- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Що т'ка бе момчета
Emi momi4eta to tva budi mom4etataMoq e kato 4asovnik vinagi v 9:10 me budi
nqmam 4asovnici v staqta
![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Аз до колкото знам при повечето момчета е така, както казаха другите вече...
Пък и няма нищо лошо в малко сутрешен секс![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Надървен си е човека щото това си е физиологично.
Дори без теб пак ще си е надървен пък най-готиното е как се радвате и на него попадате мухахахахха
Вика му се сутрешна ерекция и си е напълно нормална и за това вместо да се чудиш защо е така просто го събуди с една свирка да видиш колко ще е доволен![]()
ako ve4erta ste se vazbudili vinagi e taka,a pak i ne zabravqi,4e dori dokato se spi,samo pri lek dopir edin do drug se vazbujdame
Липсваш ми толкова много!
i kat se izpikaq sutrin i mi spada![]()
До колкото знам, всички момчета се дървят нощем...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ama tva darvene 6toto sanuvate li e ili e taka stava??? az mnogo ne razbrah ... ne trqbva li da ste vazbudeni za da go nadarvite?
Сря Дек 01, 2004
Още някой да даде съвет ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
hahahaha,kefi6 me,serioznoПървоначално написано от Анонимко
![]()
emi kakvo da ti kaja ne si misli 4e e zaradi teb. na vsqko edno mom4e mu se slu4va i az ne moga da si go obqsnq no e taka.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
glei sa.. az kato spq s momi4e do sebe si.. si lqgam nadyrven, stavam nadyrven, budq se no6tem nadyrven i ostavam s vpe4atlenieto 4e sym nadyrven cqla no6t.. i kogato i da se sybudq taka.. s momi4e do sebe si.. prosto go vkarvam na toplo, ry4kam do sutrinta i zaspivam nanovo... 6oto ina4e nema zaspivane!!!
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!