.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: sex

Guest
    mi ne

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    абре тва ся секса няма да ти умръзне никога ама просто вече не го превличаш скъпа тва е истината
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Мега фен
    На мнение съм, че не омръзват нито места за срещи, нито секс, омръзва човекът! Един гъзар познат, за който хора, познаващи го от малък, твърдят, че е девствен, разправя редовно: "Сексът вече не ми е забавен, омръзнал ми е"...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Както обикновено, ще се съглася с човека с най-малко правописни грешки. Не знам, може би е съвпадение. Вие как мислите? Докато и двамата партньора се стараят да си доставят удоволствие един на друг, сексът е приключение. След това, по-активният просто намира нов пристан.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Изненадай го с нещо,както предложиха - секси бельо,намажи го с шоколад и после го изближи,направете нещо нестандартно и диво и няма да омръзне АКо искате внесете малко романтика - вечеря на свещи,или ако имате вана,украсете банята със свещи.Може и да отидете някъде само двамата - на хижа в планината,на хотел,а преди хотела на романтична вечеря в ресторант

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Да, и ако момчето е пич, да го вътрите много яко финансово.

Ако момичето е дънер в леглото, нищо подобно няма да спаси връзката им. Ако пък знае какво иска - няма за какво да се притеснява.

Мммм всичко омразва.Но щом има любов с нещо секси,нещо ново,нещо предизвикателно в секса става супер интересно.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си