Мммм не мисля че брака би променил чувствата...та нали именно хората се женят заради тези чувства...и даже смятам че колкото повече са заедно двама души толкова повече се обичат и искат да бъдат заедно..
Много сладко мнение И според мен е самата истина.Не знам защо брака се възприема като нещо толкова страшно.Защо да е трудно да съхраниш страстта? Да,може би когато си с някой човек по-дълго време няма как да не се сблъскате с проблеми и трудности.Но това не означава,че брака трябва да се приема като отговорност или задължение.Разбира се,че е отговорност,но не отрицателна.Поне според мен.Може да свържеш живота си с човека когото обичаш и без да сключвате брак.Нали напоследък така е модерно.Но...може би след време ще мислите за деца и е по-добре те да не се считат за незаконни.Е,лично мое мнение.Честно казано мечтала съм за сватба още от съвсем малка и искам да изживея този вълшебен миг.
Определено не съм на мнение,че някакъв подпис може да промени чувствата на двама души,които се обичат истински.