- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАМПАНИЯ АНТИ-ЛАТИНИЦА
Pi6eh na kirilica za malko ama me domurzia da pi6a purvo vsi4ko v abv.bg,da prevejdam na kirilica,da kopiram i 4ak togava da postvam tyka!Първоначално написано от moviemaker
Sujaliavam ama kompiytura ne e moi i ne moga da svaliam absoliytno ni6to osven tva data.bg ne mi se otvaria!
![]()
[quote="slun4ice"]i az sum v chujbina i ne mi deistva mnogo mnogo na kirilicaПървоначално написано от moviemaker
na latinica e po - burzo![]()
На кирилица е също толкова бързо със едно натискане на ctrl просто трябва да му свикнеш btw аз никога по форуми не съм писал на латиница !
1.че понякога не се разбира много добре
2.не е подредено
3.някой правят много грешки![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Бързата кучка слепи ги ражда.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
Защо ще е по-бързо ? Навсякъде пиша на кирилица...Почнах и в IRC да пиша,и какво да ви кажа мъка...Половината ,с които си чатя,първият им въпрос е "Защо пишеш с тези букви ?",другата половина ми казва "pi6i na latinica,izlizat mi ieroglifi"...Какво му е толкова сложно да пишеш на кирилица...Вярно трябва да сменяш постоянно ICQ,mIRC и т.н. И колко време ти отделя това сменяне,точно 1 сек. ...Дългите постове на латиница не ги чета,освен ако не ги е написал,някой специален за мен човек...Това е един вид някакъв личен протест...Както искате така го приемете...Все пак сме в България...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Това ми заприлича на една песен...В нея се пее ,че всички българи трябвало да умрат...Обаче в дискотеките я пускат и хората се кефят...направо се отвръщавам вече...И брат ми я има и я слуша...Аз като я чуя и ебаси...едно такова кофти ми става...
Малко се отплеснах от темата,но както и да е...
Можете ли да ми кажете ако ние не пишем на кирилица тогава КОЙ ?
I az kato Satanas_daughter sam v 4ujbina i ne moga da otvorq data.bg sorryina4e nqmam ni6to protiv kirilicata
Абсолютно съм за кампанията. Кфи са тия обяснения тряа да си гледам в клавиатурата нямам кирилица на клавиатурата. Изтаглете си флекс тайп или нещо друго такова дето има BG - Phonetic и ще си пишете с нормланите букви. Ако имате само BG - BDS тогава ще тряа да пишете с онея тъпите бкфи дето са написани найчесто с червено под нормалните![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Abe da vi kaja kakva e razlikata m/u tva koi kak pi6e az si pi6a tei koito ima ne6to protiv da se obadi![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Напоследък и аз се старая да пиша на кирилица, защото това е бъдещето и аз не искам да оставам в миналото! Е, все пак докато посвикна по-дългите ми постове си остават на латиница, но скоро всичко ще си бъде на кирилица!![]()
Левски шампион але але!
Аз съм за кирилицата![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...