- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми!Чувствам се съсипана!
Възможно ли е да си влюбен на 13 години???![]()
Като вещици....
ох на мама каква драма само се разгирава божичко каква драма НЕ!!!-Курва мръсна
koito e protiv nspich da pi6e.mrazate nspich.
A za temata_ da moze6 da se vlubi6 v niakoi na 13.i az kogato biah na 13 biah mnogo vlubena v edno momche ot moita kompania.
Естествено че можешЗа любовта няма възраст...
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Ами то ако не се влюбиш на 13...Ко остава за 15 например![]()
xax mnogo qsno 4e moje,az togava(t.e. minalata godina)bqh ludo vlubena v edin moi sau4enik,koito si be6e stra6en pi4
![]()
taka 4e NORMALNO E![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
i az mislia che e vazmojno![]()
Разбира се, напълно е възможно!Не напразно е казано, че любовта няма граници!![]()
:P Нали така?Аз съм само с една година по-голям от теб и съм влюбен!Не, по-хубаво ми звучи "и ОБИЧАМ"!!!Така че споко, пич, напълно нормално си е!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
emii da . tva e napulno vuzmojno , 6toto i na men purvata mnogo golqma liybov be4e na 13 i o6te nemoga da go zabravq
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
razbira se!az sam na 14 i sam ludo vlubena v gadjeto si![]()
Koito obi4a,toi ne zabravq.Koito zabravq-toi ne obi4a.a Koito obi4a i posle zabravq-toi e zabravil kak se obi4a!!!!!
i az mislq 4e e napalno vazmojno no vse pak si ima i lo6ite strani (tova 4e nqmate mn opit i lubovta samo moje da se izjivee ne kogato iska6 a tq sama neo4akvano idva)lubovta e lubov samo togava kogato e spodelena vqrna i vseotdaina.. ako ima6 do sebe si ulegnal 4ovek ..tova e lubovta i na 13 moje da ti se slu4i i na 20 a moje i xi4 da ne q izjivee6![]()
Няма невъзможни неща, но може да не е точно "влюбване", а силна привързаност.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
И според мен е само привързване привличане но не истинска любов все още сме малки само на по 13...
da razbira se 4e moje!!!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
вие момичетата много преувеличаате с тая дума ЛЮБОВ. на 13 е доста трудно Не мислитеш ли тва че изпитваш вле4ение към някой е нормално но любов не е. не че на някоя друга възраст ще я има.ЛЮБОВТА Е ЗА НАИВИЦИТЕ. the love is illsion
vse pak rqdko no ne i nevuzmojno
mhm....razbira se....i na 100 god pak moje da se vlubi6........opa izlygah na 100 edva li no na 13 -daaa
кой чук връща 3 годишни теми ?![]()
Хахахаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Секта 7 ме зариби!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напълно възможно и доказвано хиляди пъти.
Познавам доста момичета и също мои много добри приятелки,които са си харесвали момчета дори и по-малки и продължават.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
FUCK OF