.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: chelolit

angeLLL
    Guest

chelolit

hi momicheta iskam da vi popitav za savet.znachi problema mi e slednia- ne sam debela 52kg sam i sam 167 cm no imam strahten chelulit na krakata i dupeto i neznam kak da go mahna.bih te li dali niakakv savet kakvo da prava
    tnx predvaritelno

Guest
    Imash 3 izbora - qko sport i zdravoslovna dieta

mashina za celuli - mn e dobra - struva dosta no e mnogo efektivna - masajira priqtno limfite ti po cqloto tqlo te se otdrastvat ot celulita i sled 7- 24 proceduri se maha cilulita i e super - BEZ hirurgichna namesa e!

leposukciq - no riskuvash jivota si.....

ne sam debela 52kg
    Дебела си
    Абе секви ги има!

Повече от фен
    Град
    Варна
    52kg 167cm e normalno
    az su6to imam celulit i iskam da popitam Kittie_ kakvi sa tezi ma6inki za celulit do sega ne bqh 4uvala za tqh naistina li imat efekt i kum kolko struvat? [/quote]

_)_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nikoladze
    ne sam debela 52kg
    Дебела си
    e ti kvo isaksh da 40 kila i da ima samo dva kokala na zadnika i da nqma kyde da q hvanish li ??? taka kato zemite da se pravite na golemite playboycheta ste pylni idioti

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от nikoladze
    ne sam debela 52kg
    Дебела си
    haha,a puk ti si tap 52kg za neinata viso4ina si e napalno normalno kakvo se pravi6 s tozi post na velik?
    a po temata..da i az sam 4uvala,4e tezi ma6inki sa dobri,no skapi,ama ako ima6 jelanie nqma lo6o da probva6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

дори и да си слаба не е гаранция 4е няма да имаш целулит!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си