ми виж сега. спомянм си за последната, скоято се пробвах. седяли сме с часове на пейката пред техния блок и си спомням как се заливаше от смях. това станва преди година. от тогава (понеже много кофти ме одряза) съм излизал само с едно момиче, която е с две години по-голяма от мен и всъщност тя ме покани. целта не беше да се зарибим, ами просто така. тогява тя се държа бая тъпо (иначе е много точна и винаги ми е помагала като ме види в кофти настроение) и, нали разбираш, като не те предлазположат за разговор не се плучава. има една от нашия клас, която много ми харесва. опитвам се да я заговоря на някаква тема: един път се получава, друг път не. на мен това ми говори, че явно не е в мен причината. искам да се запозная с едно момиче, но не знам как. като ида при нея какво да и кажа; нищоне ми идва на акъла. може би щото до сега не съм го правил, пък и ме е страшно срам. по принцип съм доста срамежлив, когато съм в нова компания и не познавам никой или пък когато трябва да завързвам нови връзки с някого.