.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

Всяка добра жена заслужава любовник

"Всяка добра жена заслужава любовник" това е заглавие на книга , която видях вчера в книжарницата..А дали найстина е така.. Ако вземем например твърдението, че в една връзка на жената винаги нещо и липсва тя може да го намери другаде.Именно като има любовник... каквото не и дава мъжът и тя ще го търси при любовника си...Или незнам.. вие как мислите?

Град
    Айде де.. никой ли няма мнение по въпроса?

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    свят голям, хора всякакви. човекът писал книгата в момента сигурно го псуват и то много

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mmm.. az donqkyde sym syglasna s tova tvyrdenie.. Ako imash primerno myj kato Al Bundi .. Sheguvam se.. Naistina smqtam che shtom neshto ti lipsva imash pravo da si go nabavish nezavisimo ot kyde i po kakav nachin.. Vse pak vseki chovek se stremi kym shtastie.. a za da moje tova shtastie da byde pylno trqbva da si podarqvame vsichko ot koeto imame nujda.. i da si zadovolqvame jenskite kaprizi.. Kolkoto i egoistichno da zvuchi.. Mislq che e taka!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Според мен всичко трябва една жена да получава от мъжа си, а не от любовника си, за да е щастлива! Макар да има неща, които неможе да и даде мъжа и, по-хубаво да не го кара да живее в свят на лъжи плюс това никой не е перфектен
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    София
    Първо да кажа,че темата е много хубава
    А сега по темата:
    Истината е ,че всяка хубава жена эаслужава всичко !Но под `хубава` аэ раэбирам красива,мила,умна....абе 3 в 1,ако не и повече !
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    А сега по темата:
    Истината е ,че всяка хубава жена эаслужава всичко !Но под `хубава` аэ раэбирам красива,мила,умна....абе 3 в 1,ако не и повече !
    Мерси ,че ми хареса темата
    Според мен жените изневеряват само когато нещо им липсва както казах по горе... а мъжете изневеряват дори всичко да им е наред и да не им липсва нищо... така , че какво да говоря повече.. Тези 2-те неща са нещо като закон ..

На мнение съм, че това което е необходимо за една връзка трябва да се намира в партньора (независимо мъж или жена). Твърдо против изневярвата съм и смятам, че е възможно един човек да ти е достатъчен и да те накара да се почувстваш щастлив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    "Добра" е доста широко понятие На мнение съм, че всеки човек, било то мъж или жена, трябва да търси щастието и да се бори докрай с него. Не съм съгласна, че винаги липсва нещо. Доволна съм от сегашната си връзка и не ми липсва нищо, а ако ми липсва, ще се опитам да го обсъдя с човека до себе си, а не да хукна веднага при друг

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    А сега по темата:
    Мерси ,че ми хареса темата
    Според мен жените изневеряват само когато нещо им липсва както казах по горе... а мъжете изневеряват дори всичко да им е наред и да не им липсва нищо... така , че какво да говоря повече.. Тези 2-те неща са нещо като закон ..
    Тука ще имаме раэногласия !Доста съм далеч от таэи мисъл....жените също иэневеряват,дори и да не им липсва нищо!Жена съм и го каэвам....така е ,това е истината ,няма какво да се лъжем!Раэликата в това отношение между жените и мъжете е нулева.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Всяка добра жена заслужава един голям кур!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз с нищо не мога да оправдая жените, които си имат любовник.
    Ми като нещо им липсва, вместо да го търсят другаде, защо просто не поговорят със съпруга си и не се опитат да оправят нещата?
    Относно заглавието на книгата-естествено, че не е вярно.Автора просто е измислил това заглавие, за да продава книгата си.

Хипопотам
    Guest
    Има един такъв известен факт измежду жените. Всяка се нуждае от трима: един да те издържа, един да те глези и един да ти помага в кариерата. Най-важното е обаче, никога да не се срещат! (Е, никой не е казал, че трябва да са любовници и тримата!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си