hi momicheta iskam da vi popitav za savet.znachi problema mi e slednia- ne sam debela 52kg sam i sam 167 cm no imam strahten chelulit na krakata i dupeto i neznam kak da go mahna.bih te li dali niakakv savet kakvo da prava
tnx predvaritelno
Imash 3 izbora - qko sport i zdravoslovna dieta
mashina za celuli - mn e dobra - struva dosta no e mnogo efektivna - masajira priqtno limfite ti po cqloto tqlo te se otdrastvat ot celulita i sled 7- 24 proceduri se maha cilulita i e super - BEZ hirurgichna namesa e!
leposukciq - no riskuvash jivota si.....
52kg 167cm e normalno
az su6to imam celulit i iskam da popitam Kittie_ kakvi sa tezi ma6inki za celulit do sega ne bqh 4uvala za tqh naistina li imat efekt i kum kolko struvat?[/quote]
e ti kvo isaksh da 40 kila i da ima samo dva kokala na zadnika i da nqma kyde da q hvanish li ??? taka kato zemite da se pravite na golemite playboycheta ste pylni idiotiПървоначално написано от nikoladze
haha,a puk ti si tapПървоначално написано от nikoladze
52kg za neinata viso4ina si e napalno normalno
kakvo se pravi6 s tozi post na velik?
a po temata..da i az sam 4uvala,4e tezi ma6inki sa dobri,no skapi,ama ako ima6 jelanie nqma lo6o da probva6![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
дори и да си слаба не е гаранция 4е няма да имаш целулит!![]()