Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
Мммм не мисля че брака би променил чувствата...та нали именно хората се женят заради тези чувства...и даже смятам че колкото повече са заедно двама души толкова повече се обичат и искат да бъдат заедно..
Много сладко мнение И според мен е самата истина.Не знам защо брака се възприема като нещо толкова страшно.Защо да е трудно да съхраниш страстта? Да,може би когато си с някой човек по-дълго време няма как да не се сблъскате с проблеми и трудности.Но това не означава,че брака трябва да се приема като отговорност или задължение.Разбира се,че е отговорност,но не отрицателна.Поне според мен.Може да свържеш живота си с човека когото обичаш и без да сключвате брак.Нали напоследък така е модерно.Но...може би след време ще мислите за деца и е по-добре те да не се считат за незаконни.Е,лично мое мнение.Честно казано мечтала съм за сватба още от съвсем малка и искам да изживея този вълшебен миг.
Определено не съм на мнение,че някакъв подпис може да промени чувствата на двама души,които се обичат истински.