НА МЕН ПАК МИ ДАВАТ 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000Л И ПАК НЕ МИ СТИГАТ![]()
Много си е добра "сумата", която то дават. Предпочитам да ми дават пари за цялата седмица, защото така се уча да си правя сметката и да не прахосвам пари за глупости.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Еми то зависи къде ходиш.. по принцип ако излизаш некъде вечер ти трябват повечко пари .. 30 лева понякога стигат понякога не ...
В училище не се харчат много пари, но Петък и Събота .. яко пари се хвърлят.. важното е да си направиш сметката![]()
каза 30 лева не ми стигат! Е па ти се оля...
На мене ми дават един леф на ден за училище и тва е. Па петък и събота вечерта по 2 лева и тва и е. Пак понякога и толкоз не дават
Пак повечето хора, които получават по толкова пари после като напуснат "мама и тати" и на втория ден вече са пак при тях...![]()
hmmm abe da ti kaja az izkah pari za sedmicata samo kato bqh na Ob6tejitie...a ako si jivee6 s va6te za kvo ti sa...ima6 si za hapvane...ima6 si kade da spi6...kvo o6te ti trqbva..kato re6i6 da izliza6 kazva6 4e ti trqbva nqkoi drug lev i tva si e......btw 30lv sa predostata4no...az sam karal s tolkova i bez hrana za sedmicata...
![]()
Ami po 2lv na den,oba4e sqka sedmica si kupuvam vau4eri za 15lv nqkude...taka 4e na sedmica sa mi okolo 27lv![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Az sam s 4 lv na sedmica i mi stigat.Ne sam student ziveq pri roditelite si o6te sam u4enik makar i za posledna godina.Stigat mi i za kafe i za da sam spokoen.Vie tuka mi se oplakvate pri 30 lv.Tfa si e va6a rabota de .
E verno e 4e i telefona mi pala6tat edin pat v meseca 8 lv taksata kfoto sam si govoril az si go pla6tam s tova koeto sam si spestil ot tiq 4 lv.I izob6to ne se oplakvam.Zbiram si pari za kola i mnogo skoro moze bi 6te si imam sobstvena.Ima priateli koito se opravqt za celiq dden s mn malko pari i si ziveqt dobre.Ima hora pri koito cqlo semeistvo zivee sas 120 lv i za tova namrazvam bg.Znam 4e dori da bada otrqzan ot vsqkakvi finanstovi sredstva ne bih se sardil za6totot znam 4e ne tova e nai vaznoto i na roditelite ni ne im e lesno.A ina4e gledam da vratna vinegi nekoq dalaverka da sam malko ponapred.Az bih se 4ustval mn zle ako sam finansovo neravnostoen i 4eto tova tuk....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ina4e kfoto si spesta ot tiq 4 lv otiva za kolata, za fitness ili za drugi takiva.Roditelitte za men s tiq 4 lv sedmi4ni mi osigurqvat napalno dostata4ni i predostata4ni sredstva.I vinegi i za zenkite mi ostavat da gi gleza.....
![]()
Живей всеки ден така, все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
davat ti po 30 lv abe ti nared li si i ne ti stigat mene ako mi davaha po 30lv sigurno vseki mesec shtqh da si kupuvam novi drehi na men mi davat maximus 10lv kato vku4vam i diskotekite i kafetata ponqkoga pori mi ostavat za sledvashtata sedmica shto tolkova iskash pogovori s maika si i i kaji 4e iskash ve4e da si samostoqtelna i q pomoli da si namerish rabota sigurno shte te razbere abe ti za kakvo har4ish tezi pari po30 lv kakvo tolkova si kupuvash pomisli tezi pari da ne rastat po durvetata uspeh
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
mi i na mene do 30 leva mi davat za djobni nqkoga po malko nqkoga pove4e i zavisi i az kolko har4a...
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
Az polu4awam po 20 to4ki wednyj na 2 sedmici...zna4i po 10 na sedmica...Hmm...ne pu6a..mrazq da hodq po kafeta...obiknoweno qm samo...ili si kupuwam razni ne6ta..ot sorta na primerno sa mi trqbwat gumenki i ksyi pantalonki za hek...ili flakoni...ili hek![]()
35lv za cqlata sedmica ne che mi stigat ama ne se oplakvam, kato si pomislq che nqkoi hodqt s po malko...
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
И на мен тайПървоначално написано от little_black_dress
Самоче аз искам ощеее.
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
E neznam nqkoi da neiska oshte![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
хжбй
някой имат по 50 стот. на ден, тъй че.............pls![]()
enjoy the party!!!
Ami na men okolo 2-3 lv na den i mi stigat i mi ostavat daje i ne se oplakvam,pak i babite i dqdovcite 4estno ni pose6tavat i davat nqkoi dr lev!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
am zavsisi ot nastroenieto im
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
какво се оплакваш??? 30 лв!!! на седмица на мен ми дават по 1-2 лв на ден само ако е нещо по-спецялно имам по 3 лв!
е ТаКоВа ЖиВоТнО НеМа ! аз с 30 лева ще се оженя...30 лева...ихаа.трябва да станеш просто малко по пестелива![]()
abe hora,ne 4e iskam da se dra4a,oba4e ste golemi neblagodarnici!Horata sredno rabotqt okolo 30 4asa za teq va6i glezotii....30 leva!Ta za kakvo 6te gi izhar4im?6te otidem do kafeto ,posle da qdem ne6to drugo,posle na disko...apak ne ocenqvame izob6to parite,6toto ne gi izkarvame nie ,nali?6toto e lesno da kaje6"dai",no e trudno da oceni6 truda na nqkogo
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mene po4ti ne mi davat ako ne si iskam ama hodq na rabota ta4a 4e si imam po 50 leva na sedmica i o6te kum 20 ot na6te... eh kat se zamislq nakraq 6te zema da si napravq doma6en kurvarnik s bira pulen:P
![]()
![]()
така е!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
на мен ми дават по 1 понякога (когато съм до по-късно на урок или на училище,понякога почвам 1-ва смяна и свършвам средата на 2-ра) ми дават по 2 значи по 1 лв 5 дни в седмицата и 2лв 2 пъти в седмицата
=> 9-10 лв на седмица
мииии няма определена сума пари която получавам.. дава ми толкова колкото ми трябват и до колкото са и възможностите .. кофти е оба4е 4е не ми ги дава за цяла седмица, ами ден за ден.. и като сметна за седмицата ми излизат някъде към 25-30 лв , който така и така все не ми стигат
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
na men mi davat po 10 lv vseki pat kogato poiskam pari a tva e prez den siurno ama mi stigat ina4e za subota i nedelq ako 6te hodq nqkade im iskam pove4ko
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Еми на мен ми дават парите за ден, но общо излизат към 12 лева. по 2 за 5те дена даскало и каквото остане (около 3 лева ми остават) + 2 още за събота и неделя.