много"(това го нямаше като отговор);"Толкова много искри прехвърчат, че не може да се определи кой повече"...ами некви такива, иначе аз я ОБОЖАВАМ!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Град
    Пловдив
    emii az mno ybedeno si mislq 4e toi me obi4a dosta pove4e ot kolkoto az nego . durji se s men prosto perfectno , vupreki 4e az nemoga da go zaobi4am i toi znae tova . gotov e za men na vsi4ko
    priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !

Фен
    Град
    У дома:)
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Темата наистина е много интересна и може да има много мнения, но анкетата е малко непълна.......Трябваше да има и като отговор "Двамата се обичаме много";"Обичам Я много"(това го нямаше като отговор);"Толкова много искри прехвърчат, че не може да се определи кой повече"...ами некви такива, иначе аз я ОБОЖАВАМ!!!
    Приятелката ти може само да бъде щастлива от този факт
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Guest
    NSpi4 pak kaza ne6to vqrno

Голям фен
    За жалост винаги единият партньор обича повече от другия, много рядко/почти никога , да не кажа никога и двамата са еднакво активни и са на една вълна във връзката си. И постоянно се разминават... или поне до сега аз все съм така
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Винаги единият задължително обича повече. Но не можеш да кажеш мъжа или жената. Аз мога да знам колко точно обичам приятеля си, но никога не мога да определя колко ме обича той. Въпрос на възможност да изкажеш чувствата си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    Tq men pove4e :P

Emi obichame se po ravno!

Супер фен
    Защо връщате теми от 2004 ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен
    Защото няма правило, което да забранява да се връщат теми!

Той казва, че ме обича по-силно, а аз съм по-вманиачена...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И двамата се обичаме еднакво, но той мене като че ли малко повече
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми