- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четете ли книги?
да обичам да четя книги ,а последната книга която четах е малката стопанка на големия дом
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Ами не чета много...иначе винаги имам една книжка за четене,обаче я чета много дълго,защото чета вечер преди да си легна и прочитам по маХ 5странички и заспивам. Но когато нещо си наумя да прочета бързо го чета за два-три дена. А последните книги,които прочетох бяха "Чарли и шоколадовата фабрика",щот гледах филма и "Любов и смърт под кривата круша" ( тва второто така ли беше...)
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
knigite sa sveta v koito vlizam kogato bqgam ot realnostta.Dostoevski,Ymberto Eko,Selindjur,abe dosta sa
'Шифърът на Леонардо' на Дан Браун.![]()
mnogo qka knigaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
ами аз не чета !![]()
Аз?Да чета...![]()
![]()
![]()
"Alximikut" e mn gotina,poslednoto koeto 4etox be6e "Shifura na Leonardo" na Dan Braun,mn mi xaresa,a sq prepro4itam "Harry Potter i ordenut na feniksa",6toto sum bolna i umiram ot skukaПървоначално написано от SweeT^Puppy
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Ponqkoga se sluchva da procheta nqkoq druga knijka.Poslednata koqto chetoh beshe "Prikovaniqt Prometei"ot zadyljitelnata literatura :P inache mnou me kefi Harry Poter
![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
последните 2 са "Торба с кости" (Стивън Кинг) и "Брюнетки в ада няма" тя беше забавна като за тиин![]()
Аз не чета много книги, но затова пък гледам "DISCOVERY CHANNEL" супер много работи сам научил оттам!
последно четах ХАМЛЕТ и утре ще ми изпитват по литература![]()
дано хвана 5.50
ROCK will save the world
Този шифър на Леонардо така и не го дочетох.![]()
Сега нищо не чета,освен форума и вестниците!![]()
Книжки...мога да пиша 1 седмица на тази тема, но ще гледам да съм кратка. Най-великите книги за мен са "Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл, "Бел Ами" на Мопасан, "Цитаделата" на Кронин и една фентъзи книжка, която си купих само за да убивам времето с мама и тате далеч от цивилизацията, но много ме разтърси - "Наследник на престола" на Дейвид Ко. А последните няколко книги, които прочетох, бяха "Братовчедът Понс" на Балзак, "Баскервилското куче" на Конан Дойл /за н-ти път/ и "Полет над кукувиче гнездо" на Кен Киси. В момента чета "Вторият живот на фелдмаршал Паулус" от Александър Бланк. Нея я препоръчвам горещо на всички, които се интересуват от история и по-специално от Втората Световна война.
Един човек дет да уважавам от тоя форум!Първоначално написано от Vanity*
Книгите са най голямото богатсво !
Иначе аз почнах са Война и мир да чета и е доста интересно
Иначе както казваш Отнесени от вихъра е роман за милиони
Други любими са ми Доктор Фаустус на Томас Ман и Чайка на Бирюков.Също така Човек и калъф на Чехов
Има още много книго които си заслужават четенето![]()
Така че сядайте и почвайте
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Последната, която прочетох беше Окото на времето на Артър Кларк. Сега чета галактическия стопаджия на дъглас адамс, страхотна книга![]()
Последно четох "Декамерон",но вече рядко чета книги.
do4eti go,mn gotina knigaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
В момента съм на Артър Конан Дойл...
Мисли глобално, действай локално!
Ам...книги за препоръчване ли..уфф сложно..нензма какъв стил обичаш и все пак би било срамота да не си чела "класиките" като под това определение имам предвид - "Кръстникът"; "Отнесени от вихъра" ; "Птиците умират сами"; "Богат беден" ...поне тези задължително.. уф ама те са много ...
Незнам нещо на Агата Кристи наистина си струва да прочетеш ако си падаш по детективски романчета...
Или ако предпочиташ фантастика ти препоръчвам определено Дийн Кунц - Лощо място...
Хм, напоследък на мода са книжките на Дан Браун, които по мое мнение са доста зарибяващи...
Ако си по патриотично настроена няма да е зле да прочетеш - "Осъдени души", "Тютюн", "Под игото" (макар че то се изучава, а има тенденция всичко което се учи да не се чете!)
Аз лично в момента чета книжки за Великите диктатори.. Интересно е, поне мен ме зарибяват.. В момента чета "Адолф Хитлер - легенда, мит, действителност" и после минавам на "Излишните 11 милиона" (за евеите през IIта световна..
P.S МАЙ БЯХ МАЛКО ПО-ОБЯСНИТЕЛНА!![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Pozdravlenia za temi4kata super e!!!Poslednata kniga,
koiato pro4etoh e '6ifarat na leonardo' Mnogo priatno
4etivo.A v momenta 4eta "lolita" na Nabokov i triabva da vi kaja 4e tova e ot tozi tip knigi,koito
te karat da se zamisli6 mnogo serioznoVednaga 6tom ia svar6a po4vam niakoia ot po gore izbroenite
![]()
It isn't the life that weighs us down-it's the way we carry it.
ми аз чета книжки от време на време :P
чета предимно некфи "женски"романчета![]()
една от любимите ми книги напоследък е "шифърът на Леонардо"ма нея я прочетох още през март-април.
последната книга която проетох е "тайният дневник на Лора Палмър" защото супер много се запалих по сериала.![]()
Ми не единствените книги които сам чел са Пипи дългото чорапче и Пинокио![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Чета Хари Потър 5 и някви книги за училище ни карат да четем
Живей така че когато умреш и дявола да ти запали свещ!
da razbirase 4eteneto na knigi e mn priatno opredeleno
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i